Onboardingguide

Förbered teamet för teknisk integrering

På den här sidan får du en kort översikt över de tekniska stegen för integrering av Google Kundrecensioner så att du bättre kan förbereda teamet. Stegvis information om integreringen finns i integreringsguiden.

Integrera modulen för beställningsbekräftelse

När du vill börja samla in recensioner lägger du till undersökningsmodulen på webbplatsen. Med den kan vi skicka en inbjudan till kunder att betygssätta köpupplevelsen när de har fått sina produkter. Google Kundrecensioner kräver att undersökningsmodulen visas för alla kunder.

Valfritt: Integrera märkeskoden

Webbplatsmärket är en anpassningsbar bild som visar att du deltar i Google Kundrecensioner och ditt betyg (om säljaromdömet är tillgängligt).

Valfritt: Modifiera undersökningsmodulen för att samla in produktrecensioner

Du kan samla in produktrecensioner och delta i Produktomdömen via Google Kundrecensioner.