Specifikation for produktdata

Brug specifikationen til formatering af dine produktoplysninger til Google Shopping. Hvis du vil oprette effektive annoncer for dine produkter, er det vigtigt, at du indsender dine produktdata til Google i det rette format.

Før du begynder

Hvis du ikke har brugt Google Shopping før, anbefaler vi, at du lægger ud med at læse begyndervejledningen.

Andre krav, du bør være opmærksom på:

Google stiller også en række andre krav til dine produktdata. Sæt dig ind i dem, inden du begynder:

• Politikker for Google Shopping
  • Krav til landingssider
  • Krav til data om afgiftssatser
  • Krav til data om forsendelsestakster
  • Krav til valuta og sprog. Indsend attributter og værdier på et sprog og i en valuta, der understøttes for det land, du målretter mod, og for det format, du har valgt.
    • Separeret format. Brug et understøttet sprog til navnet på attributten og de faste attributværdier, f.eks. har attributten condition [stand] den faste værdi new [ny]. Angiv alle attributværdier, der ikke er faste, f.eks. title [titel], på det sprog, der benyttes i dit målgruppeland. Brug en understregning eller et mellemrum i attributnavnene (f.eks. image_link eller image link [billedlink eller billed_link])
    • XML eller API.. Brug kun attributnavne på engelsk (den version, der ikke er angivet i kantet parentes). Brug en understregning til at angive et mellemrum i attributnavnene (f.eks. "image_link" frem for "image link" [billedlink eller billed_link]). Mellemrum er tilladt i attributværdier (f.eks. in stock [på lager]).
Definitioner
  • Produkt. Ord, der beskriver selve produktet, dine potentielle kunder søger efter på Google
  • Vare. Ord, der beskriver et produkt, når det er føjet til dine produktdata, enten i et tekstfeed, et XML-feed eller en API. En vare er f.eks. én linje i dit tekstfeed
  • Variant. Ord, der beskriver et produkt, der leveres i forskellige variationer. En skjorte, der leveres i forskellige størrelser, har f.eks. størrelsesvarianter
Hurtig reference
Required Obligatorisk Indsend denne attribut. Hvis du ikke gør det, vil dit produkt ikke kunne annonceres.
It depends Varierende Tjek den artikel, der er relateret til attributten, for at klarlægge, om du behøver at indsende denne attribut for dine produkter. Sommetider ændrer kravene sig, afhængigt af hvilket land du annoncerer i.
Optional Valgfri Du kan indsende denne attribut, hvis du vil være med til at gøre din annonce mere effektiv.

Attributter Typiske produktkategorier
Gruppe Attributnavn Tøj og tilbehør Medier (bøger, film, musikoptagelser) Software Variantprodukter Alle andre produkttyper
Grundlæggende produktdata id [id] Required Required Required Required Required
title [titel] Required Required Required Required Required
description [beskrivelse] Required Required Required Required Required
link [link] Required Required Required Required Required
image_link [billedlink] Required Required Required Required Required
additional_image_link [link_til_ekstra_billede] Optional Optional Optional Optional Optional
mobile_link [mobillink] Optional Optional Optional Optional Optional
Pris og tilgængelighed availability [tilgængelighed] Required Required Required Required Required
availability_date [tilgængelighedsdato] Optional Optional Optional Optional Optional
expiration_date [udløbsdato] Optional Optional Optional Optional Optional
price [pris] Required Required Required Required Required
sale_price [tilbudspris] Optional Optional Optional Optional Optional
sale_price_effective_date [startdato_for_tilbud] Optional Optional Optional Optional Optional
unit_pricing_measure [enhedsprisens mål] Optional Optional Optional It depends It depends
unit_pricing_base_measure [enhedsprisens basismål] Optional Optional Optional It depends It depends
installment [rater] It depends It depends It depends It depends It depends
loyalty_points [loyalitetspoint] It depends It depends It depends It depends It depends
Produktkategori google_product_category [Google-produktkategori] Required Required Required Optional Optional
product_type [produkttype] Optional Optional Optional Optional Optional
Produkt-id'er brand [brand] Required Optional Required Required Required
gtin [GTIN] Required Required Required Required Required
mpn [producentens_varenummer] Required Required Required Required Required
identifier_exists [id_findes] Optional Optional Optional Optional Optional
Detaljeret produktbeskrivelse condition [stand] Required Required Required Required Required
adult [for voksne] Required Required Required Required Required
multipack [multipack] It depends It depends It depends It depends It depends
is_bundle [er_sæt] It depends It depends It depends It depends It depends
energy_efficiency_class [energiklasse] Optional Optional Optional It depends It depends
age_group [aldersgruppe] It depends Optional Optional It depends Optional
color [farve] It depends Optional Optional It depends Optional
gender [køn] It depends Optional Optional It depends Optional
material [materiale] Optional Optional Optional It depends Optional
pattern [mønster] Optional Optional Optional It depends Optional
size [størrelse] It depends Optional Optional It depends Optional
size_type [størrelsestype] It depends Optional Optional It depends Optional
size_system [størrelsessystem] It depends Optional Optional It depends Optional
item_group_id [varegruppe_id] Optional Optional Optional Required Optional
Shopping-kampagner og andre konfigurationer adwords_redirect [adwords_omdirigering] Optional Optional Optional Optional Optional
excluded_destination [udelukket_destination] Optional Optional Optional Optional Optional
included_destination [inkluderet_destination] Optional Optional Optional Optional Optional

custom_label_0 [tilpasset_etiket_0]

custom_label_1 [tilpasset_etiket_1]

custom_label_2 [tilpasset_etiket_2]

custom_label_3 [tilpasset_etiket_3]

custom_label_4 [tilpasset_etiket_4]

Optional Optional Optional Optional Optional
promotion_id [promotion_id] It depends It depends It depends It depends It depends
Forsendelse shipping [forsendelse] Required Required Required Required Required
shipping_label [forsendelsesetiket] Optional Optional Optional Optional Optional
shipping_weight [forsendelsesvægt] It depends It depends It depends It depends It depends
shipping_length [pakkelængde] It depends It depends It depends It depends It depends
shipping_width [pakkebredde] It depends It depends It depends It depends It depends
shipping_height [pakkehøjde] It depends It depends It depends It depends It depends
min_handling_time [minimum_ekspeditionstid] Optional Optional Optional Optional Optional
max_handling_time [maksimum_ekspeditionstid] Optional Optional Optional Optional Optional
Afgifter tax [afgifter] It depends It depends It depends It depends It depends

Klik på navnet på en attribut for at se alle detaljer, herunder flere oplysninger om minimumskravene, optimale løsninger og eksempler.

