Avstängning av konto

Du kan stängas av från Google Kundrecensioner om du bryter mot programavtalet eller program- och sekretesspolicyerna, eller på något sätt manipulerar produktutbudet. Om kontot stängs av får du ett e-postmeddelande. Ett meddelande visas också i Merchant Center-kontot.

Obs! Avstängningen påverkar bara deltagandet i programmet Google Kundrecensioner. Merchant Center-kontot och deltagande i andra program avbryts inte på grund av det.

Så fungerar det

Det här kan du förvänta dig vid avstängning:

• Möjligheten att delta i undersökningar försvinner från webbplatsen inom ett dygn. Om du har integrerat märket kommer det också att försvinna.
  • Användarna får inga fler e-postutskick (inklusive sådana om beställningar som gjorts före avstängningen och som ännu inte har utlösts).
  • Tidigare recensioner ligger fortfarande till grund för ditt individuella omdöme och finns kvar på startsidan för säljaromdöme. Om du vill ta bort recensioner och omdömen väljer du bort säljaromdömen.

Kontakta oss om du vill överklaga avstängningen. Om kontoavstängningen upphävs aktiveras märket, möjligheten att delta i undersökningar och e-postmeddelanden på nytt.