I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Interesseformular vedrørende programmet Produktbedømmelser

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Tak for din interesse i produktbedømmelser. Du skal have mindst 50 produktanmeldelser for at deltage. Du skal udfylde nedenstående oplysninger, for at vi kan afgøre, om og hvordan vi kan indsamle anmeldelser af dine produkter.

Bemærk!

- Denne interesseformular giver dig mulighed for at indsende og administrere dit produktanmeldelsesfeed direkte på din Google Merchant Center-konto. Hvis du samarbejder med en godkendt tredjepartsformidler af anmeldelser, skal du bede denne om at indsende dit feed for dig i stedet for selv at indsende denne formular. Hvis du har brug for hjælp til problemer med et feed, der administreres af en tredjepart, kan du kontakte din formidler af anmeldelser eller kontakte vores supportteam her

- Hvis du er formidler af produktanmeldelser eller tjenesteudbyder, og du er interesseret i at hjælpe de af dine kunder, der er sælgere, med at vise deres anmeldelser til brugere, skal du sende en anmodning om samarbejdsaftale vedrørende produktbedømmelser i stedet for, så vender vi tilbage til dig inden for to uger.

Samarbejder du med en godkendt tredjepartsformidler af anmeldelser?