Tietoja Googlen asiakasarvosteluista

Googlen asiakasarvostelut on maksuton palvelu, jonka avulla voit kerätä arvokasta palautetta asiakkailta, jotka ovat tehneet ostoksen sivustoltasi. Halutessaan asiakkaat voivat kassasivulla arvioida ostokokemuksen yhdellä klikkauksella. Asiakasarvosteluja voidaan hyödyntää myyjien ja tuotteiden luokittelussa.

Tässä artikkelissa kerrotaan perusasioita Googlen asiakasarvosteluista ja siitä, miten ne liittyvät tuotteiden ja myyjien luokitteluun.

Edut

• Arviot myyjästä: Hyödynnämme Googlen asiakasarvosteluja myyjien luokittelussa, joten niiden avulla voit parantaa luokitustasi haku- ja Shopping-mainoksissa.
  • Tuotearviot: Hyödynnämme Googlen asiakasarvosteluja myös tuotteiden luokittelussa, joten voit kerätä asiakkailta tuotearvioita ja siten parantaa luokitustasi Shopping-mainoksissa.
  • Aktivointi: Myyjä- ja tuotearvioiden ansiosta voit saada sivuillesi lisää sopivia ostajia.
  • Merkki verkkosivustolle: Googlen asiakasarvostelut ‑merkki kertoo käyttäjille, millaisia kokemuksia muilla asiakkailla on ollut sivustollasi.

Arviot myyjästä

Hyödynnämme Googlen asiakasarvosteluja, kun määritämme verkkosivustosi myyjäluokitusta. Myyjän tähtiarvio (1–5 tähteä) näkyy kaikissa Search- ja Shopping-mainoksissa sekä myyjän Googlen asiakasarvostelut ‑merkissä. Lisätietoja arvio myyjästä ‑laajennuksesta

Googlen asiakasarvostelut ‑merkki

Googlen asiakasarvostelut ‑merkki on visuaalinen tapa auttaa ostajia tunnistamaan sivustosi helposti Googlen brändin avulla. Merkin avulla voit myös mainostaa myyjäarviotasi. Merkin voi lisätä vaikka kaikille verkkosivuillesi.

Huom. Merkissä esitetty tähtiarvio vaihtelee saamiesi myyjäarvioiden mukaan.

Tuotearviot

Googlen asiakasarvostelujen avulla voimme kerätä myös tuotearvioita ja auttaa sinua saamaan arvosteluita myymistäsi tuotteista. Tuotteen tähtiarvio (1–5 tähteä) ja arvioiden kokonaismäärä näytetään kaikissa Shopping-mainoksissa. Lue lisää tuotearvioista.

Googlen asiakasarvostelujen kyselyyn osallistuminen

Googlen asiakasarvostelut ‑ohjelma edellyttää, että kyselyehdotus näytetään kaikille asiakkaille maksun jälkeen. Kyselyyn osallistuvat käyttäjät saavat yleensä Googlen asiakasarvostelujen lähettämän sähköpostiviestin, jossa käyttäjää pyydetään arvioimaan ostokokemus.

Kuvituskuva Googlen asiakasarvostelujen kyselyehdotuksesta

Googlen asiakasarvostelujen kysely

Googlen asiakasarvostelujen kysely on asiakkaille sähköpostilla lähetetty lyhyt lomake, jonka avulla he voivat arvioida ostokokemusta sivustollasi.

Googlen asiakasarvostelujen käyttöönotto Google Kauppiaskeskus ‑tililläsi

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus-tilillesi.
  2. Varmista, että Kauppiaskeskus-tilisi on vahvistettu ja että olet ilmoittautunut sen omistajaksi.
  3. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kasvu.
  4. Valitse Ylläpidä ohjelmia.
  5. Siirry Asiakkaiden arvostelut ‑korttiin.
  6. Rekisteröidy klikkaamalla Ota käyttöön.

Lue lisää rekisteröitymisestä ja integroinnista