I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Onboardingguide

Förbered teamet för teknisk integrering

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

På den här sidan får du en kort översikt över de tekniska stegen för integrering av Google Kundrecensioner så att du bättre kan förbereda teamet. Stegvis information om integreringen finns i integreringsguiden.

Integrera modulen för beställningsbekräftelse

När du vill börja samla in recensioner lägger du till undersökningsmodulen på webbplatsen. Med den kan vi skicka en inbjudan till kunder att betygssätta köpupplevelsen när de har fått sina produkter. Google Kundrecensioner kräver att undersökningsmodulen visas för alla kunder.

Valfritt: Integrera märkeskoden

Webbplatsmärket är en anpassningsbar bild som visar att du deltar i Google Kundrecensioner och ditt betyg (om butiksbetyg är tillgängligt).

Valfritt: Modifiera undersökningsmodulen för att samla in produktrecensioner

Du kan samla in produktrecensioner och delta i Produktomdömen via Google Kundrecensioner.