Grundlæggende produktdata

De produktoplysninger, du indsender via attributterne, er vores fundament til at oprette dine Shopping-annoncer. Sørg for, at alt, hvad du indsender, er af samme kvalitet, som du viser til dine kunder.

Attribut Formater Oversigt over minimumskrav
id [id]

Obligatorisk
Dit produkts unikke identifikator

Eksempel
A2B4

Syntaks
Maks. 50 tegn

Schema.org-ejendom
Product.sku

• Brug en unik værdi for hvert enkelt produkt. Anvend produktets varenummer, hvis det er muligt
  • Behold det samme id, når du opdaterer dine data
  • Brug kun gyldige Unicode-tegn. Undgå ugyldige tegn som kontroltegn, funktioner og brugerdefinerede tegn
  • Brug det samme id til det samme produkt på tværs af lande og sprog
title [titel]

Obligatorisk
Navnet på dit produkt

Eksempel
Pique-polotrøje til mænd

Syntaks
Maks. 150 tegn

Schema.org-ejendom
Product.name

• Angiv en retvisende titel på dit produkt, og sørg for, at den matcher produktnavnet på din landingsside
  • Undgå kampagnetekst som "gratis forsendelse", smarte udenlandske tegn og overdreven brug af store bogstaver
  • For varianter
    • Angiv et karakteristisk element som farve eller størrelse
  • For mobilenheder
    • Inkluder "med abonnement", hvis produktet sælges med et abonnement
    • Inkluder "med betalingsplan", hvis betalingen foregår i rater (kun i USA)
  • For Rusland
    • Angiv aldersklassificeringen i titlens begyndelse, når det gælder bøger og andre informationsprodukter
description [beskrivelse]

Obligatorisk
Beskrivelsen af dit produkt

Eksempel
Rød, 100 % bomuld, large T-shirt til mænd

Syntaks
Maks. 5.000 tegn

Schema.org-ejendom
Product.description

• Inkluder en retvisende beskrivelse af dit produkt, og sørg for, at den matcher beskrivelsen på din landingsside
  • Undgå kampagnetekst som "gratis forsendelse", smarte udenlandske tegn og overdreven brug af store bogstaver
  • Angiv udelukkende oplysninger om produktet. Undlad at tilføje links til din butik, salgsoplysninger og information om konkurrenter, andre produkter og tilbehør
link [link]

Obligatorisk
Dit produkts landingsside

Eksempel
http://www.eksempel.dk/asp​/sp.asp?cat=​12&id=1030

Syntaks
Maks. 2.000 tegn

Schema.org-ejendom
Offer.​url

• Brug dit bekræftede domænenavn
  • Start med http eller https
  • Brug en kodet webadresse, der overholder RFC 2396 eller RFC 1738. Et komma skal f.eks. angives som "%2C"
  • Undgå at linke til mellemliggende sider, medmindre det er et juridisk krav
  • Brug en sporingswebadresse internt på domænet, hvis det er nødvendigt. Undgå for mange omdirigeringer, der kan øge forsinkelsen
image_​​link [billedlink]

Obligatorisk
Webadressen på dit produkts primære billede

Eksempel
http://www.eksempel.dk/billede1.​jpg

Syntaks
Maks. 2.000 tegn

Schema.org-ejendom
Product.image

• For billedwebadressen:
    • Link til det primære billede af dit produkt
    • Start med http eller https
    • Brug en kodet webadresse, der overholder RFC 2396 eller RFC 1738. Et komma skal f.eks. angives som "%2C"
    • Sørg for, at webadressen kan crawles af Google (konfigurer robots.txt, så den tillader Googlebot og Googlebot-image)
  • For billedet:
    • Brug et retvisende billede af det produkt, du sælger
    • Brug et accepteret format: Ikke-animeret GIF (.gif), JPEG (.jpg/.jpeg), PNG (.png), BMP (.bmp) eller TIFF (.tif/.tiff)
    • Brug et billede på mindst 100 x 100 pixels for produkter, der ikke er beklædningsgenstande
    • Brug et billede på mindst 250 x 250 pixels for beklædningsgenstande
    • Indsend ikke billeder, der er større end 64 megapixels, eller filer, der er større end 16 MB
    • Indsend hverken opskalerede billeder eller miniaturer
    • Undgå kampagnetekst, vandmærker og rammer
    • Undgå pladsholdere og generiske billeder Undtagelser:
    • Kategorierne Hardware (663) [Isenkram] og Vehicles & Parts (528) [Køretøjer og dele] accepterer illustrationer
    • Billeder, der kun består af en enkelt farve, er tilladt i alle malingskategorier
additional_​​​image_​​​link [link_​til_​ekstra_​billede]

Valgfri
Webadressen på et ekstra billede af dit produkt

Eksempel
http://www.eksempel.dk/billede2.​jpg

Syntaks
Maks. 2.000 tegn

• Overhold kravene til attributten image_​link [billedlink] med følgende undtagelser.
    • Billedet må indeholde en produktopstilling eller vise produktet i brug.
    • Der må anvendes grafik og illustrationer
  • Indsend op til ti ekstra produktbilleder ved at inkludere denne attribut flere gange
mobile_​​link [mobillink]

Valgfri
Den landingsside for dit produkt, der er optimeret til brug på mobil, hvis du har forskellige webadresser til mobil -og computertrafik

Eksempel
http://www.m.eksempel.dk/asp​/sp.asp?​cat=12&id=1030

Syntaks
Maks. 2.000 alfanumeriske tegn

• Overhold kravene til attributten link [link]

Pris og tilgængelighed

Disse attributter definerer pris og tilgængelighed for dine produkter. Oplysningerne vises til potentielle kunder i dine annoncer. Hvis dine produkters priser og tilgængelighed ofte ændrer sig, kan du kun køre annoncer, hvis du orienterer os om samtlige opdateringer. Du finder tips til at holde dine produktoplysninger aktuelle her.

