Upload et logo

Sektionen Branding på din Merchant Center-konto giver dig mulighed for at uploade din butiks logoer, så du kan bruge dem, når du annoncerer for dine produkter på Google.

I denne artikel får du vejledning i, hvordan du uploader dine logoer til Merchant Center, og hvilke krav dine logoer skal overholde. Hvis du ikke bruger et program, der kræver et logo, behøver du ikke foretage dig noget.

Hvis du vil have hjælp til branding med Shopping Actions, kan du gå til Hjælp til Shopping Actions.

Sådan fungerer det

Det logo, du uploader, vil blive brugt til annoncering for dine produkter på Google og kan ses af brugere på skærme i forskellige størrelser og med forskellige opløsninger.

For kvadratiske logoer anbefaler vi at bruge branding, der er blevet udviklet til visning i mindre størrelsesforhold såsom favikoner eller logoer på dine konti på sociale medier. Kvadratiske billeder behøver ikke at omfatte brandnavnet. For brede, rektangulære logoer skal dit billede indeholde brandets titel eller navn, så det er nemt for en bruger at identificere dit butiksnavn.

Upload et nyt logo

1. Log ind på din Merchant Center-konto
  2. På din Merchant Center-konto skal du klikke på Virksomhedsoplysninger og derefter på Branding.
  3. Du finder krav, maksimal filstørrelse og mål for den logoform, du har valgt, til højre på siden (enten kvadrat eller rektangel). Hvis dit billede ikke opfylder nogen af disse krav, vil det ikke blive uploadet, og du får en fejlmeddelelse.
  4. Du kan vælge enten at trække og slippe din billedfil fra et andet vindue hen til det valgte logo eller at holde musen over feltet og klikke på Upload for at søge efter filen på din computer.

Gennemse eller fjern et logo

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. På din Merchant Center-konto skal du klikke på menuen Værktøjer og indstillinger
  3. Klik på Virksomhedsoplysninger i sektionen "Værktøjer".
  4. Vælg Branding.
  5. Hold markøren over logoet.
    1. Hvis du vil gennemse logoet, skal du klikke på Gennemse.
    2. Hvis du vil fjerne logoet, skal du klikke på Fjern.

Udskift et logo

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. På din Merchant Center-konto skal du klikke på menuen Værktøjer og indstillinger.
  3. Klik på Virksomhedsoplysninger i sektionen "Værktøjer".
  4. Klik på Branding øverst på siden.
  5. Du finder krav, maksimal filstørrelse og mål for den logoform, du har valgt, til højre på siden (enten kvadrat eller rektangel). Hvis dit billede ikke opfylder nogen af disse krav, vil det ikke blive uploadet, og du får en fejlmeddelelse.
  6. Du kan vælge enten at trække og slippe din billedfil fra et andet vindue hen til det valgte logo eller at holde musen over feltet og klikke på Upload for at søge efter filen på din computer.

Alle logoer, der er uploadet eller udskiftet for nylig, evalueres manuelt i Merchant Center. De forhandlere, som deltager i Merchant Center-programmer, der kræver et logo, prioriteres. Når logoet er blevet godkendt, erstatter det nye billede straks det eksisterende logo i butikkens branding i dine Shopping-annoncer.

Krav til logoer

Logoer, der vises i dine Shopping-annoncer, skal opfylde de krav, der er beskrevet nedenfor. Alle uploadede billeder bliver evalueret og skal godkendes af Merchant Center-teamet, før de kan vises i dine annoncer. Vi anbefaler, at du uploader både et kvadratisk og et rektangulært logo, for at sikre den bedste repræsentation af dit brand i en hvilken som helst situation.

Bemærk! Der er forskellige krav til logoer i Shopping Actions. Få flere oplysninger om krav til logoer i Shopping Actions

Kvadratiske logoer

• Billedtype: Kvadratiske logoer skal kunne ses i mindre størrelsesforhold, f.eks. på mobilenheder. Vi anbefaler, at du bruger billeder, der er designet til sociale medier eller som favikoner. Bemærk! Kvadratiske logoer behøver ikke at omfatte dit butiksnavn.
  • Billedformat: Kvadratiske logoer skal have et billedformat på præcis 1:1.
  • Filtyperne SVG (anbefales), PNG eller JPG: Billedfiler skal enten være i SVG, PNG eller JPG-format. Vi anbefaler SVG, da dette format kan skaleres i en lang række størrelser, uden at kvaliteten forringes. Hvis du indsender et PNG-billede, skal det være på minimum 500 x 500 pixels og maksimalt 2.000 x 2.000 pixels.
  • Filstørrelse: Billedfiler må ikke være større end 5 MB.

Eksempler på kvadratiske logoer

Kvalitet Eksempel Kontekst

No

Dårlig

Det hvide område omkring den primære
del af grafikken ("G") er for stort. Dette kaldes også en for stor "indre margen".

Green check

God

Billedet gør god brug af pladsen,
og G'et fylder det meste af det disponible område.

