unit_pricing_base_measure [yksikköhinnan_perusmäärä]: Määritelmä

Määritteellä unit_pricing_base_measure [yksikköhinnan_perusmäärä] voit lisätä yksikköhintasi nimittäjän. Saatat myydä esimerkiksi 150 ml tiettyä hajuvettä, mutta asiakkaitasi kiinnostaa, mikä on 100 ml:n hinta.

How unit_pricing_measure might display in your ad

Käyttö

Jos käytät määritettä unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste], käytä myös määritettä unit_pricing_base_measure [yksikköhinnan_perusmäärä], jolla voit lisätä yksikköhintasi nimittäjän. Jotta yksikköhinnat olisivat vertailukelpoisempia kaikkien sivun mainosten kesken, mainoksessasi saattaa näkyä eri perusmäärä kuin tässä antamasi.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi Tuettu kokonaisluku ja mittayksikkö
Tuetut yksiköt
  • Paino: oz, lb, mg, g, kg
  • Tilavuus (Yhdysvaltojen imperiaalinen mittajärjestelmä): floz, pt, qt, gal
  • Tilavuus (metrijärjestelmä): ml, cl, l, cbm
  • Pituus: in, ft, yd, cm, m
  • Ala: sqft, sqm
  • Per yksikkö: ct
Tuetut kokonaisluvut 1,10,100,2,4,8
Ylimääräiset tuetut metrijärjestelmän mukaiset kokonaisluvun + yksikön yhdistelmät 75cl,750ml,50kg,1000kg

Toistuva kenttä

Ei
Schema.orgin omaisuutta (Lisätietoja) Offer.priceSpecification.referenceQuantity, Tyyppi: QuantitativeValue

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet

100oz

XML-syötteet <g:unit_pricing_base_measure>100oz</g:unit_pricing_base_measure>

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet

100oz

XML-syötteet <g:unit_pricing_base_measure>100oz</g:unit_pricing_base_measure>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Lisää unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste] ‑arvo ilmoittaaksesi tuotteen mitat ja koon. Jos esimerkiksi lisäät price [hinta] ‑arvoksi 3 EUR, unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste] ‑arvoksi 150 g ja unit_pricing_base_measure [yksikköhinnan_perusmäärä] ‑arvoksi 100 g, yksikköhinta on 2 EUR per 100 g.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Käytä samaa yksikkötyyppiä kuin määritteessä unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste]. Jos esimerkiksi käytit määritteessä unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste] yksikköä "sqm", käytä sitä myös määritteessä unit_pricing_base_measure [yksikköhinnan_perusmäärä].

Lisäohjeet

Tarkista jokainen osio tarkasti, jotta tiedät, koskevatko vaatimukset maatasi tai tuotettasi. Jos et noudata sinua koskevia vaatimuksia, hylkäämme tuotteesi ja ilmoitamme asiasta Kauppiaskeskuksen diagnostiikkasivulla.

Vain Iso-Britannia
  • Ilmoita metrijärjestelmän mukaiset arvot, jos kohdemaasi on Iso-Britannia. Brittiläiset mittayksiköt (esim. floz, pt, qt, gal) tulkitaan Yhdysvalloissa käytettävinä mittayksiköinä, jotka poikkeavat Isossa-Britanniassa käytetyistä yksiköistä.

Esimerkkejä

Juomat

Tuote Punaviini
title [nimi] Pinot Noir – 2007 – Kalifornia – 9 l
unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste] 9 l
unit_pricing_base_measure [yksikköhinnan_perusmäärä] 1 l
price [hinta] 69,99 EUR
Mainoksessasi näytetään 7,78 € / 1 l

Tuote 10 pulloa punaviiniä
title [nimi] 10 pulloa punaviiniä
unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste] 7.5l
unit_pricing_base_measure [yksikköhinnan_perusmäärä] 750ml
price [hinta] 65,00 USD
Mainoksessasi näytetään $6.50 / 750 ml

Lattiapäällysteet

Tuote Pähkinälattia
title [nimi] Kulutettu luonnollinen pähkinälattia
unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste] 2.38 sqm
unit_pricing_base_measure [yksikköhinnan_perusmäärä] 1 sqm
price [hinta] 113,19 EUR
Mainoksessasi näytetään 47,56 € / 1 m²

Käyntikortit

Tuote Käyntikortit
title [nimi] 50 yksilöityä käyntikorttia
unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste] 50 ct
unit_pricing_base_measure [yksikköhinnan_perusmäärä] 1 ct
price [hinta] 13,38 EUR
Mainoksessasi näytetään 0,27 € / 1 ct

Hajuvedet

Tuote Parfyymi
title [nimi] Eau de Toilette 125 ml
unit_pricing_measure [yksikköhinnoitteluperuste] 125ml
unit_pricing_base_measure [yksikköhinnan_perusmäärä] 100ml
price [hinta] 19,90 EUR
Mainoksessasi näytetään 15,92 € / 100 ml