I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om valutaomregning

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Valutaomregning kan hjælpe dig med at udvide dine produkters rækkevidde til flere lande. Dette kan især være værdifuldt for dig, hvis du sælger og sender produkter til flere lande, men dit website ikke har forskellige produktsider for hvert lands valuta. Valutaomregning aktiveres automatisk på alle Merchant Center-konti. Du skal blot indsende dine produkter og de priser, du bruger på dit website, hvorefter værktøjet viser en estimeret valutaomregning i annoncerne.

Valutaomregning er i øjeblikket ikke tilgængelig i Sydkorea.

Denne artikel beskriver, hvordan valutaomregning fungerer.

På denne side

Fordele

• Vis automatisk annoncer for dine produkter i et andet land uden at foretage ændringer på dit website. Hvis du ikke understøtter målgruppelandets valuta, kan valutaomregning hjælpe dig med at udvide din rækkevidde.

Sådan fungerer det

Valutaomregning konverterer automatisk prisen i dine produktdata til valutaen i det nye land, der målrettes mod, og viser begge priser i dine annoncer og gratis produktfortegnelser. Dette gør dine annoncer og fortegnelser forståelige for brugere i andre lande og giver dig samtidig mulighed for at fortsætte med at bruge dit eksisterende website og dine landingssider med minimale ændringer.

Hvis du angiver priser i en anden valuta end valutaen for landet, der målrettes mod, i din kampagne, omregnes priserne automatisk og vises i den lokale valuta.

Det omregnede prisestimat, der vises i din annonce eller fortegnelse, er baseret på valutakurser fra Google Finans.

Selvom din valuta omregnes i dine annoncer og fortegnelser, skal du stadig opfylde kravene til sprog for det pågældende land for at kunne målrette mod et nyt land. Husk, at du også skal opdatere dine forsendelsesindstillinger, så de matcher forsendelseskravene i det land, du målretter mod.

Da dit website opkræver beløb i din eksisterende valuta, afhænger brugerens endelige købspris af den valutakurs, der anvendes af brugerens kortudsteder eller anden betalingstjeneste. Dette betyder, at den anslåede pris og den endelige købspris kan være forskellige. Sørg for at angive prisen tydeligt i den oprindelige valuta på alle dine landingssider og dit website.

Eksempel

Matildas butik ligger i USA, og hendes website viser priser på hendes produkter i USD. Hun bruger Shopping-annoncer til at annoncere i USA, så priserne i hendes produktdata er angivet i USD. Hun sælger og sender også til Canada, men hendes website viser ikke priser i CAD.

Men ved at bruge valutaomregning kan Matilda bruge sine amerikanske produktdata og landingssider, som viser priser i USD, til at annoncere i Canada. Når hun har indsendt produktdataene, opretter hun en ny Shopping-kampagne på sin Google Ads-konto. Hun har nu 2 kampagner – en til USA og en til Canada – og hun bruger de samme landingssider og stort set de samme produktdata til dem begge.

I Matildas kampagne i Canada viser hendes annoncer produktpriser i CAD med priser i USD angivet sekundært. Disse omregnede priser hjælper potentielle kunder i Canada til bedre at forstå produktet og prisen i deres egen velkendte valuta. Når en bruger klikker på en annonce, får vedkommende vist Matildas landingsside, hvor prisen er angivet i USD, og brugeren kan gennemføre købsprocessen med tydelige oplysninger om prisen i vedkommendes egen valuta.

Politik og krav

Da brugerne ser dine annoncer og gratis fortegnelser i en anden valuta end deres egen, tror de muligvis, at de foretager et køb hos en sælger i et andet land. For at sikre, at oplevelsen er ensartet, skal du følge kravene til priser og afgifter for det land, hvor valutaen i dine produktdata hører hjemme.

Hvis dine produktdata for eksempel er indsendt i USD, og dit website opkræver beløb i USD, skal du overholde kravene til priser og afgifter i USA. For alle andre krav skal du følge kravene i målgruppelandet.

Kompatibilitet

Green checkmark, allowed Du kan bruge valutaomregning sammen med disse funktioner i Merchant Center og Google Ads.

Tilgængelige funktioner

Shopping-annoncer. Få flere oplysninger om Shopping-annoncer
Displaykampagner. Få flere oplysninger om dynamisk remarketing for detailhandel.

Relateret link