shipping_length [lähetyksen_pituus], shipping_width [lähetyksen_leveys] ja shipping_height [lähetyksen_korkeus]: Määritelmä

Ilmoita tuotteesi pakkauksen mitat määritteillä shipping_length [lähetyksen_pituus], shipping_width [lähetyksen_leveys] ja shipping_height [lähetyksen_korkeus]. Näillä kolmella määritteellä voidaan laskea toimitushinta, jos käytät kuljetusyhtiön laskemaa toimitustapaa Kauppiaskeskuksessa.

An illustration of a box showing shipping dimensions like height, length, and width

Käyttö

Valinnainen jokaiselle tuotteelle

Jos haluat määrittää mitat kuljetusyhtiön laskemille hinnoille, aseta mitat käyttämällä määritteitä shipping_length [lähetyksen pituus], shipping_width [lähetyksen leveys] ja shipping_height [lähetyksen korkeus]. Voit asettaa kuljetusyhtiön laskemat hinnat Kauppiaskeskus-tilin toimitusasetuksissa.

Toimitushinnat lasketaan mittojen ja painon mukaan, joten paketin mittojen ilmoittaminen auttaa varmistamaan, että Google laskee hinnat oikein. Mitat ja paino ovat tärkeitä tietoja etenkin epätavallisen muotoisille tuotteille, kuten lötköpötköille ja vavoille. Lue lisää kuljetusyhtiön laskemista hinnoista.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi Luku ja mittayksikkö
Tuetut yksiköt cm, in
Rajoitukset 1–400 senttimetreille, 1–150 tuumille
Toistuva kenttä Ei

shipping_length [lähetyksen_pituus] ‑määritteen muotoilu

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet 20 in
XML-syötteet

<g:shipping_length>20 in</g:shipping_length>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

shipping_width [lähetyksen leveys] ‑määritteen muotoilu

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet 40 in
XML-syötteet

<g:shipping_width>40 in</g:shipping_width>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

shipping_height [lähetyksen korkeus] ‑määritteen muotoilu

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet 10 in
XML-syötteet

<g:shipping_height>10 in</g:shipping_height>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Lisää kaikki mittamääritteet, jos käytät jotain niistä. Jos et lisää kaikkia määritteitä, tietoja ei voida käyttää toimitushinnan laskemiseen.
  • Käytä samaa mittayksikköä kaikille määritteille. Muutoin tietoja ei voida käyttää toimitushinnan laskemiseen.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Käytä mitan määritteitä yhdessä määritteen shipping_weight [lähetyksen_paino] kanssa. Kuljetusyhtiöiden laskemat toimitushinnat voivat vaihdella tuotteesi painosta ja mitoista riippuen. Jos et ilmoita sekä mittoja että painoa, laskettu toimitushinta ei välttämättä ole oikea.

Esimerkkejä

Mittoihin ja painoon perustuvat toimituskulut

Mainoksissasi näytetään paikkansapitävät toimituskustannukset, kun käytät kaikkia mittamääritteitä ja määritettä shipping_weight [lähetyksen_paino]. Esimerkki:

Tuote Ortopedinen koiranpeti
title [nimi] Ortopedinen koiranpeti, XXL
shipping_length [lähetyksen_pituus] 138 cm
shipping_width [lähetyksen_leveys] 163 cm
shipping_height [lähetyksen_korkeus] 26 cm
shipping_weight [lähetyksen_paino] 5,9 kg

Tuote Kajakki
title [nimi] 3-metrinen merikajakki
shipping_length [lähetyksen_pituus] 305 cm
shipping_width [lähetyksen_leveys] 76 cm
shipping_height [lähetyksen_korkeus] 38 cm
shipping_weight [lähetyksen_paino] 20,4 kg

Tuote Vaahtomuovinen vesinuudeli, 6-pakkaus
title [nimi] Vesinuudeli – 10 cm – 6-pakkaus
shipping_length [lähetyksen_pituus] 122 cm
shipping_width [lähetyksen_leveys] 10 cm
shipping_height [lähetyksen_korkeus] 10 cm
shipping_weight [lähetyksen_paino] 2,3 kg

Tuote Onki
title [nimi] Keskiraskas onkivapa, 183 cm, 1 kpl
shipping_length [lähetyksen_pituus] 188 cm
shipping_width [lähetyksen_leveys] 15 cm
shipping_height [lähetyksen_korkeus] 18 cm
shipping_weight [lähetyksen_paino] 0,2 kg