identifier_exists [tunniste_olemassa]: Määritelmä

Käytä identifier_exists [tunniste_olemassa] ‑määritettä osoittamaan, että tuotteelle ei ole saatavilla yksilöllisiä tuotetunnisteita. Yksilölliset tuotetunnisteet lisätään käyttämällä gtin-, mpn- ja brand [brändi] ‑määritteitä.

Käyttötilanne

Käytä tuotteille, joilla ei ole GTIN-numeroa, MPN-koodia tai brändiä.

• Jos olet asettanut tuotteesi arvoksi new [uusi] määritteellä condition [kunto] eikä tuotteellasi ole alla esitettyjen vaatimusten mukaisia tuotetunnisteita, käytä identifier_exists [tunniste_olemassa] ‑määritettä ja aseta sen arvoksi no [ei] tai false [epätosi].

Lisää oikeat tunnisteet kullekin tuotteellesi seuraavien sääntöjen mukaisesti.

Tuotetunnuksen vaatimukset
Kaikki luokat

Jos tuotetta valmistetaan laajalti ja sillä on GTIN-tunnus, gtin-määrite on pakollinen.

Vaatteet Media Muut luokat

Pakolliset tuotetunnukset luokan mukaan

Määritteen brand [brändi] arvo on ilmoitettava Määritteen gtin arvo on ilmoitettava (esimerkiksi ISBN-numero)

Määritteen brand [brändi] arvo on ilmoitettava (jos brändiä ei ole, ilmoita valmistajan/toimittajan nimi)

Jos GTIN-numero puuttuu, lisää mpn-määrite.

Muussa tapauksessa Jos tuotetunnus ei ole vaatimusten mukainen, tuotteen tehokkuus voi kärsiä.

Tuotetunnisteet voivat puuttua seuraavanlaisilta tuotteilta:

• yksilöidyt tai uniikit tuotteet, kuten yksilöidyt T-paidat, taideteokset tai käsityöt
  • ennen GTIN-tunnusten käyttöönottoa valmistetut tuotteet, kuten vintagetuotteet, antiikkiesineet, ennen vuotta 1970 julkaistut kirjat ja muut erikoistuotteet.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi

Looginen

Tuetut arvot
(Teksti- ja XML-syötteet)
yes [kyllä], true [tosi], no [ei], false [epätosi]

Tuetut arvot
(Content API ‑syötteet)

true [tosi], false [epätosi]
Toistuva kenttä Ei

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Teksti

ei

XML-syötteet <g:identifier_exists>ei</g:identifier_exists>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

• Käytä tätä määritettä vain, jos olet varma siitä, ettei tuotteellesi ole määritetty tuotetunnisteita.
  • Jos tuotteen identifier_exists [tunniste_olemassa] ‑määritteen arvoksi on lisätty virheellisesti no [ei] tai false [epätosi] ja tuotetunnisteen olemassaolosta on todisteita, tuote hylätään.

Esimerkkejä

Tuotteet, joilla ei ole GTIN-numeroa, MPN-koodia eikä brändiä

An illustration of a woman wearing a black dress

Tuote Yksilöity musta mekko
title [nimi] Yksilöity musta mekko
price [hinta] 32 USD
color [väri] musta
size [koko] M
identifier_exists [tunniste_olemassa] ei
condition [kunto] uusi
is_bundle [on_tuotepaketti] kyllä
gtin (jätä tyhjäksi, koska mekko on yksittäiskappale eikä sillä siksi ole GTIN-tunnusta)
mpn (jätä tyhjäksi, koska mekko on yksittäiskappale eikä sillä siksi ole MPN-koodia)

An illustration of a scarf that

Tuote Villahuivi
title [nimi] Käsin neulottu pilkullinen villahuivi – oranssi/musta
identifier_exists [tunniste_olemassa] ei
price [hinta] 15 USD
color [väri] oranssi/musta
condition [kunto] uusi
gtin (jätä tyhjäksi, koska huivi on yksittäiskappale eikä sillä siksi ole GTIN-tunnusta)
mpn (jätä tyhjäksi, koska huivi on yksittäiskappale eikä sillä siksi ole MPN-koodia)