I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Upload et logo

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du leder efter oplysninger om, hvordan du uploader et logo i Merchant Center Next, skal du klikke her.

Sektionen Branding på din Merchant Center-konto giver dig mulighed for at uploade din butiks logoer, så du kan bruge dem, når du annoncerer for dine produkter på Google.

I denne artikel får du vejledning i, hvordan du uploader dine logoer til Merchant Center, og hvilke krav dine logoer skal overholde. Hvis du ikke bruger en funktion, der kræver et logo, behøver du ikke at foretage dig noget.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Sådan fungerer det

Det logo, du uploader, vil blive brugt til annoncering for dine produkter på Google og kan ses af brugere på skærme i forskellige størrelser og med forskellige opløsninger.

For kvadratiske logoer anbefaler vi at bruge branding, der er blevet udviklet til visning i mindre størrelsesforhold såsom favikoner eller logoer på dine konti på sociale medier. Kvadratiske billeder behøver ikke at omfatte brandnavnet. For brede, rektangulære logoer skal dit billede indeholde brandets titel eller navn, så det er nemt for en bruger at identificere dit butiksnavn.

Upload et nyt logo

1. I Merchant Center skal du klikke på Virksomhedsoplysninger og derefter på Branding.
  2. Du finder krav, maksimal filstørrelse og mål for den logoform, du har valgt, til højre på siden (enten kvadrat eller rektangel). Hvis dit billede ikke opfylder nogen af disse krav, vil det ikke blive uploadet, og du får en fejlmeddelelse.
  3. Du kan vælge enten at trække og slippe din billedfil fra et andet vindue hen til den valgte logoform, eller du kan holde markøren over feltet og klikke på Upload for at søge efter filen på din computer.

Se en forhåndsvisning af eller fjern et logo

1. I Merchant Center skal du klikke på ikonet for værktøjer og indstillinger Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  2. Klik på Virksomhedsoplysninger i sektionen "Værktøjer".
  3. Vælg Branding.
  4. Hold markøren over logoet.
    1. Klik på Forhåndsvisning for at få en forhåndsvisning af logoet.
    2. Hvis du vil fjerne logoet, skal du klikke på Fjern.

Udskift et logo

1. I Merchant Center skal du klikke på ikonet for værktøjer og indstillinger Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear].
  2. Klik på Virksomhedsoplysninger i sektionen "Værktøjer".
  3. Klik på fanen Branding.
  4. Du finder krav, maksimal filstørrelse og mål for den logoform, du har valgt, til højre på siden (enten kvadrat eller rektangel). Hvis dit billede ikke opfylder nogen af disse krav, vil det ikke blive uploadet, og du får en fejlmeddelelse.
  5. Du kan vælge enten at trække og slippe din billedfil fra et andet vindue hen til det valgte logo eller at holde markøren over feltet og klikke på Upload for at søge efter filen på din computer.

Alle logoer, der er uploadet eller erstattet for nylig, gennemgås manuelt i Merchant Center. Forhandlere, der deltager i Merchant Center-funktioner, der kræver et logo, prioriteres. Når logoet er blevet godkendt, erstatter det nye billede straks det eksisterende logo i butikkens branding i dine Shopping-annoncer.

Hvis du bruger en tredjepartsplatform, gælder nogle af disse vejledninger muligvis ikke for dig. Tjek din tredjepartsplatform for at få hjælp til, hvordan du løser problemet og anmoder om en gennemgang. Se, hvordan du får support, hvis du bruger en platform, der ikke tilhører Google.

Krav til logoer

Logoer, der vises i dine Shopping-annoncer, skal opfylde de krav, der er beskrevet nedenfor. Alle uploadede billeder bliver evalueret og skal godkendes af Merchant Center-teamet, før de kan vises i dine annoncer. Vi anbefaler, at du uploader både et kvadratisk og et rektangulært logo for at sikre den bedste repræsentation af dit brand i en hvilken som helst situation.

Kvadratiske logoer

• Billedtype: Kvadratiske logoer skal kunne ses i mindre størrelsesforhold, f.eks. på mobilenheder. Vi anbefaler, at du bruger billeder, der er designet til sociale medier eller som favikoner.
Bemærk! Kvadratiske logoer behøver ikke at omfatte dit butiksnavn.
  • Billedformat: Kvadratiske logoer skal have et billedformat på præcis 1:1.
  • Filtyperne SVG (anbefales), PNG eller JPG: Billedfiler skal enten være i SVG-, PNG- eller JPG-format. Vi anbefaler SVG, da dette format kan skaleres i en lang række størrelser, uden at kvaliteten forringes. Hvis du indsender et PNG- eller JPG-billede, skal det være på minimum 500 x 500 pixels og maksimalt 2.000 x 2.000 pixels.
  • Filstørrelse: Billedfiler må ikke være større end 5 MB.

