promotion_id [promotion_id]: Definition

Forhandlere, der benytter sig af Specialtilbud, kan bruge attributten promotion_id [promotion_id] i både produkt- og kampagnedata til at matche produkter til kampagner. Få flere oplysninger om Specialtilbud.

Hvornår de kan bruges

Valgfri for hvert produkt

Hvis du bruger en kampagne med product_applicability, der er indstillet til specific_products, kan du bruge attributten promotion_id [promotion_id] i både dine produkt- og kampagnedata til at matche et produkt til en kampagne. Gennemgå feedspecifikationen for Specialtilbud.

Du kan bruge promotion_id [promotion_id] til at hjælpe Google med at forstå, hvilke produkter der indeholder kampagner, så vi kan vise kampagnerne korrekt i dine annoncer.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Type Unicode-tegn (anbefalet: Kun ASCII): Alfanumeriske, understregninger og bindestreger
Grænser

1-50 tegn

Gentaget felt Op til ti gange

Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds

tbby123_us

XML-feeds <g:promotion_id>tbby123_us</g:promotion_id>

Hvis du vil se API-formatoplysninger, kan du gå til Content API for Shopping.

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Indsend promotion_id [promotion_id] for de specifikke produkter i en kampagne, hvis kampagnen bruger product_applicability, der er indstillet til specific_products. Hvis kampagnens product_applicability er indstillet til all_products, er der ikke behov for promotion_id [promotion_id], da kampagnen gælder for alle dine produkter,
  • Brug et unikt id for hver forskellig kampagne. Ved hjælp af id'et kan du og Google skelne mellem de enkelte kampagner.
  • Brug et stabilt id for hver kampagne. Når du har tildelt et id til en kampagne, skal du ikke ændre det. Det id, du vælger, identificerer kampagnen og bruges til at spore produktets annonceringshistorik i Merchant Center og Google Ads. Hvis du ændrer id'et, overskriver du din kampagne og dens historik.
  • Du må ikke genbruge det samme id for forskellige kampagner. F.eks.:
    • Du må ikke genbruge et id for forskellige kampagner i det samme målgruppeland eller på det samme målsprog.
    • Du må ikke genbruge et id i nye kampagner. Selv hvis du ikke længere kører en kampagne, skal du ikke bruge det pågældende kampagne-id i forbindelse med andre kampagner. Giv en ny kampagne et unikt id.
  • Undgå mellemrum. For mange mellemrum eller mellemrum før og efter id'et fjernes automatisk.
  • Du kan skelne mellem store og små bogstaver for at gøre id'er unikke, hvis det er nødvendigt. Vi tolker f.eks. id'erne abc123 and ABC123 som forskellige kampagner.
  • Du må ikke indsende symboler, f.eks. % eller !
  • Du må ikke bruge ugyldige Unicode-tegn. Disse tegn tilføjes generelt i løbet af dine filers kodningsproces. For at undgå sådanne tegn skal du bruge UTF-8-kodning. For at undgå kodningsproblemer skal du indsende filer i et komprimeret format. Eksempler på ugyldige Unicode-tegn omfatter:
    • Kontroltegn (f.eks. U+200D)
    • Funktionstegn
    • Brugerdefinerede tegn
    • Surrogatpar
    • Ikke tildelte kodepunkter

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Match et produkt til mere end én kampagne ved at indsende promotion_id [promotion_id] op til ti gange pr. produkt.

Eksempler

Kampagnen gælder for specifikke produkter

Brug den samme værdi for promotion_id [promotion_id] i dine produkt- og kampagnedata, når en kampagne gælder for et produkt.

Feedtype Kampagnedata
Kampagne Gratis forsendelsesbegivenhed
product_applicability specifikke produkter
promotion_id [promotion_id] 01ABC

Feedtype Produktdata
Produkt Android-bamse – lille
promotion_id [promotion_id] 01ABC

Feedtype Produktdata
Produkt Android-bamse – stor
promotion_id [promotion_id] 01ABC

Feedtype Produktdata
Produkt Android-bamse – ekstra stor
promotion_id [promotion_id] Intet, da kampagne ikke gælder for dette produkt
Kampagnen gælder for alle produkter

Brug ikke promotion_id [promotion_id], da din kampagne gælder for alle produkter.

Feedtype Kampagnedata
Promovering Gratis forsendelsesbegivenhed
product_applicability all_products
promotion_id [promotion_id] Intet, da kampagne gælder for alle produkter

Feedtype Produktdata
Produkt Android-bamse – lille
promotion_id [promotion_id] Intet, da kampagne gælder for alle produkter

Feedtype Produktdata
Produkt Android-bamse – stor
promotion_id [promotion_id] Intet, da kampagne gælder for alle produkter