Attribut Formater Oversigt over minimumskrav
availability [tilgængelighed]

Obligatorisk
Dit produkts tilgængelighed

Eksempel
in stock [på lager]

Understøttede værdier

• in stock [på lager]
  • out of stock [ikke på lager]
  • preorder [forudbestil]

Schema.org-egenskab
Offer.availability

• Angiv tilgængeligheden for dit produkt nøjagtigt, og sørg for, at den matcher tilgængeligheden på din landingsside
availability_​​date [tilgængelighedsdato]

Valgfri
Datoen, hvor et forudbestilt produkt ventes klar til levering

Eksempel
2016-02-24T11:07:31​+0100 (UTC+1)

Syntaks

• Maks. 25 alfanumeriske tegn
  • ISO 8601
    • ÅÅÅÅ-MM-DD
    • ÅÅÅÅ-MM-DDTtt:mm:ss
    • ÅÅÅÅ-MM-DDTtt:mm:ss

Schema.org-egenskab

• Offer.​availabilityStarts
  • Offer.​availabilityEnds
  • Brug denne attribut, hvis du indsender preorder [forudbestil] som værdi for attributten availability [tilgængelighed]
expiration_​​date [udløbsdato]

Valgfri
Datoen, hvorfra dit produkt ikke længere skal vises

Eksempel
2016-07-11T11:07:31​+0100 (UTC+1)

Syntaks

• Maks. 25 alfanumeriske tegn
  • ISO 8601
    • ÅÅÅÅ-MM-DD
    • ÅÅÅÅ-MM-DDTtt:mm:ss
    • ÅÅÅÅ-MM-DDTtt:mm:ssZ
  • Brug en dato, der ligger mindre end 30 dage fremme i tiden
price [pris]

Obligatorisk
Prisen på dit produkt

Eksempel
15.00 USD

Syntaks

• Numerisk
  • ISO 4217

Schema.org-egenskab
Offer.​​priceSpecification

• Indsend den nøjagtige pris inkl. valuta på dit produkt, og sørg for, at den matcher prisen på din landingsside
  • Sørg for, at din landingsside viser prisen i den valuta, der anvendes i dit målgruppeland. Prisen skal fremgå klart og tydeligt på et sted, der er let at finde
  • Sørg for, at produktet kan købes online for den indsendte pris
  • Sørg for, at alle brugere i målgruppelandet kan købe produktet til den indsendte pris uden at betale for et medlemskab
    • Tilføj en eventuel mindste ordreværdi i dine indstillinger for forsendelse
  • Prisen må ikke være 0 (en pris på 0 er dog tilladt for mobilenheder, der sælges med et abonnement)
  • For produkter, der sælges flere ad gangen, i pakker eller i multipacks
    • Indsend den samlede pris for det mindste antal varer, den mindste pakke eller den mindste multipack, det er muligt at købe
  • For USA, Canada og Indien
    • Inkluder ikke afgifter i prisen
  • For alle andre lande
    • Inkluder merværdiafgift (moms) i prisen
  • Se flere muligheder for at indsende prisoplysninger under attributterne unit_pricing_measure [enhedsprisens mål] og installment [rater]
sale_​​price [tilbudspris]

Valgfri
Tilbudsprisen på dit produkt

Eksempel
15.00 USD

Syntaks

• Numerisk
  • ISO 4217

Schema.org-egenskab
Offer.​​priceSpecification

• Overhold kravene til attributten price [pris]
  • Indsend din sale_price [tilbudspris] sammen med standardprisen, som du angiver i attributten price [pris]
  • Indsend den nøjagtige tilbudspris på dit produkt, og sørg for, at den matcher tilbudsprisen på din landingsside
sale_​​price_​​effective_​​date [startdato_​for_​tilbud]

Valgfri
Det datointerval, hvor produktets sale_price [tilbudspris] gælder

Eksempel
2016-02-24T11:07:31​+0100 (UTC+1) / 2016-02-29T23:07:31​+0100 (UTC+1)

Syntaks

• Maks. 51 alfanumeriske tegn
  • ISO 8601
    • ÅÅÅÅ-MM-DD
    • ÅÅÅÅ-MM-DDTtt:mm:ss
    • ÅÅÅÅ-MM-DDTtt:mm:ssZ
  • Adskil startdatoen og slutdatoen med /

Schema.org-egenskab

• Offer.​​price​Specification.​validFrom
  • Offer.​​price​Specification.​validThrough
  • Bruges sammen med sale_price [tilbudspris]
  • Hvis du ikke indsender sale_price_effective_date [startdato_for_tilbud], er sale_price [tilbudspris] altid gældende
  • Angiv en startdato, der ligger inden slutdatoen
unit_​​pricing_​​measure [enhedsprisens mål]

Valgfri (medmindre den er påkrævet i henhold til lokale love eller regler)
Den mængde og dimension, dit produkt sælges i

Eksempel
1.5 kg

Syntaks
Numerisk værdi + enhed

Understøttede enheder

• Vægt: oz, lb, mg, g, kg
  • Amerikanske volumenenheder: floz, pt, qt, gal
  • Metriske volumenenheder: ml, cl, l, cbm
  • Længde: in, ft, yd, cm, m
  • Areal: sqft, sqm
  • Pr. enhed: ct

Schema.org-egenskab
Offer.​​price​Specification.​reference​Quantity

• Angiv mængden eller dimensionen af produktet uden emballage
  • Brug et positivt tal
unit_​​pricing_​​base_​​measure [enhedsprisens basismål]

Valgfri (medmindre den er påkrævet i henhold til lokale love eller regler)
Basismængden for produktets prisfastsættelse (en basismængde på 100 ml betyder f.eks., at prisen beregnes ud fra enheder på 100 ml)

Eksempel
100 g

Syntaks
Heltal + enhed

Understøttede heltal
1, 10, 100, 2, 4, 8

Understøttede enheder

• Vægt: oz, lb, mg, g, kg
  • Amerikanske volumenenheder: floz, pt, qt, gal
  • Metriske volumenenheder: ml, cl, l, cbm
  • Længde: in, ft, yd, cm, m
  • Areal: sqft, sqm
  • Pr. enhed: ct

Yderligere understøttede kombinationer af metrisk heltal + enhed
75 cl, 750 ml, 50 kg, 1000 kg

Schema.org-egenskab
Offer.​​price​Specification.​reference​Quantity.​value​Reference

