I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om afgiftsindstillinger

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

For at kunderne kan se den nøjagtige pris, de skal betale for et produkt, kan du være nødt til at indsende de afgifter, du opkræver. Da afgifter kan være et indviklet emne, har du flere forskellige muligheder for at indsende dem.

Denne artikel hjælper dig med at vælge den rigtige mulighed eller kombination af muligheder. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer afgiftsindstillinger (kun USA)

Har du brug for hjælp til at finde og løse problemer med afgiftsindstillinger? Få flere oplysninger om, hvordan du løser almindelige problemer med afgifter

Indsend afgifter korrekt for det land, der målrettes mod

Afhængigt af dit målgruppeland skal du opfylde forskellige krav, når du indsender afgiftsoplysninger.

USA

• Indsend afgiftssatser for produkter, der er målrettet mod USA. For USA skal du medtage afgifter via kontoens afgiftsindstillinger eller via attributten tax [afgifter]. Hvis du ikke kan angive præcise afgiftssatser, skal du angive afgifter, der overstiger den gennemsnitlige afgiftssats, som brugere, der besøger dit website fra Google Shopping, skal betale. Hvis du angiver et beløb, der er lavere end det, du rent faktisk opkræver af brugerne, kan dine produkter blive afvist. Kontakt din skatterådgiver for at finde ud af, hvilken afgiftssats du skal opkræve.
  • Brug samme afgiftssats i dine produktdata som på dine betalingssider. Da afgiftssatsen kan variere afhængigt af produktet eller brugerens placering, skal du bruge afgiftsindstillingerne i Merchant Center for at sikre, at brugerne altid vil se det samme beløb, som du opkræver. Få flere oplysninger om kravene til landingssider.

Canada

• Inkluder ikke afgifter såsom merværdiafgift (moms), salgs- eller importafgifter i attributterne price [pris] eller tax [afgifter], når du målretter mod Canada.
  • Vis alle gældende afgifter på dine betalingssider, så brugerne kan se de nøjagtige samlede omkostninger for dit produkt. Få flere oplysninger om kravene til landingssider.

Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Chile, Colombia, Danmark, Filippinerne, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Hongkong, Irland, Indien, Indonesien, Israel, Italien, Japan, Malaysia, Mexico, Nederlandene, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Rusland, Saudi-Arabien, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan, Thailand, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ukraine, Vietnam, Østrig

Angiv produktprisen, inklusive merværdiafgift af enhver art (f.eks. GST eller VAT), i attributten pris [price], og sørg for, at prisen på landingssiden matcher prisen i dine produktdata. Brug ikke attributten afgifter [tax].

Find ud af, hvilke stater du skal opkræve afgifter i (kun USA)

I USA varierer afgiftssatserne afhængigt af købers eller sælgers placering såsom stat, region og by. Hver stat eller lokal skattemyndighed har sine egne regler, som vil påvirke, hvor høje afgifter du skal opkræve, afhængigt af hvor din virksomhed er forpligtet til at opkræve moms.

Generelt er du forpligtet til at opkræve moms i alle stater, hvor du har en tilstrækkelig fysisk tilstedeværelse, f.eks. kontorer, medarbejdere, ejendomme eller uafhængige kontrahenter. Hver stat har sine egne regler for, hvad der betragtes som en tilstrækkelig fysisk tilstedeværelse.

Rådfør dig med din skatterådgiver for at finde ud af, hvor du er forpligtet til at opkræve moms.

Meddelelse til Shopping-annoncører vedrørende afgift for salg og brug i Connecticut

I overensstemmelse med Conn. Gen. Stat. § 12-408f(b)(2) skal Google underrette sælgere, der annoncerer på Shopping-platformen, om følgende:

• Connecticut pålægger en afgift for salg og brug i forbindelse med salg til kunder i Connecticut
  • En sælger, der sælger varer til kunder i Connecticut, skal opkræve og indbetale afgifter for salg og brug til Department of Revenue Services (afdeling i det amerikanske skatteministerium), som det er påkrævet i henhold til Sales and Use Taxes Act (loven om afgifter for salg og brug)

Få flere oplysninger om Sales and Use Taxes Act i Connecticut

Find ud af, hvordan stater opkræver afgifter (kun USA)

For at finde ud af, hvilke afgiftsindstillinger du skal bruge, skal du vide, om de stater, du er forpligtet til at opkræve moms i, opkræver afgifter på baggrund af oprindelse eller destination:

• Oprindelsesbaserede stater opkræver afgifter på baggrund af sælgers placering i staten. I Merchant Center kan du angive en tilpasset sats for alle salg til en stat, som du kan overveje for disse stater.
  • Destinationsbaserede stater opkræver afgifter på baggrund af køberens destination inden for staten. I Merchant Center kan du vælge den Google-fastsatte sats, som du kan overveje for disse stater. Hvis du derudover sælger produkter i en stat med selvstyre, kan du ved at vælge den Google-fastsatte afgiftssats manuelt anvende afgiftssatser for specifikke byer og regioner.

