Introduktionsvejledning til lokalt butikslager

Aktivér lokale produkter i dine Shopping-kampagner

Step 8 of showing your local products on Google is setting up Google Ads for local inventory ads Dette er trin 8b i introduktionsvejledningen til lokalt butikslager.

Denne side beskriver, hvordan du konfigurerer og optimerer en Shopping-kampagne til at køre dine annoncer for lokalt butikslager. Du skal have en aktiv Shopping-kampagne på din Google Ads-konto. Opret en Google Ads-konto, hvis du ikke har en i forvejen.

Der er flere metoder til at tilpasse din konfiguration af annoncer for lokalt butikslager og forbedre effektiviteten. Få flere oplysninger om optimeringsfunktioner til annoncer for lokalt butikslager

Vejledning

Log ind på din Google Ads-konto, og vælg en af følgende muligheder:

Mulighed 1: Shopping-kampagne

1. Klik på navnet for din eksisterende Shopping-kampagne, eller opret en ny Shopping-kampagne, hvis du ikke allerede har en.
  2. Gå til Indstillinger > Indstillinger for Shopping-kampagner > Yderligere indstillinger > Lokale produkter, markér afkrydsningsfeltet Aktivér annoncer for produkter, der sælges i lokale butikker, og klik på Gem.

Mulighed 2: Smart Shopping-kampagne

1. Klik på navnet for din eksisterende Smart Shopping-kampagne, eller opret en ny kampagne. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter Smart Shopping-kampagner
  2. Gå til Indstillinger > Indstillinger for Shopping-kampagner > Yderligere indstillinger > Lokale produkter, markér afkrydsningsfeltet Aktivér annoncer for produkter, der sælges i lokale butikker, og klik på Gem.
Bemærk! Din Google Ads-konto og din Merchant Center-konto skal være linket, for at du kan fuldføre disse handlinger.

Få flere oplysninger om linkning af din Merchant Center- og din Google Ads-konto