• Valgfrit, når du indsender unit_pricing_measure [enhedsprisens mål]
  • Brug den samme måleenhed for unit_pricing_measure [enhedsprisens mål] og unit_pricing_base_measure [enhedsprisens basismål]
  • Vær opmærksom på, at price [pris] (eller sale price [tilbudspris], hvis den er aktiv) bruges til at beregne enhedsprisen på produktet. Hvis din price [pris] f.eks. er 3 USD, unit_pricing_measure [enhedsprisens mål] er 150 ml, og unit_pricing_base_measure [enhedsprisens basismål] er 100 ml, giver det en enhedspris på 2 USD/100 ml.
installment [rater]

Valgfrit (Kun tilgængeligt i Brasilien)
Oplysninger om ratebetaling

Eksempel
6, 50 BRL

Syntaks
installment [rater] benytter to underordnede attributter:

• months [måneder] (obligatorisk)
    Heltal, det antal rater, køberen skal betale.
  • amount [beløb] (valgfri)
    ISO 4217, det beløb, køberen skal betale om måneden
  • Match den mulighed for ratebetaling, der er angivet på din landingsside
  • Du må ikke kræve, at der anvendes et loyalitetskort
  • Sørg for, at du stadig angiver den samlede pris på produktet i attributten price [pris]
loyalty_​​points [loyalitetspoint]

Valgfrit (Kun tilgængeligt i Japan)
Antallet og typen af ​​loyalitetspoint, kunderne modtager, når de køber et produkt

Eksempel
Program A; 100; 1,5

Syntaks
loyalty points [loyalitetspoint] benytter tre underordnede attributter

• points value [pointværdi] (obligatorisk)
    Det antal point, der opnås for produktet
  • name [navn] (valgfri)
    Navnet på loyalitetsprogrammet, 12 tegn i fuld bredde eller 24 latinske tegn
  • ratio [forhold] (valgfri)
    Tal, vekselkursen fra loyalitetspoint til valuta.
  • Indsend kun loyalitetspoint med en specifik pengeværdi

Produktkategori

Disse attributter giver Google en forståelse af, hvad du sælger, så vi bedre kan forbinde dine annoncer med søgeforespørgsler fra potentielle kunder. Vær opmærksom på, at du også kan bruge produktkategoriseringerne senere, når du organiserer din annoncekampagne i AdWords.

Attribut Formater Oversigt over minimumskrav
google_​​product_​​category [Google_​produktkategori]

Obligatorisk (i kategorierne Apparel & Accessories [Tøj og tilbehør] (166), Media (73) [Medier] og Software (75) [Software])
Den Google-definerede produktkategori for dit produkt

Eksempel
Apparel & Accessories > Clothing > Outerwear > Coats & Jackets [Tøj og tilbehør > Tøj > Overtøj > Frakker og jakker ]
eller
371

Syntaks
Værdi fra Googles produktklassifikation

• Det numeriske kategori-id eller
  • Den komplette sti til kategorien

Understøttede værdier
Googles produktklassifikation

• Angiv kun én kategori
  • Angiv den mest relevante kategori
  • Angiv enten hele stien til ​​kategorien eller det numeriske kategori-id
  • Angiv en specifik kategori for bestemte produkter:
    • Alkoholiske drikkevarer skal indsendes med en af ​​følgende kategorier:
      • Food, Beverages & Tobacco > Beverages > Alcoholic Beverages (499676) [Fødevarer, drikkevarer og tobak > Drikkevarer > Alkoholiske drikkevarer] eller en af de tilhørende underkategorier
      • Arts & Entertainment > Hobbies & Creative Arts > Homebrewing & Winemaking Supplies (3577) [Kunst og underholdning > Hobby og håndarbejde > Hjemmebrygning] eller en af underkategorierne
    • Mobilenheder, der sælges med abonnement, skal indsendes som Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones (267) [Elektronik > Kommunikation > Telefoni > Mobiltelefoner] for telefoner eller Electronics > Computers > Tablet Computers (4745) [Elektronik > Computere > Tabletcomputere] for tablets
    • Gavekort skal indsendes som Arts & Entertainment > Party & Celebration > Gift Giving > Gift Cards & Certificates (53) [Kunst og underholdning > Fest og fejring > Gavegivning > Gavekort og tilgodebeviser]
product_​​type [produkttype]

Valgfri
Den produktkategori, du selv definerer for dit produkt

Eksempel
Startside > Kvinder > Kjoler > Maxikjoler

Syntaks
Maks. 750 alfanumeriske tegn

• Angiv den fulde kategori. Angiv f.eks. Startside > Kvinder > Kjoler > Maxikjoler frem for bare Kjoler
  • Det er kun den første værdi for product_​​type [produkttype], der anvendes til at organisere budgivning og rapportering i AdWords Shopping-kampagner.

Produkt-id'er

Du bruger disse attributter til at angive produkt-id'er, der definerer de produkter, du sælger på den globale markedsplads. Vi bruger produkt-id'er til forstå, hvad du sælger. Når vi forstår, hvad du sælger, kan vi øge din annonces effektivitet ved at tilføje værdifulde oplysninger om produktet og vise annoncen til brugerne på en mere relevant måde. Få flere oplysninger om produkt-id'er.

Attribut Formater Oversigt over minimumskrav
brand [brand]

Obligatorisk (for alle nye produkter med undtagelse af film, bøger og musikoptagelser)
Navnet på dit produkts brand

Eksempel
Google

Syntaks
Maks. 70 tegn

Schema.org-ejendom
Product.brand

• Angiv produktets brandnavn, som det er almindeligt kendt af forbrugerne
  • Angiv kun dit butiksnavn som brand, hvis du selv fremstiller produktet, eller dit produkt tilhører en generisk brandkategori. Du kan f.eks. indsende dit butiksnavn som brand, hvis du sælger white label-produkter eller personliggjorte smykker
  • Hvis dit produkt ikke har noget brand, skal du ikke angive en værdi. Undgå f.eks. Ikke tilgængelig, Generisk, Intet brand og Findes ikke
  • For kompatible produkter:
    • Indsend GTIN og brand fra den producent, der har fremstillet det kompatible produkt
    • Indsend ikke brandet fra den oprindelige producent (OEM, Original Equipment Manufacturer) for at angive, at dit produkt er kompatibelt med eller en replika af OEM-brandets produkt
gtin [gtin]

Obligatorisk (for alle nye produkter med et gtin, der er tildelt af producenten)
Dit produkts Global Trade Item Number (GTIN)

Eksempel
3234567890126

Syntaks
Maks. 50 numeriske tegn (maks. 14 pr. værdi – tilføjede mellemrum og tankestreger ignoreres)

