promotion_id [kampanjatunnus]: Määritelmä

Tarjouksia hyödyntävät jälleenmyyjät voivat käyttää promotion_id [tarjoustunnus] ‑määritettä tuotteiden yhdistämiseksi tarjouksiin sekä tuote- että tarjoustiedoissa. Lue lisää tarjouksista.

Käyttötilanne

Valinnainen kullekin tuotteelle

Jos käytät tarjouksessasi product_applicability [kampanjaan_liittyvät_tuotteet] ‑määritettä specific_products [tietyt_tuotteet] ‑määritteen kanssa, voit käyttää promotion_id [tarjoustunnus] ‑määritettä sekä tuote- että tarjoustiedoissasi tuotteen yhdistämiseksi tiettyyn tarjoukseen. Tarkasta kampanjasyötteen säännöt.

Määritteen promotion_id [tarjoustunnus] käyttäminen auttaa Googlea ymmärtämään, mihin tuotteisiin liittyy tarjouksia. Näin tarjoukset voidaan näyttää asianmukaisesti.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi Unicode-merkit (suositus: vain ASCII): aakkosnumeeriset merkit, alaviivat ja ajatusviivat
Rajoitukset

1–50 merkkiä

Toistuva kenttä Enintään 10 kertaa

Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet

tbby123_us

XML-syötteet <g:promotion_id>tbby123_us</g:promotion_id>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Lisää promotion_id [tarjoustunnus] ‑määrite tietyille mainoskampanjan tuotteille, jos tarjouksessa on käytössä product_applicability [kampanjaan_liittyvät_tuotteet] ‑määrite, jonka asetuksena on specific_products [tietyt_tuotteet]. Jos tarjouksessa on käytössä määrite product_applicability [kampanjaan_liittyvät_tuotteet] yhdessä määritteen all_products [kaikki_tuotteet] kanssa, promotion_id [tarjoustunnus] ‑määritettä ei tarvita, sillä tarjous koskee kaikkia tuotteitasi.
  • Käytä kaikissa tarjouksissa yksilöllistä tunnusta. Tunnuksen ansiosta Google ja sinä voitte erottaa tarjoukset toisistaan.
  • Käytä tarjouksissa vakiintunteita tunnuksia. Kun olet määrittänyt tarjoukselle tunnuksen, älä muuta sitä. Valitsemasi tunnus on tarjouksen tunniste, ja sitä käytetään tuotteen tehokkuushistorian seuraamiseen Kauppiaskeskuksessa ja Google Adsissa. Jos muutat tunnusta, mainoksesi ja sen historia korvataan.
  • Älä käytä tai kierrätä samaa tunnusta eri tarjouksissa. Esimerkki:
    • Älä käytä tunnusta uudelleen eri tarjouksissa samassa kohdemaassa tai ‑kielessä.
    • Älä kierrätä vanhaa tunnusta uusissa tarjouksissa. Vaikka tarjous ei ole enää voimassa, älä käytä sen tunnusta muissa tarjouksissa. Määritä uudelle tarjoukselle yksilöllinen tunnus.
  • Älä käytä välilyöntejä. Peräkkäiset välilyönnit ja tunnuksen edessä tai jäljessä olevat välilyönnit poistetaan automaattisesti.
  • Tee tunnuksesta yksilöllinen käyttämällä tarvittaessa eri kirjainkokoa. Tulkitsemme esimerkiksi tunnukset abc123 ja ABC123 eri tarjouksiksi.
  • Älä käytä symboleja, kuten % tai !
  • Älä käytä virheellisiä Unicode-merkkejä. Näitä merkkejä syntyy tyypillisesti tiedoston koodausprosessin aikana. Voit välttää ne käyttämällä UTF-8-koodausta. Voit estää koodausongelmat lähettämällä tiedostot pakatussa muodossa. Esimerkkejä virheellisistä Unicode-merkeistä:
    • ohjausmerkit (esimerkiksi U+200D)
    • funktiomerkit
    • yksityiset alueen merkit
    • sijaismerkit
    • käyttämättömät koodipisteet.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Yhdistä tuote useampaan kuin yhteen tarjoukseen lisäämällä promotion_id [tarjoustunnus] ‑määrite enintään kymmenen kertaa tuotetta kohden.

Esimerkkejä

Tarjous koskee tiettyjä tuotteita

Käytä promotion_id [tarjoustunnus] ‑määritteelle samaa arvoa sekä tuote- että tarjoustiedoissa, kun tarjous liittyy tuotteeseen.

Syötteen tyyppi Tarjouksen tiedot
Tarjous Maksuton toimitus
product_applicability [kampanjaan_liittyvät_tuotteet] specific_products [tietyt_tuotteet]
promotion_id [tarjoustunnus] 01ABC

Syötteen tyyppi Tuotetiedot
Tuote Android-pehmolelu – pieni
promotion_id [tarjoustunnus] 01ABC

Syötteen tyyppi Tuotetiedot
Tuote Android-pehmolelu – suuri
promotion_id [tarjoustunnus] 01ABC

Syötteen tyyppi Tuotetiedot
Tuote Android-pehomolelu – erittäin suuri
promotion_id [tarjoustunnus] Ei mitään, koska tarjous ei koske tätä tuotetta
Tarjous koskee kaikkia tuotteita

Älä käytä promotion_id [tarjoustunnus] ‑määritettä, koska tarjouksesi koskee kaikkia tuotteita.

Syötteen tyyppi Tarjouksen tiedot
Tarjous Maksuton toimitus
product_applicability [kampanjaan_liittyvät_tuotteet] all_products [kaikki_tuotteet]
promotion_id [tarjoustunnus] Ei mitään, koska tarjous koskee kaikkia tuotteita

Syötteen tyyppi Tuotetiedot
Tuote Android-pehmolelu – pieni
promotion_id [tarjoustunnus] Ei mitään, koska tarjous koskee kaikkia tuotteita

Syötteen tyyppi Tuotetiedot
Tuote Android-pehmolelu – suuri
promotion_id [tarjoustunnus] Ei mitään, koska tarjous koskee kaikkia tuotteita