I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

grunnmål for enhetspris [unit_pricing_base_measure]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Med attributtet for grunnmål for enhetspris [unit_pricing_base_measure] kan du vise hvordan prisen på produktet oversettes, per enhet som vises. Hvis du for eksempel selger en 150 ml flaske med parfyme, kan du vise kundene hvor mye parfymen koster per 100 ml.
Ad example with unit price base

I denne artikkelen

Bruksområder

OptionalValgfritt for hvert produkt

Hvis du bruker mål for enhetspris [unit_pricing_measure], må du bruke attributtet for grunnmål for enhetspris [unit_pricing_base_measure] for å inkludere benevningen for enhetsprisen. Det kan hende produktet ditt viser et annet grunnmål enn det du har angitt her, slik at det blir enklere for brukeren å sammenligne enhetsprisene for alle annonsene og de kostnadsfrie oppføringene på siden.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Finn ut når og hvordan du sender inn produktinformasjon på engelsk

Støttede verdier Støttede heltall pluss enhet
Støttede måleenheter
  • Vekt: oz, lb, mg, g, kg
  • Amerikansk volumenhet: floz, pt, qt, gal
  • Metrisk volumenhet: ml, cl, l, cbm
  • Lengde: in, ft, yd, cm, m
  • Areal: sqft, sqm
  • Per enhet: ct
Støttede heltall 1, 10, 100, 2, 4, 8
Andre støttede kombinasjoner av metriske heltall og enhetsmål 75cl, 750ml, 50kg, 1000kg
Gjentatt felt Nei

Schema.org-egenskap

(Hva er dette?)

Offer.priceSpecification.referenceQuantity.valueReference

Type: QuantitativeValue (angi egenskapene value og unitCode eller unitText).

Filformat Eksempeloppføring
Tekst (TSV) 100oz
XML (feeder) <g:unit_pricing_base_measure>100oz</g:unit_pricing_base_measure>

Hvis du vil formatere dataene dine for Content API, kan du se ressursen Content API for Shopping.

Merk: For å sikre at dette produktattributtet identifiseres riktig av systemet vårt, må du huske å sende inn datafeedfilen i et format vi støtter.

Minstekrav

Du må oppfylle disse kravene for å vise produktet ditt. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

• Send inn attributtet for mål for enhetspris for å angi mål og dimensjoner for produktet ditt. Hvis du for eksempel sender inn 30 NOK som verdi for attributtet for pris [price], 150 floz som verdi for attributtet for mål for enhetspris [unit_pricing_measure] og 100 floz som verdi for attributtet for grunnmål for enhetspris [unit_pricing_base_measure], blir enhetsprisen 20 NOK per 100 floz.

Anbefalte fremgangsmåter

Med disse anbefalte fremgangsmåtene kan du optimalisere produktinformasjonen din ut over de grunnleggende kravene.

• Bruk den samme enhetstypen for dette attributtet som du bruker for mål for enhetspris. Hvis du for eksempel brukte kvm for mål for enhetspris, må du også bruke kvm for grunnmål for enhetspris

Andre retningslinjer

Gå nøye gjennom hver del for å finne ut om kravene gjelder for landet eller produktet ditt. Hvis du ikke oppfyller kravene som gjelder for deg, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

Bare Storbritannia
  • Send inn metriske verdier ved målretting mot Storbritannia. Måleenheter som floz, pt, qt og gal tolkes som amerikanske måleenheter, og disse er forskjellige fra de britiske måleenhetene («imperial»).

Eksempler

Drikkevarer

Produktinformasjon for en 9 l-flaske med 2007 California Pinot Noir til 699,90 NOK
Attributt Verdi
Tittel [title] Pinot Noir – 2007 – California – 9 l
Mål for enhetspris [unit_pricing_measure] 9 l
Grunnmål for enhetspris [unit_pricing_base_measure] 1 l
Pris [price] 699.90 NOK
Verdi som vises 77,80 kr / 1 l

Produktinformasjon for 10 flasker rødvin til 650,00 NOK
Attributt Verdi
Tittel [title] 10 flasker rødvin
Mål for enhetspris [unit_pricing_measure] 7.5 l
Grunnmål for enhetspris [unit_pricing_base_measure] 750 ml
Pris [price] 650.00 NOK
Verdi som vises 65,00 kr / 750 ml

Gulv

Produktinformasjon for 2,38 kvm valnøttgulv til 1131,90 NOK
Attributt Verdi
Tittel [title] Patinert naturgulv i valnøtt
Mål for enhetspris [unit_pricing_measure] 2.38 sqm
Grunnmål for enhetspris [unit_pricing_base_measure] 1 sqm
Pris [price] 1131.90 NOK
Verdi som vises 475.61 NOK / 1 m²

Visittkort

Produktinformasjon for 50 spesialtilpassede visittkort til 133,80 NOK
Attributt Verdi
Tittel [title] 50 spesiallagde visittkort
Mål for enhetspris [unit_pricing_measure] 50 ct
Grunnmål for enhetspris [unit_pricing_base_measure] 1 ct
Pris [price] 133.80 NOK
Verdi som vises 2,68 kr / 1 ct

Parfyme

Produktinformasjon for en 125 ml-flaske Eau de Toilette til 199,00 NOK
Attributt Verdi
Tittel [title] Eau de Toilette 125 ml
Mål for enhetspris [unit_pricing_measure] 125 ml
Grunnmål for enhetspris [unit_pricing_base_measure] 100 ml
Pris [price] 199.00 NOK
Verdi som vises 159,20 kr / 100 ml