I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan indsender du produktanmeldelsesdata

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Du kan sende produktanmeldelsesdata til Google på følgende måder:

Når du skal beslutte, hvilken metode du vil bruge til at indsende produktanmeldelsesdata, skal du overveje dit kendskab til konfiguration af feeds og de ressourcer, du har til at vedligeholde dem. Diagrammet nedenfor beskriver nogle fordele og udfordringer ved hver metode.

Fordele Udfordringer
Merchant Center Administrer processen for indsendelse af bedømmelser uafhængigt Det kan være svært at oprette og indsende XML-feeds uden hjælp
Tredjepartsformidler af anmeldelser Tredjepartsformidlere administrerer processen for indsendelse af bedømmelser for dig Der kan være omkostninger forbundet med denne tjeneste
Google Kundeanmeldelser Omkostningsfri tjeneste, der giver dig mulighed for at indsamle produkt- og butiksanmeldelser Ingen mulighed for at importere eksisterende produktanmeldelser, der er indsamlet fra andre kilder

Hvis du vælger at samarbejde med en formidler af anmeldelser, kan du vælge fra listen over kvalificerede formidlere.

Liste over kvalificerede formidlere

Formidlere kan opkræve gebyrer. Google hverken kontrollerer eller modererer disse gebyrer.

Bemærk! Programmet Produktbedømmelser understøttes i alle lande, hvor Shopping er tilgængeligt, men ikke alle formidlere understøtter alle lande. Husk at bekræfte landetilgængeligheden med din kontaktperson hos formidleren.