energy_efficiency_class [energiklasse]: Definition

Brug attributten energy_efficiency_class [energiklasse] til at informere brugerne om dit produkts energiklasse.

An example ad showing the energy efficiency class

Hvornår de kan bruges

Attributten energy_efficiency_class [energiklasse] er valgfri, men det kan være nødvendigt at angive disse oplysninger på baggrund af lokale love eller regler. Hvis dine produkter f.eks. er målrettet mod et EU-land eller Schweiz, bør du undersøge de juridiske krav i henhold til dette i den nationale implementering af EU-direktiv 2010/30/EU og andre relevante lokale love.

Vi anbefaler på det kraftigste, at du indsender energy_efficiency_class [energiklasse] for de relevante produkter. Du kan f.eks. skulle angive denne klasse for disse typer produkter:

• Køleskabe
  • Frysere
  • Vaskemaskiner
  • Tørretumblere
  • Kombinerede vaskemaskiner/tørretumblere
  • Vinopbevaringsudstyr
  • Opvaskemaskiner
  • Ovne
  • Vandvarmere
  • Udstyr til opbevaring af varmt vand
  • Klimaanlæg
  • Elektriske lamper
  • Belysningsarmaturer
  • Fjernsyn

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at vi forstår de data, du indsender.

Understøttede værdier
  • A+++
  • A++
  • A+
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • K
Gentaget felt Nej

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds

A+

XML-feeds <g:energy_efficiency_class>A+</g:energy_efficiency_class>
Content API v2 (JSON) "energyEfficiencyClass": "A+"
Content API v2 (XML) <energy_efficiency_class>A+</energy_efficiency_class>

Retningslinjer

Følg disse retningslinjer for at sikre dig, at du indsender data af høj kvalitet for dine produkter og får annoncer med den højest mulige effektivitet.

Minimumskrav

Disse krav skal være opfyldt, for at der kan vises annoncer for dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om dette på siden Diagnostik på din Merchant Center-konto.

• Der er ingen minimumskrav til denne attribut. Husk, at du stadig skal følge retningslinjerne for formatering – ellers kan de oplysninger, du indsender, ikke bruges.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Angiv energiklasse for opvarmning af vand ved indsendelse af en vandvarmer, soldrevet vandvarmer, varmepumpedrevet vandvarmer samt en pakke med en vandvarmer og en soldrevet enhed.
  • Angiv energiklasse for opvarmning (gennemsnitlig sæson) ved indsendelse af et reversibelt klimaanlæg.

Eksempler

Køleskab
Produkt Køleskab i rustfrit stål
title [titel] Køleskab i rustfrit stål – 240 liter
energy_efficiency_class [energiklasse] A+
Opvaskemaskine
Produkt Opvaskemaskine
title [titel] Opvaskemaskine til indbygning – bredde: 60 cm – dybde: 55 cm
energy_efficiency_class [energiklasse] A++
Vinkøler
Produkt Vinkøler
title [titel] Vinkøler – bredde: 45 cm – dybde: 52 cm
energy_efficiency_class [energiklasse] B