Kontakt din skatterådgiver for at finde ud af, hvordan afgifterne opkræves i en bestemt stat.

Afgiftsindstillingstyper (kun USA)

Den nemmeste måde at oprette afgifter på er ved at bruge afgiftsindstillingerne i Merchant Center, hvor du kan oprette afgiftssatser for hver stat. Du kan også tilsidesætte afgifter for hvert produkt ved at angive dem i dine produktdata. Uanset hvilken metode du vælger, skal afgifterne svare til den sats, som du opkræver i forbindelse med salget.

Du har flere muligheder for at konfigurere satser. Afhængigt af dine hensigter vil du sandsynligvis skulle bruge en kombination af disse muligheder. Kontakt din skatterådgiver for at finde ud af, hvilken afgiftssats du skal opkræve. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer afgiftsindstillinger

Dit mål Du kan evt. overveje denne afgiftsindstilling
Opkræv ikke afgifter i USA Opkræv ikke moms for nogen stater
Opkræv ikke afgifter i en bestemt stat Konfigurer moms for stater, hvor du opkræver moms
Tilføj kun satser for stater, hvor du opkræver afgifter. Du behøver ikke at tilføje en sats på 0.
Opkræv en bestemt sats for en oprindelsesbaseret stat Konfigurer tilpasset afgiftssats
Opkræv forskellige satser for en destinationsbaseret stat Brug Googles fastsatte afgiftssats
Opkræv forskellige satser for en stat baseret på by eller region. Brug den Google-fastsatte afgiftssats, der gælder for alle byer og regioner i staten (kun stater med selvstyre)
Opkræv afgifter på forsendelse Læg afgifter på forsendelse
Opkræv en anden afgiftssats end de normale for et produkt, eller fritag et produkt for afgifter Attributten 'afgifter' [tax]

Sådan fungerer Googles fastsatte afgiftssatsmulighed (kun USA)

Når du bruger kontoens afgiftsindstillinger, kan du bruge den Google-fastsatte afgiftssatsmulighed til automatisk at bestemme en passende sats. Satsen beregnes på baggrund af kundens placering vha. tredjepartsdata. For stater med selvstyre kan du vælge de byer og regioner, du vil opkræve moms i. For stater, der ikke har selvstyre, opkræves der automatisk moms i hele staten.

Selvom Google-bestemte satser er nemme at konfigurere, skal du huske, at de ikke passer til alle situationer:

• Afgiftssatser er destinationsbaserede, ikke oprindelsesbaserede. Google fastsætter afgiftssatsen ud fra kundens placering, så brug denne metode til destinationsbaserede stater. For oprindelsesbaserede stater kan det være en god idé at bruge den tilpassede afgiftsmulighed eller tilsidesætte afgiftsindstillingerne vha. attributten 'afgifter' [tax].
  • Afgiftsfritagelse og nedsatte satser understøttes ikke. Hvis dit produkt er fritaget for afgifter eller har en særlig afgiftssats, kan du ikke angive dette vha. den Google-fastsatte afgiftssatsmulighed. I stedet skal du tilsidesætte afgiftsindstillingerne vha. attributten 'afgifter' [tax].

Kontakt din skatterådgiver for at finde ud af, hvilken afgiftssats du skal opkræve.

Afgifter på forsendelse (kun USA)

Når du bruger den Google-bestemte sats, kan du angive (for hver stat), om der skal lægges afgifter på forsendelsesomkostningerne. Hvis dette er tilfældet, vil Google beregne afgifter for både produktets pris og forsendelsesomkostningen. Den afgift, som kunderne ser, vil være summen af disse omkostninger.

Kontakt din skatterådgiver for at finde ud af, om der skal opkræves afgifter på forsendelse i en bestemt stat.