Understøttede værdier

• UPC (i Nordamerika/GTIN-12)
    12-cifret nummer som 323456789012
    8-cifrede UPC-E-koder skal konverteres til 12-cifrede koder
  • EAN (i Europa/GTIN-13)
    13-cifret nummer som 3001234567892
  • JAN (i Japan/GTIN-13)
    8- eller 13-cifret nummer som 49123456 eller 4901234567894
  • ISBN (for bøger)
    10- eller 13-cifret nummer som 1455582344 eller 978-1455582341. Hvis du har begge, skal du kun medtage det 13-cifrede nummer. ISBN-10 er udfaset og skal konverteres til ISBN-13
  • ITF-14 (for multipacks/GTIN-14)
    14-cifret nummer som 10856435001702

Schema.org-ejendom
Product.isbn
Product.gtin8
Product.gtin12
Product.gtin13
Product.gtin14

• Ekskluder tankestreger og mellemrum
  • Indsend kun gyldige GTIN'er, som defineret i den officielle GS1-valideringsvejledning, der omfatter følgende krav:
    • Kontrolsumcifferet er til stede og korrekt
    • GTIN er ikke begrænset (GS1-præfiksintervaller 02, 04, 2)
    • GTIN er ikke en kupon (GS1-præfiksintervaller 98-99)
  • For kompatible produkter:
    • Indsend GTIN og brand fra den producent, der har fremstillet det kompatible produkt
    • Indsend ikke brandet fra den oprindelige producent (OEM, Original Equipment Manufacturer) for at angive, at dit produkt er kompatibelt med eller en replika af OEM-brandets produkt
  • For multipacks:
    • Brug de produkt-id'er, der vedrører multipacken
  • For pakker:
    • Brug produkt-id'erne for det primære produkt i pakken
  • Hvis du sælger tilpassede produkter eller produkter med indgravering eller anden personlig tilpasning, der er blevet tildelt en GTIN af producenten:
    • Indsend GTIN, og brug attributten is_​bundle [er_​sæt] til at fortælle os, at produktet indeholder tilpasning
  • Hvis dit produkt ikke har både et GTIN og et MPN (producentens varenummer):
    • Sæt identifier_​exists [id_​findes] til no [nej] (FALSE [FALSK])
mpn [producentens_​varenummer]

Obligatorisk (kun hvis dit nye produkt ikke har fået tildelt et gtin af producenten)
Producentens varenummer på dit produkt (MPN, Manufacturer Part Number)

Eksempel
GO12345OOGLE

Syntaks
Maks. 70 alfanumeriske tegn

Schema.org-ejendom
Product.mpn

• Indsend kun et MPN, hvis det er tildelt af en producent
  • Brug så specifikt et MPN som muligt. De forskellige farvevarianter af et produkt skal f.eks. have hver deres MPN.
  • Hvis dit produkt ikke har både et GTIN og et MPN:
    • Sæt identifier_​exists [id_​findes] til no [nej] (FALSE [FALSK])
identifier_​​exists [id_​findes]

Valgfri
Skal bruges, hvis dit nye produkt ikke har

• Et GTIN og et brand
    eller
  • Et MPN og et brand

Eksempel
no [nej]

Understøttede værdier

• yes [ja]
    Producenten har tildelt produkt-id'er til det nye produkt
  • no [nej]
    Producenten har hverken tildelt GTIN, brand eller MPN til det nye produkt
  • Hvis du ikke indsender attributten, sættes værdien som standard til yes [ja]
  • Hvis dit produkt ikke har et GTIN og et brand eller et MPN og et brand:
    • Sæt identifier_​exists [id_​findes] til no [nej]

Detaljeret produktbeskrivelse

Disse attributter kan bruges til at angive bestemte produktegenskaber, som brugerne ofte søger efter. Attributterne hjælper dig med at administrere, hvordan dine annoncer ser ud, når du annoncerer for varianter. Attributterne hjælper også potentielle kunder med at filtrere efter attributter i Google Shopping. Få flere oplysninger om, hvordan du indsender varianter.

Attribut Formater Oversigt over minimumskrav
condition [stand]

Obligatorisk
Produktstanden

Eksempel
new [ny]

Understøttede værdier

• new [ny]
    Helt ny, original, uåbnet emballage
  • refurbished [renoveret]
    Professionelt istandsat, så det fungerer, leveres med garanti og muligvis i original emballage
  • used [brugt]
    Tidligere anvendt, original emballage er åbnet eller mangler

Schema.org-ejendom
Offer.​itemCondition

adult [for voksne]

Obligatorisk
Angiver, at et produkt indeholder seksuelt orienteret materiale

Eksempel
yes [ja]

Understøttede værdier

• yes [ja]
  • no [nej]
  • Indsend yes [ja], hvis det enkelte produkt indeholder nøgenhed eller seksuelt orienteret materiale. Hvis du ikke indsender attributten, sættes værdien som standard til no [nej]. Få flere oplysninger om politikken for indhold orienteret mod voksne.
  • Hvis dit website generelt er rettet mod en voksen målgruppe og indeholder materiale, der er orienteret mod voksne, uanset om det indbefatter nøgenhed eller ej, skal du åbne de Generelle indstillinger på din Merchant Center-konto og markere afkrydsningsfeltet ud for "Dette website indeholder produkter for voksne som defineret i vores politik". Hvis du markerer afkrydsningsfeltet, behøver du ikke at indsende attributten adult [for voksne] for de enkelte produkter.
multipack [multipack]

Obligatorisk (for multipack-produkter i Australien, Brasilien, Frankrig, Holland, Italien, Japan, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Tjekkiet, Tyskland og USA)
Antallet af identiske produkter, der sælges i en sælgerdefineret multipack

Eksempel
6

Syntaks
Heltal, der er større end 1 (multipacks kan ikke indeholde ét produkt)

• Indsend denne attribut, hvis du har defineret en tilpasset gruppe af identiske produkter og sælger dem som en samlet enhed. F.eks. hvis du sælger seks stykker sæbe samlet
  • Angiv antallet af produkter i din multipack. Hvis du ikke indsender attributten, sættes værdien som standard til 0
  • Hvis det er producenten af produktet og ikke dig selv, der har samlet multipacken, skal du ikke indsende denne attribut
is_​​bundle [er_​sæt]

Obligatorisk (for pakker i Australien, Brasilien, Frankrig, Holland, Italien, Japan, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Tjekkiet, Tyskland og USA)
Angiver, at et produkt er en sælgerdefineret tilpasset gruppe af forskellige produkter, der indeholder ét primært produkt

