Websitebadge voor Google Klantenreviews

De websitebadge voor Google Klantenreviews is een afbeelding die wordt weergegeven op de pagina's van uw winkel en die aangeeft dat u deelneemt aan het programma. Gebruik de badge om uw verkopersbeoordeling te laten zien en te linken naar uw bestemmingspagina voor verkopersbeoordelingen. De badge laat kopers ook weten wat andere klanten vinden van uw site.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe de badge eruitziet, hoe u deze kunt aanpassen en waar u deze kunt plaatsen.

Hoe het werkt

Nadat u akkoord bent gegaan met de overeenkomst voor Google Klantenreviews, kunt u de badge integreren op uw site. De badge mag overal op de pagina worden geplaatst en mag op een willekeurig aantal pagina's worden gebruikt. De badge bevat het Google Klantenreviews-merk en uw verkopersbeoordeling (de numerieke waarde en sterbeoordeling). Lees hoe u de badgecode integreert.

Opmerking: Er is geen minimale verkopersbeoordeling. Als u geen verkopersbeoordeling heeft, staat er op uw Google Klantenreviews-badge Beoordeling niet beschikbaar.

Hoe het eruitziet

U moet het afgelopen jaar genoeg reviews uit een bepaald land hebben gekregen om uw verkopersbeoordeling weer te geven op uw Google Klantenreviews-badge voor gebruikers uit dat land. De meeste verkopers kunnen een beoordeling krijgen nadat er minimaal 100 geschikte reviews zijn verzameld.

Google Klantenreviews

Als klanten op uw badge klikken, worden ze naar uw site geleid en komen ze op de bestemmingspagina voor verkopersbeoordelingen voor dat land. Bekijk meer informatie over verkopersbeoordelingen, waaronder hoe u checkt of u een verkopersbeoordeling heeft.

Wanneer de badge mogelijk wordt verwijderd

Als u de overeenkomst of het privacybeleid van Google Klantenreviews schendt of het productaanbod op enige andere wijze manipuleert, kan uw account worden opgeschort. Als uw account wordt opgeschort, kunt u de badge niet meer weergeven en verdwijnt deze van uw site. Als uw account wordt hersteld, wordt de badge weer weergegeven.