installment [maksuerä]: Määritelmä

Määritteellä installment [maksuerä] voit kertoa tietoja kuukausittaisesta osamaksusopimuksesta, jota tarjoat käyttäjille tuotteen maksutavaksi.

Käyttö

Tätä määritettä voi käyttää vain tietyissä maissa:

• Afrikka: Etelä-Afrikka
  • Aasian ja Tyynenmeren alue: Etelä-Korea, Hongkong, Intia, Japani, Malesia, Singapore, Taiwan, Thaimaa ja Uusi-Seelanti
  • Eurooppa: Belgia, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Turkki, Unkari ja Yhdistynyt kuningaskunta
  • Latinalainen Amerikka: Argentiina, Brasilia, Chile, Kolumbia, Meksiko ja Peru
  • Lähi-Itä: Israel, Saudi Arabia ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat
  • Pohjois-Amerikka: Kanada ja Yhdysvallat

Tämän määritteen avulla voit kertoa käyttäjille, jos tuotteen voi maksaa maksuerissä.

Latinalaisen Amerikan ulkopuolella: Määrite price [hinta] (arvo 0 tai suurempi) tarkoittaa ennakkomaksua (sisältäen laitteen etukäteismaksun ja aktivointikulut), ja installment [maksuerä] ‑määrite tarkoittaa langattoman laitteen kuukausittain toistuvia maksueriä. Langattomaan palvelusopimukseen liittyvät hinnat voi lisätä myös käyttämällä subscription_cost [tilauskustannus] ‑määritettä.
Vain Latinalaisen Amerikan maat: Osamaksusopimuksia voi käyttää kaikissa tuoteluokissa. Jos tarjouksessa käytetään installment [maksuerä] ‑määritettä, siihen sisältyvän tuotteen voi ostaa joko ennakkomaksulla tai maksuerissä. Merkitse price [hinta] ‑määritteeseen koko maksusumma ja installment [maksuerä] ‑määritteeseen vaihtoehtoiset maksuerät ja niiden aikaväli.

Tätä määritettä voi käyttää vain mobiilituotteissa, joilla on jokin seuraavista Googlen tuoteluokkakoodeista:

• Älykellot: 201
  • Matkapuhelimet: 267
  • Kannettavat tietokoneet: 328
  • Tabletit: 4745
  • Matkapuhelinten prepaid-kortit ja SIM-kortit: 603
  • GPS-seurantalaitteet: 6544

Määritteellä installment [maksuerä] on kaksi alamääritettä:

• months [kuukaudet] (pakollinen)
    Kokonaisluku – ostajan maksettavien maksuerien määrä.
  • amount [summa] (pakollinen)
    ISO 4217 – summa, joka ostajan on maksettava kuukausittain.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi Luku + valuutta
Toistuva kenttä Ei
Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet

Muotoile arvo lisäämällä kuukaudet ja summa kaksoispisteellä eroteltuina ( : ). Älä käytä lainausmerkkejä. Jos esimerkiksi veloitat kuusi kuukausimaksua ja yhden kuukausimaksun hinta on 50 BRL, merkitse se seuraavasti:

6:50 BRL
XML-syötteet

<g:installment>

<g:months>6</g:months>

<g:amount>50 BRL</g:amount>

</g:installment>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Käytä arvoa, joka vastaa laskeutumissivulla näkyvää maksuerävaihtoehtoa. Voit näyttää laskeutumissivulla myös muita maksuerävaihtoehtoja, mutta asettamasi vaihtoehto pitää löytyä sieltä helposti.
  • Älä edellytä käyttäjiltä kanta-asiakaskorttia asettamasi maksuerävaihtoehdon valitsemiseksi.
  • Älä lisää installment [maksuerä] ‑määritettä ohjelmistotilauksiin. Ohjelmistotilaukset pitää maksaa ennakkoon, joten aseta vuosittainen ennakkomaksu price [hinta] ‑määritteellä.
  • Älä lisää price [hinta] ‑määritteen arvoon aktivointimaksuja Yhdysvalloissa myytävissä tuotteissa. Tilaussopimuksia ei tueta mainoksissa Yhdysvalloissa.
  • Käytä vain soveltuvissa maissa. Jos käytät installment [maksuerä] ‑määritettä maassa, jossa sitä ei saa käyttää, tuote hylätään.
  • Käytä vain hyväksytyissä tuoteluokissa. Jos käytät installment [maksuerä] ‑määritettä muille tuoteluokille, tuote hylätään.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Lisää maksuerille tarkat arvot. Käytä ISO 4217 ‑valuuttakoodeja. Kirjoita esimerkiksi 1,01 MXN, älä 1,0012 MXN. Muutoin pyöristämme lähettämäsi arvon.
  • Jos tuote myydään yhdessä tilausmaksusopimuksen kanssa, lisää sama kuukausimäärä subscription_cost [tilauskustannus] ‑määritteeseen ja installment [maksuerä] ‑määritteeseen. Jos näissä määritteissä ilmoitetaan eri määrä kuukausia ja maksuerien ja tilauskustannusten kuukausimäärät on yhdistettävä tilarajoitusten vuoksi, korkeampaa arvoa käytetään. Jos esimerkiksi maksusuunnitelmassa on 12 kuukausittaista maksuerää mutta tilaussopimus on 24 kuukauden mittainen, kuukausimääräksi valitaan 24.
    Huom. Määritettä subscription_cost [tilauskustannus] voi käyttää vain maissa, joissa maksuerät ovat käytettävissä.
  • Jos tuotteen maksuerän summa nousee tietyn ajanjakson jälkeen, sinun on ilmoitettava suurin kuukausimaksu amount [summa] ‑alimääritteessä. Jos esimerkiksi maksuerä nousee 6 kuukauden kuluttua 20 dollarista 40 dollariin, lisää arvoksi 40 USD.

