Lähetyksen pituus, lähetyksen leveys, lähetyksen korkeus [shipping_length, shipping_width, shipping_height]

Ilmoita tuotteesi pakkauksen mitat määritteillä lähetyksen pituus [shipping_length], lähetyksen leveys [shipping_width] ja lähetyksen korkeus [shipping_height]. Näillä kolmella määritteellä voidaan laskea toimituskulut, jos käytät kuljetusyhtiön laskemaa toimitustapaa Kauppiaskeskuksessa.

An illustration of a box showing shipping dimensions like height, length, and width

Käyttötilanne

Valinnainen kullekin tuotteelle

Jos haluat valita mitat kuljetusyhtiön laskemille hinnoille, lisää ne käyttämällä määritteitä lähetyksen pituus [shipping_length], lähetyksen leveys [shipping_width] ja lähetyksen korkeus [shipping_height]. Voit valita kuljetusyhtiön laskemat hinnat Kauppiaskeskus-tilin toimitusasetuksissa.

Toimitushinnat lasketaan mittojen ja painon mukaan, joten paketin mittojen ilmoittaminen auttaa varmistamaan, että Google laskee hinnat oikein. Mitat ja paino ovat tärkeitä tietoja etenkin epätavallisen muotoisille tuotteille, kuten lötköpötköille tai onkivavoille. Lue lisää kuljetusyhtiön laskemista hinnoista.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tyyppi Luku ja mittayksikkö
Tuetut yksiköt cm, in
Rajoitukset 1–400 senttimetreille, 1–150 tuumille
Toistuva kenttä Ei

Lähetyksen pituuden muotoilu

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Teksti (TSV) 50 cm
XML (syötteet) <g:shipping_length>20 in</g:shipping_length>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Lähetyksen leveyden muotoilu

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Teksti (TSV) 101 cm
XML (syötteet) <g:shipping_width>40 in</g:shipping_width>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Lähetyksen korkeuden muotoilu

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Teksti (TSV) 26 cm
XML (syötteet) <g:shipping_height>10 in</g:shipping_height>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat, että tuotetietosi ovat laadukkaita.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Lisää kaikki mittamääritteet, jos käytät jotain niistä. Jos et lisää kaikkia määritteitä, tietoja ei voida käyttää toimitushinnan laskemiseen.
  • Käytä samaa mittayksikköä kaikille määritteille. Muutoin tietoja ei voida käyttää toimitushinnan laskemiseen.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Käytä mittamääritteitä sekä määritettä lähetyksen paino [shipping_weight]. Kuljetusyhtiöiden laskemat toimitushinnat voivat vaihdella tuotteesi painosta ja mitoista riippuen. Jos et ilmoita sekä mittoja että painoa, laskettu toimitushinta ei välttämättä ole oikea.

Esimerkkejä

Mittoihin ja painoon perustuvat toimituskulut

Mainoksissa ja maksuttomissa tuotelistauksissa näkyvät toimituskulut pitävät paikkansa, kun käytät kaikkia mittamääritteitä ja määritettä lähetyksen paino [shipping_weight]. Esimerkki:

Tuotetiedot: ortopedinen koiranpeti, XXL
Määrite Arvo
Nimi [title] Ortopedinen koiranpeti, XXL
Lähetyksen pituus [shipping_length] 138 cm
Lähetyksen leveys [shipping_width] 163 cm
Lähetyksen korkeus [shipping_height] 26 cm
Lähetyksen paino [shipping_weight] 5,9 kg
Tuotetiedot: kolmemetrinen merikajakki
Määrite Arvo
Nimi [title] 3-metrinen merikajakki
Lähetyksen pituus [shipping_length] 305 cm
Lähetyksen leveys [shipping_width] 76 cm
Lähetyksen korkeus [shipping_height] 38 cm
Lähetyksen paino [shipping_weight] 20,4 kg

Tuotetiedot: Lötköpötkö – 10 cm – 6-pakkaus
Määrite Arvo
Nimi [title] Lötköpötkö – 10 cm – 6-pakkaus
Lähetyksen pituus [shipping_length] 122 cm
Lähetyksen leveys [shipping_width] 10 cm
Lähetyksen korkeus [shipping_height] 10 cm
Lähetyksen paino [shipping_weight] 5 kg

Tuotetiedot: onkivapa, 183 cm
Määrite Arvo
Nimi [title] Keskiraskas onkivapa, 183 cm, 1 kpl
Lähetyksen pituus [shipping_length] 188 cm
Lähetyksen leveys [shipping_width] 15 cm
Lähetyksen korkeus [shipping_height] 18 cm
Lähetyksen paino [shipping_weight] 0,2 kg