No

Dårlig

Billedet er sløret og vil ikke kunne læses
på alle skærme.

No

Dårlig

Billedet indeholder oplysninger, der ikke er relevante for
brandingen (websitet og virksomhedsnavnet). De små
tekstelementer over og under den grafiske del ("G") vil ikke kunne læses, når
logoets størrelse skaleres til små skærme.

No

Dårlig

Det hvide område omkring den primære
del af grafikken i logoet (ordet "Google") er for stort. Kvadratiske logoer skal matche
den branding, du allerede bruger til sociale medier og favikoner.
De behøver ikke at indeholde det fulde virksomhedsnavn.

Rektangulære logoer

• Billedtype: Grafik og ord, der bruges i kvadratiske logoer, skal kunne ses i mindre størrelsesforhold, f.eks. på mobilenheder. Rektangulære logoer viser normalt butiksnavnet.
  • Billedformat: Rektangulære logoer skal være bredere end 1:1, men må ikke være bredere end 2:1.
  • Filtyperne SVG (anbefales), PNG eller JPG: Billedfiler skal enten være i SVG-, PNG- eller JPG-format. Vi anbefaler SVG, da dette format kan skaleres i en lang række størrelser, uden at kvaliteten forringes. Hvis du indsender et PNG- eller JPG-billede, skal det være minimum 128 pixels højt og må ikke være bredere end 2.000 pixels.
  • Filstørrelse: Billedfiler må ikke være større end 5 MB.

Eksempler på rektangulære logoer

Kvalitet Eksempel Kontekst

No

Dårlig

Det hvide område omkring den
primære del af grafikken (ordet "Google") er for stort.

Dette kaldes også en for stor "indre margen".

Green check

God

Billedet gør god brug af pladsen, og
"Google"-brandingen fylder det meste af det disponible område.

No

Dårlig

Dette billede indeholder oplysninger, der ikke er relevante for brandingen
(websitet).

De små tekstelementer nederst vil ikke kunne læses, når logoet skaleres
til små skærme.

GÅ TILBAGE TIL KONFIGURATION

Problemer med logokvaliteten

Hvis dit logo afvises eller ikke kan behandles, bliver du muligvis nødt til at foretage nogle ændringer af billedet for at opfylde vores krav. Almindelige kvalitetsproblemer, der fører til afvisning af logoer, omfatter:

• Logoet indeholder et billede med et vandmærke.
  • Logoet tilhører en anden forhandler eller svarer ikke til din nuværende branding.
  • Logoet indeholder tekst, der ikke kan læses, når billedet skaleres til mindre skærme.
  • Logoet indeholder en for stor mængde mellemrum (også kendt som negativt rum). Der bør ikke føjes negativt rum til et billede for at få det til at passe til målene.
  • Al mellemrum/baggrund på logoer skal gøres gennemsigtig. Dette omfatter ikke billeder med farvet baggrund, der er en fast del af logoet.
    • Bemærk! Alle oplysninger om variabel gennemsigtighed ("alfakanal") i dit logo vises ikke på Google.
  • Alle uploadede logoer skal overholde politikkerne for Shopping-annoncer. Alle logoer, der overtræder politikkerne, bliver fjernet.

Hvis dit logo afvises, skal du tjekke den fejlmeddelelse, der er blevet sendt til notifikationscenteret på din Merchant Center-konto. Løs alle resterende problemer, og prøv igen.  Farvekontrolelementer (valgfrit)

I Smart Shopping-kampagner kan du angive primære farver og kontrastfarver for dit brand for at sikre, at dine displayannoncer bliver mere synlige mod baggrunde i forskellige farver. Den primære farve, du vælger, bruges hovedsageligt til baggrunde og store områder med farve, mens den kontrastfarve, du vælger, hovedsageligt bruges til knapper og opfordringer til handling.

Sådan konfigurerer du dine farver:

1. På din Merchant Center-konto skal du klikke på Virksomhedsoplysninger og derefter på Branding.
  2. Vælg dine primære farver og kontrastfarver.

En af dine tilpassede farver kan bruges. Hvis du ikke angiver primære farver og kontrastfarver, vises dine displayannoncer med standardfarvegengivelse.

Farvekontrolelementer (valgfrit)

I Smart Shopping-kampagner kan du angive primære farver og kontrastfarver for dit brand for at sikre, at dine displayannoncer bliver mere synlige mod baggrunde i forskellige farver. Den primære farve, du vælger, bruges hovedsageligt til baggrunde og store områder med farve, mens den kontrastfarve, du vælger, hovedsageligt bruges til knapper og opfordringer til handling.

Sådan konfigurerer du dine farver:

1. På din Merchant Center-konto skal du klikke på Virksomhedsoplysninger og derefter på Branding.
  2. Vælg dine primære farver og kontrastfarver.

En af dine tilpassede farver kan bruges. Hvis du ikke angiver primære farver og kontrastfarver, vises dine displayannoncer med standardfarvegengivelse.