Eksempel
yes [ja]

Understøttede værdier

• yes [ja]
  • no [nej]
  • Indsend yes [ja], hvis du har oprettet og sælger en sammensat pakke med forskellige produkter, og pakken indeholder et primært produkt. F.eks. et kamera i kombination med en linse og en taske. Hvis du ikke indsender attributten, sættes værdien som standard til no [nej]
  • Brug ikke denne attribut til pakker uden et åbenlyst primært produkt. F.eks. en gavekurv med ost og kiks
energy_​​efficiency_​​class [energiklasse]

Valgfri (kun EU og Schweiz, kan være påkrævet i henhold til lokale love og regler)
Dit produkts energimærke

Eksempel
A+

Understøttede værdier

• G
  • F
  • E
  • D
  • C
  • B
  • A
  • A+
  • A++
  • A+++
  • Angiv det lovpligtige energimærke
  • Angiv energiklassen for vandvarmere af følgende typer:
    • Konventionelle vandvarmere
    • Solvandvarmere
    • Vandvarmere med varmepumpe
    • Vandvarmerpakker
  • For reversible klimaanlæg
    • Angiv energiklassen for opvarmning i en gennemsnitlig sæson
age_​​group [aldersgruppe]

Obligatorisk (for alle beklædningsgenstande, der er målrettet mod Brasilien, Frankrig, Japan, Storbritannien, Tyskland og USA, samt alle produkter, der er tildelt en aldersgruppe)
Den demografi, dit produkt er målrettet mod

Eksempel
infant [spædbørn]

Understøttede værdier

• newborn [nyfødte]
    Op til 3 måneder
  • infant [spædbørn]
    3-12 måneder
  • toddler [småbørn]
    1-5 år
  • kids [børn]
    5-13 år
  • adult [voksen]
    Typisk teenagere og derover

Schema.org-ejendom

• Product.​audience.​suggestedMinAge
  • Product.​audience.​suggestedMaxAge
  • Angiv én værdi pr. produkt
  • For varianter
    • Angiv den samme værdi for item_​group_​id [varegruppe_​id] og forskellige værdier for age_​group [aldersgruppe]
color [farve]

Obligatorisk (for alle beklædningsgenstande i feeds, der er målrettet mod Brasilien, Frankrig, Japan, Storbritannien, Tyskland og USA, samt alle produkter, der findes i forskellige farver)
Farverne på dit produkt

Eksempel
Black [Sort]

Syntaks
Maks. 100 alfanumeriske tegn (maks. 40 tegn pr. farve)

Schema.org-ejendom
Product.color

• Undgå tal som 0 2 4 6 8
  • Undgå tegn, der ikke er alfanumeriske, f.eks. #fff000
  • Brug mere end ét bogstav. Undgå f.eks. R (på kinesisk, japansk og koreansk er det i orden at angive et enkelt tegn, f.eks. 红)
  • Henvis ikke til produktet eller et billede, f.eks. ved at skrive "se billede"
  • Undgå at kombinere flere farvenavne til ét ord, f.eks. RødPinkBlå. Separer i stedet farverne med en /
  • Undgå værdier, der ikke er en farve, f.eks. flerfarvet, diverse, varierer, herre, dame eller ikke tilgængelig
  • For varianter
    • Angiv den samme værdi for item_​group_​id [varegruppe_​id] og forskellige værdier for color [farve]
gender [køn]

Obligatorisk (for alle beklædningsgenstande i feeds, der er målrettet mod Brasilien, Frankrig, Japan, Storbritannien, Tyskland og USA, samt alle kønsspecifikke produkter)
Det køn, dit produkt er målrettet mod

Eksempel
Unisex [unisex]

Understøttede værdier

• male [mand]
  • female [kvinde]
  • unisex [unisex]

Schema.org-ejendom
Product.​audience.​suggested​Gender

• I visse kategorier inden for Apparel & Accessories (166) [Tøj og tilbehør], f.eks. Shoelaces (1856) [Snørebånd], er denne attribut anbefalet frem for obligatorisk, fordi de pågældende kategorier ikke er afhængige af køn
  • For varianter
    • Angiv den samme værdi for item_​group_​id [varegruppe_​id] og forskellige værdier for gender [køn]
material [materiale]

Obligatorisk (hvis det er relevant for at skelne mellem forskellige produkter i et sæt af varianter)
Det stof eller materiale, dit produkt er fremstillet af

Eksempel
leather [læder]

Syntaks
Maks. 200 tegn

• Du angiver flere materialer for samme produkt (ikke varianter) ved at tilføje et primært materiale efterfulgt af op til to sekundære materialer. Adskil materialerne med en /. Brug f.eks. bomuld/polyester/elastan i stedet for BomuldPolyesterElastan
  • For varianter
    • Angiv den samme værdi for item_​group_​id [varegruppe_​id] og forskellige værdier for material [materiale]
pattern [mønster]

Obligatorisk (hvis det er relevant for at skelne mellem forskellige produkter i et sæt af varianter)
Det mønster eller grafiske print, dit produkt er fremstillet med

Eksempel
striped [stribet]
polka dot [polkaprikket]
paisley [paisley]

Syntaks
Maks. 100 tegn

• For varianter
    • Angiv den samme værdi for item_​group_​id [varegruppe_​id] og forskellige værdier for pattern [mønster]
size [størrelse]

Obligatorisk (for alle beklædningsgenstande i kategorierne Apparel & Accessories > Clothing [Tøj og tilbehør > Tøj] og Apparel & Accessories > Shoes [Tøj og tilbehør > Sko], der er målrettet mod Brasilien, Frankrig, Japan, Storbritannien, Tyskland og USA, samt alle produkter, der findes i forskellige størrelser)
Størrelsen på dit produkt

Eksempel
XL

Syntaks
Maks. 100 tegn

• For varianter
    • Angiv den samme værdi for item_​group_​id [varegruppe_​id] og forskellige værdier for size [størrelse]
  • Hvis størrelserne er i flere dimensioner, skal de samles i én værdi. F.eks. "40/85 Høj" for halsstørrelsen 40 cm, ærmelængden 85 cm og modellen "Høj"
  • Hvis din vare er fremstillet i en størrelse, der passer de fleste eller alle, kan du bruge onesize, OS, one size fits all, OSFA, one size fits most eller OSFM.
size_​​type [størrelsestype]

