Grundlæggende om Google Kundeanmeldelser

Google Kundeanmeldelser er en gratis tjeneste, der giver dig mulighed for at indsamle værdifuld feedback fra de kunder, der har foretaget et køb på dit website. Dine kunder kan vælge at deltage i en undersøgelse for at bedømme deres oplevelse blot ved hjælp af ét klik på din betalingsside. Bedømmelser fra kundeundersøgelser er med til at kvalificere dig til sælgerbedømmelser og produktbedømmelser.

Denne artikel giver dig de grundlæggende oplysninger om, hvordan Google Kundeanmeldelser fungerer, og hvordan det hænger sammen med både produkt- og sælgerbedømmelser.

Bemærk! Anmeldelser bekræftes ikke af Google.

Fordele

• Sælgerbedømmelser: Data fra Google Kundeanmeldelser accepteres af sælgerbedømmelser og bidrager dermed til din sælgerbedømmelse i søge- og Shopping-annoncer.
  • Produktbedømmelser: Data fra Google Kundeanmeldelser accepteres af produktbedømmelser og bidrager dermed til dine produktanmeldelser og -bedømmelser, når du viser dine produkter på Google.
  • Engagement: Produktbedømmelser og sælgerbedømmelser kan føre til, at mere kvalificerede kunder besøger dit website.
  • Et badge til dit website: Google Kundeanmeldelser-badget er med til at fortælle dine brugere, hvad andre kunder har sagt om deres oplevelser på dit website.

Sælgerbedømmelser

Vi bruger besvarelserne fra Google Kundeanmeldelser til at hjælpe med at fastsætte en sælgerbedømmelse for dit website. Dit samlede resultat er en bedømmelse på 1-5 stjerner, der vises i søge- og Shopping-annoncer. Denne bedømmelse vises også på dit Google Kundeanmeldelser-badge. Få flere oplysninger om sælgerbedømmelser

Google Kundeanmeldelser-badget

Google Kundeanmeldelser-badget er en visuel metode til at hjælpe kunderne med let at identificere dit website med Googles brand. Badget viser også din sælgerbedømmelse og kan placeres på en hvilken som helst side, du ønsker, på dit website.

Bemærk! Den faktiske stjernebedømmelse i dit badge vil variere baseret på den sælgerbedømmelse, du får.

Produktbedømmelser

Google Kundeanmeldelser kan også indsamle produktanmeldelser og gøre det nemmere for dig at få bedømmelser af de produkter, du sælger. Produktbedømmelser vises i dine Shopping-annoncer som bedømmelser med 1-5 stjerner og det samlede antal anmeldelser. Få flere oplysninger om produktbedømmelser.

Tilvalget af Google Kundeanmeldelser

Google Kundeanmeldelser kræver, at du viser muligheden for at tilvælge undersøgelsen for alle dine brugere efter kassen. Brugere, som tilvælger den, modtager ofte en mail fra Google Kundeanmeldelser, som beder dem om at bedømme deres oplevelse.

Illustration af tilvalget af Google Kundeanmeldelser

Undersøgelsen fra Google Kundeanmeldelser

Undersøgelsen fra Google Kundeanmeldelser er et kort spørgeskema, der sendes til kunderne via mail og giver dem mulighed for at bedømme deres købsoplevelse på dit website.

Aktivér Google Kundeanmeldelser på din Google Merchant Center-konto

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Sørg for, at din Merchant Center-konto er bekræftet og gjort krav på.
  3. Klik på Vækst i sidemenuen til venstre.
  4. Klik på Administrer programmer.
  5. Gå til kortet Kundeanmeldelser.
  6. Klik på Aktivér for at tilmelde dig.

Få flere oplysninger om introduktion og integration