Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Näin lähetät tuotearvosteludataa

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Voit lähettää tuotearvosteludataa Googlelle näin:

Tuotearvosteludatan lähetystapaa päättäessä kannattaa miettiä, kuinka tuttua syötteiden käyttöönotto sinulle on ja kuinka paljon resursseja sinulla on syötteiden ylläpitämiseen. Alla olevassa kaaviossa on esitelty eri tapojen hyötyjä ja haasteita.

Hyödyt Haasteet
Kauppiaskeskus Hoida arvioiden lähetystä erikseen XML-syötteiden luominen ja lähettäminen voi olla vaikeaa ilman apua
Kolmannen osapuolen arvostelujen kokooja Kolmannen osapuolen kokoojat hoitavat arvioiden lähetystä puolestasi Tämä palvelu voi olla maksullinen
Googlen asiakasarvostelut Maksuton palvelu, jonka avulla voit kerätä tuote- ja kauppa-arvosteluja Ei mahdollisuutta tuoda muista lähteistä kerättyjä tuotearvosteluja

Jos haluat tehdä yhteistyötä arvostelujen kokoojan kanssa, voit valita jonkin alla listatuista palveluista.

Hyväksytyt kokoojat

Kokoojat saattavat veloittaa palvelustaan. Google ei hallitse tai valvo näitä veloituksia.

Huom. Tuotearvioita tuetaan kaikissa maissa, joissa Shopping on käytettävissä, mutta kaikki kokoojat eivät välttämättä tue kaikkia maita. Tarkista maakohtainen saatavuus kokoojan yhteyshenkilöltä.