Varsel

I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Kampanje-ID [promotion_id]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Forhandlere som kjører promoteringer, kan bruke attributtet for promoterings-ID [promotion_id] i både produkt- og promoteringsinformasjonen for å matche produkter med promoteringer.

I denne artikkelen

Bruksområder

Optional Valgfritt for hvert produkt

Ikke tilgjengelig for kostnadsfrie oppføringer

Hvis du har en promotering der attributtet for produkter kvalifisert for promotering [product_applicability] har verdien specific_products, kan du bruke attributtet for promoterings-ID [promotion_id] i både produkt- og promoteringsinformasjonen for å matche produkter med promotering.

Når du bruker attributtet for promoterings-ID, blir det enklere for Google å forstå hvilke produkter du har promoteringer for, slik at vi kan vise promoteringene på riktig måte.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn. Finn ut når og hvordan du sender inn produktinformasjon på engelsk

Type

Unicode-tegn (anbefalt: bare ASCII): alfanumeriske, understreker og bindestreker

Begrensninger

1–50 tegn

Gjentatt felt

Opptil ti ganger

Filformat

Eksempelverdi

Tekstfeeder

tbby123_us

XML-feeder

<g:promotion_id>tbby123_us</g:promotion_id>

Hvis du vil formatere dataene dine for Content API, kan du se ressursen Content API for Shopping.

Minstekrav

Dette er kravene du må oppfylle for å kunne vise produktet ditt. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

• Du kan sende inn attributtet for promoterings-ID for de ulike produktene i en promotering hvis den bruker attributtet for produkter kvalifisert for promotering [product_applicability] og dette har verdien specific_products. Hvis promoteringen bruker attributtet for produkter kvalifisert for promotering og dette har verdien all_products, er det ikke nødvendig å bruke attributtet for promoterings-ID [promotion_id], siden promoteringen gjelder for alle produktene du har.
  • Bruk en unik ID for hver enkelt promotering. Både du og Google kan bruke ID-en til å skille kampanjene fra hverandre.
  • Bruk én og samme ID for hver enkelt promotering. Når du har sendt inn en ID for en kampanje, må du ikke endre ID-en. ID-en du velger, identifiserer kampanjen og brukes til å spore produktets resultathistorikk i Merchant Center og Google Ads. Hvis du endrer ID-en, overskrives kampanjeinformasjonen din og kampanjeloggen.
  • Ikke bruk den samme ID-en flere ganger for forskjellige promoteringer. Eksempel:
    • Ikke bruk den samme ID-en flere ganger for ulike kampanjer i det samme oppføringslandet eller for det samme målspråket.
    • Ikke bruk den samme ID-en for flere kampanjer. Selv om du har en kampanje som ikke kjøres lenger, kan du ikke bruke ID-en for denne kampanjen for andre kampanjer. Gi hver nye kampanje en unik ID.
  • Unngå bruk av mellomrom. Flere mellomrom etter hverandre og mellomrom før og etter ID-en fjernes automatisk.
  • Bruk ulike kombinasjoner av store og små bokstaver for å gjøre ID-ene unike hvis det er nødvendig. Vi anser for eksempel ID-ene «abc123» og «ABC123» for å være forskjellige kampanjer.
  • Ikke send inn symboler, for eksempel % eller !
  • Ikke send inn ugyldige Unicode-tegn. Slike tegn legges vanligvis til når filen gjøres om til kode. Bruk UTF-8-koding for å unngå disse tegnene. Du kan unngå denne typen problemer ved å sende inn filer i et komprimert format. Her er noen eksempler på ugyldige Unicode-tegn:
    • kontrolltegn (for eksempel U+200D)
    • funksjonstegn
    • tegn for personlig bruk
    • erstatningspar
    • Kodepunkter som ikke er tilordnet

Anbefalte fremgangsmåter

Med de følgende anbefalte fremgangsmåtene kan du optimalisere produktinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

• Du kan matche det samme produktet med flere promoteringer ved å sende inn attributtet for promoterings-ID [promotion_id] opptil ti ganger per produkt.

Eksempler

Promoteringen gjelder for spesifikke produkter

Når en promotering gjelder for et bestemt produkt, bør du bruke den samme verdien for attributtet for promoterings-ID [promotion_id] i både produkt- og promoteringsinformasjonen.

Promotering gjelder for alle produkter

Ikke bruk attributtet for promoterings-ID [promotion_id], siden promoteringen gjelder for alle produkter.

Feedtype Kampanjeinformasjon
Kampanje Fri frakt
Produkter kvalifisert for promotering [product_applicability] all_products
Promoterings-ID [promotion_id]

Feedtype Produktinformasjon
Produkt Android Squishable – liten
Promoterings-ID [promotion_id] Ingen – promoteringen gjelder for alle produkter

Feedtype Produktinformasjon
Produkt Android Squishable – stor
Promoterings-ID [promotion_id]