Valgfri (kun beklædningsprodukter)
Snittet på din beklædningsgenstand

Eksempel
maternity [ventetøj]

Understøttede værdier

• regular [normal]
  • petite [petite]
  • plus [stor]
  • big and tall [stor]
  • maternity [ventetøj]
  • Hvis du ikke indsender attributten, sættes værdien som standard til regular [normal]
size_​​system [størrelsessystem]

Valgfri (kun beklædningsprodukter)
Det land, hvis størrelsessystem du benytter til dit produkt

Eksempel
US

Understøttede værdier

• US
  • UK
  • EU
  • DE
  • FR
  • JP
  • CN (Kina)
  • IT
  • BR
  • MEX
  • AU
  • Hvis du ikke indsender attributten, sættes værdien som standard til dit målgruppeland
item_​​group_​​id [varegruppe_​id]

Obligatorisk (Brasilien, Frankrig, Japan, Storbritannien, Tyskland og USA, hvis produktet er en variant)
Id'et på en gruppe produkter, der leveres i forskellige versioner (varianter)

Eksempel
AB12345

Syntaks
Maks. 50 alfanumeriske tegn

• Brug en unik værdi for hver enkelt gruppe varianter. Anvend det overordnede varenummer, hvis det er muligt
  • Behold den samme værdi, når du opdaterer dine produktdata
  • Brug kun gyldige Unicode-tegn
  • Brug et varegruppe-id, hvis du har en gruppe produkter, der adskiller sig på én eller flere af følgende attributter:
    • color [farve]
    • size [størrelse]
    • pattern [mønster]
    • material [materiale]
    • age_​group [aldersgruppe]
    • gender [køn]
  • Inkluder de samme attributter for hvert enkelt produkt i varegruppen. Hvis et produkt f.eks. findes i forskellige størrelser og farver, indsender du size [størrelse] og color [farve] for alle de respektive produkter, der har den samme værdi i item_​group_​id [varegruppe_​id]
  • Hvis dine produkter adskiller sig fra hinanden på designelementer, der ikke er repræsenteret i ovenstående attributter, skal du ikke bruge item_​group_​id [varegruppe_​id]

Shopping-kampagner og andre konfigurationer

Du bruger disse attributter til at styre, hvordan dine produktdata benyttes, når du opretter annoncekampagner i AdWords.

Attribut Formater Oversigt over minimumskrav
adwords_​​redirect [adwords_​omdirigering]

Valgfri
En webadresse, der indeholder sporingsparametre, så du kan få indsigt i trafikken til din landingsside

Eksempel
http://www.eksempel.dk/produkt.html

Syntaks
Maks. 2.000 tegn

• Sørg for, at brugeren ender på den samme landingsside, som du bruger i attributten link [link] eller mobile_link [mobillink]
excluded_​​destination [udelukket_​destination]

Valgfri
En indstilling, du kan bruge til at udelukke et produkt fra en bestemt type annoncekampagne

Eksempel
Shopping

Understøttede værdier

• Shopping
  • Displayannoncer

Valgfri
En indstilling, som du kan bruge til at inkludere et produkt i en bestemt type annoncekampagne

Eksempel
Shopping

Understøttede værdier

• Shopping
  • Displayannoncer

custom_​​label_​​0 [tilpasset_​etiket_​0]

Valgfri
En etiket, du tildeler et produkt for at kunne organisere budgivning og rapportering i Shopping-kampagner

Eksempel

• seasonal [sæsonbestemt]
  • clearance [restsalg]
  • holiday [ferie]
  • sale [tilbud]
  • price range [prisinterval]

Syntaks
Maks. 100 tegn

• Brug en værdi, du kan genkende i din Shopping-kampagne. Værdien vises ikke til de brugere, der ser dine annoncer
  • Indsend op til fem tilpassede etiketter ved at inkludere denne attribut flere gange:
    • custom_​label_​0 [tilpasset_etiket_0]
    • custom_​label_​1 [tilpasset_etiket_1]
    • custom_​label_​2 [tilpasset_etiket_2]
    • custom_​label_​3 [tilpasset_etiket_3]
    • custom_​label_​4 [tilpasset_etiket_4]
  • Brug højst 1.000 unikke værdier for den enkelte tilpassede etiket på tværs af din Merchant Center-konto
promotion_​​id [promotion_​id]

Valgfri (obligatorisk for specialtilbud i Australien, Frankrig, Indien, Storbritannien, Tyskland og USA)
Et id, der giver dig mulighed for at matche produkter til specialtilbud

Eksempel
ABC123

Syntaks
Maks. 50 tegn

• Brug et unikt id uden mellemrum og symboler (f.eks. %, !) og med forskel på store og små bogstaver
  • Hvis du vil knytte specifikke kampagner til specifikke produkter, skal du indsende det samme promotion_id [promotion_id] i dine produktdata og dine kampagnedata
  • Indsend op til ti kampagne-id'er til samme produkt ved at inkludere denne attribut flere gange

Forsendelse

Når du anvender disse attributter i kombination med forsendelsesindstillingerne på din konto, får du mulighed for at oplyse nøjagtige forsendelsespriser i dine annoncer. Forsendelsespriserne udgør en væsentlig parameter, når brugerne vælger, hvad de vil købe, så tag dig tid til at indsende forsendelsesoplysninger af høj kvalitet. Se, hvordan du konfigurerer forsendelsesindstillingerne på din konto.

Attribut Formater Oversigt over minimumskrav
shipping [forsendelse]

Obligatorisk (Australien, Frankrig, Holland, Italien, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Tjekkiet, Tyskland og USA)

Valgfri for alle andre målgruppelande
Forsendelsesprisen for dit produkt

Understøttede priser
0-1000 USD (se her for at få oplysninger om andre valutaer)

Eksempel

US:CA:Overnight:16.00 USD

Syntaks
shipping [forsendelse] benytter fire underordnede attributter:

• country [land] (valgfri)
    ISO 3166-landekode
  • region [region] eller postal_​code [postnummer] eller location_​id [placerings-id] eller location_group_name [navn_på_placeringsgruppe] (valgfri)
  • service [service] (valgfri)
    Serviceklasse eller forsendelseshastighed
  • price [pris] (obligatorisk)
    Fast forsendelsespris, inklusive moms, hvis det kræves
  • Brug kun indstillingen til at tilsidesætte forsendelsesindstillingerne på Merchant Center-kontoniveau for individuelle varer
shipping_​​label [forsendelsesetiket]