Eksempler på kvadratiske logoer

Kvalitet Eksempel Kontekst

No

Dårlig

Billedet indeholder for mange blanktegn omkring den primære
del af grafikken ("G"). Dette kaldes også en for stor "indre margen".

Green check

God

Billedet gør god brug af pladsen, og G'et fylder det meste af det
disponible område.

No

Dårlig

Billedet er sløret og vil ikke kunne læses
på alle skærme.

No

Dårlig

Billedet indeholder oplysninger, der ikke er relevante for
brandingen (websitet og virksomhedsnavnet). De små
tekstelementer over og under den grafiske del ("G") vil ikke kunne læses, når
logoets størrelse skaleres til små skærme.

No

Dårlig

Logoet indeholder en for stor mængde blanktegn omkring den primære del
af grafikken (ordet "Google"). Kvadratiske logoer skal matche
den branding, du allerede bruger til sociale medier og favikoner.
De behøver ikke at indeholde det fulde virksomhedsnavn.

Rektangulære logoer

• Billedtype: Grafik og ord, der bruges i kvadratiske logoer, skal kunne ses i mindre størrelsesforhold, f.eks. på mobilenheder. Rektangulære logoer viser normalt butiksnavnet.
  • Billedformat: Rektangulære logoer skal være bredere end 1:1, men må ikke være bredere end 2:1.
  • Filtyperne SVG (anbefales), PNG eller JPG: Billedfiler skal enten være i SVG-, PNG- eller JPG-format. Vi anbefaler SVG, da dette format kan skaleres i en lang række størrelser, uden at kvaliteten forringes. Hvis du indsender et PNG- eller JPG-billede, skal det være minimum 128 pixels højt og må ikke være bredere end 2.000 pixels.
  • Filstørrelse: Billedfiler må ikke være større end 5 MB.

Eksempler på rektangulære logoer

Kvalitet Eksempel Kontekst

No

Dårlig

Billedet indeholder for mange blanktegn omkring den
primære del af grafikken (ordet "Google").

Dette kaldes også en for stor "indre margen"

Green check

God

Billedet gør god brug af pladsen, og
brandingen "Google" fylder det meste af det disponible område.

No

Dårlig

Billedet indeholder oplysninger, der ikke er relevante for brandingen
(websitet).

De små tekstelementer nederst vil ikke kunne læses, når logoets størrelse skaleres
til små skærme.

GÅ TILBAGE TIL KONFIGURATION

Problemer med logokvaliteten

Hvis dit logo afvises eller ikke kan behandles, bliver du muligvis nødt til at foretage nogle ændringer af billedet for at opfylde vores krav. Almindelige kvalitetsproblemer, der fører til afvisning af logoer, omfatter:

• Logoet indeholder et billede med et vandmærke.
  • Logoet tilhører en anden forhandler eller svarer ikke til din nuværende branding.
  • Logoet indeholder tekst, der ikke kan læses, når billedet skaleres til mindre skærme.
  • Logoet indeholder en for stor mængde blanktegn (også kendt som negativt rum). Der bør ikke føjes negativt rum til et billede for at få det til at passe til målene.
  • Alle blanktegn eller al baggrund på logoer skal gøres gennemsigtige. Dette omfatter ikke billeder med farvet baggrund, der er en fast del af logoet.
Bemærk! Alle oplysninger om variabel gennemsigtighed ("alfakanal") i dit logo vises ikke på Google.

Hvis dit logo afvises, skal du tjekke fejlmeddelelsen, der er blevet sendt til underretningscenteret på din Merchant Center-konto. Løs alle resterende problemer, og prøv igen.

Farveindstillinger (valgfrit)

I Performance Max-kampagner kan du angive primære farver og kontrastfarver for dit brand for at sikre, at dine displayannoncer bliver mere synlige på baggrunde i forskellige farver. Den primære farve, du vælger, bruges hovedsageligt til baggrunde og store områder med farve, mens den kontrastfarve, du vælger, hovedsageligt bruges til knapper og opfordringer til handling.

Sådan konfigurerer du dine farver:

1. I Merchant Center skal du klikke på Virksomhedsoplysninger og derefter på Branding.
  2. Vælg dine primære farver og kontrastfarver.

En af dine tilpassede farver kan bruges. Hvis du ikke angiver primære farver og kontrastfarver, vises dine displayannoncer med standardfarvegengivelse.