Valgfri
En etiket, du tildeler et produkt for at kunne angive korrekt forsendelsespris i Merchant Center-kontoindstillingerne

Eksempel
perishable [fordærvelig]

Syntaks
Maks. 100 tegn

• Brug en værdi, du kan genkende i forsendelsesindstillingerne på din konto. Værdien vises ikke til de brugere, der ser dine annoncer. Eksempler:
    • Sameday [Samme dag]
    • Oversize [Overstørrelse]
    • Only FedEx [Kun FedEx]
shipping_​​weight [forsendelsesvægt]

Valgfri (obligatorisk for speditørberegnede priser, en tabel baseret på vægt, eller en regel baseret på vægt i forsendelsesindstillingerne på din konto)
Den produktvægt, der anvendes til at beregne forsendelsesprisen

Understøttede vægtangivelser

• 0-2000 lbs (britisk målesystem)
  • 0-1000 kg (metrisk målesystem)

Eksempel
3 kg

Syntaks
Heltal + enhed

Understøttede enheder

• lb
  • oz
  • g
  • kg
  • Indsend denne værdi, hvis du har konfigureret forsendelsesindstillinger for speditørberegnede priser eller vægtbaserede forsendelsesmuligheder på din konto
shipping_​​length [pakkelængde]

Valgfri (obligatorisk for speditørberegnede priser i forsendelsesindstillingerne på din konto)
Den produktlængde, der anvendes til at beregne forsendelsesprisen efter volumenvægt

Eksempel
20 in

Syntaks
Heltal + enhed

Understøttede heltal

• 1-150 (tommer)
  • 1-400 (cm)

Understøttede enheder

• in
  • cm
  • Indsend denne værdi, hvis du har konfigureret forsendelsesindstillinger for speditørberegnede priser på din konto
  • Hvis du ikke angiver attributter for forsendelsesdimensioner, når du bruger speditørberegnede priser, kan vi ikke beregne priserne ud fra varens volumenvægt. I sådanne tilfælde beregner vi priserne ud fra den værdi, du har angivet i shipping_weight [forsendelsesvægt]
  • Hvis du indsender denne attribut, skal du indsende alle attributterne for forsendelsesdimensioner:
    • shipping_​length [pakkelængde]
    • shipping_​width [pakkebredde]
    • shipping_​height [pakkehøjde]
  • Brug samme enhed for alle de attributter for forsendelsesdimensioner, der gælder for samme produkt
  • Vær opmærksom på, at Google ikke automatisk beregner ekstra forsendelsespris for varer i overstørrelse. Hvis dit fragtfirma betragter din pakke som stor eller ekstra stor, skal du enten bruge attributten shipping [forsendelse] til at angive en forsendelsespris for det enkelte produkt eller bruge attributten shipping_label [forsendelsesetiket] sammen med forsendelsesindstillingerne på din konto for at angive prisen
shipping_​​width [pakkebredde]

Valgfri (obligatorisk for speditørberegnede priser i forsendelsesindstillingerne på din konto)
Den produktbredde, der anvendes til at beregne forsendelsesprisen efter volumenvægt

Eksempel
20 in

Syntaks
Heltal + enhed

Understøttede heltal
En værdi mellem 1 og 1000

Understøttede enheder

• in
  • cm
  • Overhold kravene til attributten shipping_length [pakkelængde]
shipping_​​height [pakkehøjde]

Valgfri (obligatorisk for speditørberegnede priser i forsendelsesindstillingerne på din konto)
Den produkthøjde, der anvendes til at beregne forsendelsesprisen efter volumenvægt

Eksempel
20 in

Syntaks
Heltal + enhed

Understøttede heltal
En værdi mellem 1 og 1000

Understøttede enheder

• in
  • cm
  • Overhold kravene til attributten shipping_length [pakkelængde]
max_handling_time

Valgfri (kun USA)
Den længste tid, det tager, fra en ordre på et produkt afgives, til produktet sendes.

Eksempel
3

Syntaks
Heltal, der er større end 1

Schema.org-egenskab

• Offer.deliveryLeadTime.maxValue
  • Indsend denne attribut, hvis du vil vise den samlede tid, det tager for et produkt at komme frem til sin destination
  • Inkluder ikke weekender.
  • For produkter, der kan sendes samme dag, skal du indsende 0.
  • For at indsende et tidsinterval kan du indsende max_handling_time [maksimum_ekspeditionstid] i kombination med min_handling_time [minimum_ekspeditionstid].
min_handling_time

Valgfri (kun USA)
Den korteste tid, det tager, fra en ordre på et produkt afgives, til produktet sendes.

Eksempel
1

Syntaks
Heltal, der er større end 1

Schema.org-egenskab

• Offer.deliveryLeadTime.minValue
  • Overhold kravene til attributten max_handling_time [maksimum_ekspeditionstid]

Afgift

Når du anvender disse attributter i kombination med afgiftsindstillingerne på din konto, får du mulighed for at oplyse nøjagtige afgiftsbeløb i dine annoncer. Se, hvordan du konfigurerer indstillingerne for afgifter på din konto.

Attribut Formater Oversigt over minimumskrav
tax [afgifter]

Obligatorisk (kun USA)
Salgsafgiften på dit produkt i procent

Eksempel
US:CA:5.00:y

Syntaks
tax [afgift] benytter fire underordnede attributter:

• rate [sats] (obligatorisk)
    Afgiftssatsen i procent
  • country [land] (valgfri)
    ISO 3166-landekode
  • region [region] eller postal_​code [postnummer] eller location_​id [placerings_​id] (valgfri)
  • tax_​ship [forsendelsesafgift] (valgfri)
    Angiv, om du opkræver afgift på forsendelse. De accepterede værdier er yes [ja] og no [nej]
  • Brug kun indstillingen til at tilsidesætte afgiftsindstillingerne på kontoniveau for individuelle varer. Vi anbefaler, at du indsender afgiftsoplysninger for alle dine produkter via kontoindstillingerne i Merchant Center
  • For USA, Canada og Indien
    • Inkluder ikke afgifter i attributten price [pris]. Inkluder afgiften i attributten tax [afgifter], hvis du vil tilsidesætte dine kontoindstillinger (kun USA)
  • For alle andre lande
    • Inkluder merværdiafgift (moms) i attributten price [pris], og undlad at bruge attributten tax [afgifter]