Esimerkkejä

Tuoteversiot (Vain Latinalainen Amerikka)

Jos tuotteestasi on saatavilla useita värejä ja kokoja, voit määrittää eri versioille eri hinnat. Esimerkki:

An example of ads without placeholder images

Tuotetiedot: Vihreä Android-T-paita
Määrite Tuotetiedot
id [tunnus] 9876-S-VHR
title [nimi] Android-T-paita – vihreä – S
price [hinta] 30 MXN
installment [maksuerä] 3:10 MXN
color [väri] vihreä
size [koko] s
id [tunnus] 9876-S-VHR
item_group_id [tuoteryhmän_tunnus] 9876

Tuotetiedot: Sininen Android-T-paita
Määrite Tuotetiedot
id [tunnus] 9876-S-VHR
title [nimi] Android-T-paita – sininen – S
price [hinta] 30 MXN
installment [maksuerä] 3:10 MXN
color [väri] sininen
size [koko] s
item_group_id [tuoteryhmän_tunnus] 9876
Tuotetiedot: Keltainen Android-T-paita
Määrite Tuotetiedot
id [tunnus] 9876-S-VHR
title [nimi] Android-T-paita – keltainen – S
price [hinta] 30 MXN
installment [maksuerä] 3:10 MXN
color [väri] keltainen
size [koko] s
item_group_id [tuoteryhmän_tunnus] 9876
Matkapuhelin tai tabletti osamaksusopimuksella

Voit lisätä kuukausittaisella osamaksusopimuksella ostettavien matkapuhelinten tai tablettien hinnaksi jopa vain 0. Lue lisää hintavaatimuksista.

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Tuote Google Nexus 6
title [nimi] Google Nexus 6 – 32 Gt – Midnight Blue – osamaksusopimuksella
price [hinta] 36,95 USD (maksu kassalla)
installment [maksuerä] 24:29,95 USD
google_product_category [googlen_tuoteluokka] Elektroniikka > Viestintä > Puhelimet > Matkapuhelimet

Tuote Google Nexus 9
title [nimi] Google Nexus 9 – 32 Gt – musta – osamaksusopimuksella
price [hinta] 0 EUR
installment [maksuerä] 12:30 EUR
google_product_category [googlen_tuoteluokka] Elektroniikka > Tietokoneet > Tablettitietokoneet

Puhelin tai tabletti maksuerissä palvelusopimuksen kanssa

Lisää käsirahan kokonaisarvo (0 tai suurempi) price [hinta] ‑määritteeseen. Sisällytä arvoon mahdolliset aktivointimaksut ja/tai kertamaksut. Jos ennakkomaksuja ei ole, lisää price [hinta] ‑arvoksi nolla. Selitä tuotteen nimessä, että langaton tuotteesi edellyttää tilaussopimusta, joka on voimassa tietyn määräajan, ja että siihen liitetään maksuerät. Lue lisää price [hinta] ‑määritteestä.
Huom. Määritettä subscription_cost [tilauskustannus] ei voi käyttää Yhdysvalloissa eikä Latinalaisessa Amerikassa.

An illustration with 3 different colors of one mobile phone
Tuote Google Nexus 6
title [nimi] Google Nexus 6 – 32 Gt – Midnight Blue – sopimuksella ja 12 maksuerässä
price [hinta] 40 EUR
installment [maksuerä] 12:18 EUR
subscription_cost [tilaushinta] month:12:10.00 EUR
google_product_category [googlen_tuoteluokka] Elektroniikka > Viestintä > Puhelimet > Matkapuhelimet
Tuote Google Nexus 9
title [nimi] Google Nexus 9 – 32 Gt – musta – sopimuksella ja 24 maksuerässä
price [hinta] 0 EUR
installment [maksuerä] 24:10 EUR
subscription_cost [tilaushinta] month:24:10.00 EUR
google_product_category [googlen_tuoteluokka] Elektroniikka > Tietokoneet > Tablettitietokoneet

Puhelin tai tabletti maksuerissä (vain Latinalaisen Amerikan maat)

Lisää ostosumman kokonaisarvo määritteeseen price [hinta]. Sisällytä myös vaihtoehtoinen kuukausittainen osamaksuvaihtoehto käyttämällä installment [maksuerä] ‑määritettä. Selitä tuotteen nimessä, että langaton tuotteesi myydään osamaksusopimuksella. Lue lisää price [hinta] ‑määritteestä.
An illustration with 3 different colors of one mobile phone
Tuote Google Nexus 6
title [nimi] Google Nexus 6 – 32 Gt – Midnight Blue – 12 maksuerässä
price [hinta] 1 080 BRL
installment [maksuerä] 12:95 BRL
subscription_cost [tilaushinta] (jätettävä tyhjäksi, koska palvelusopimusta ei ole)
google_product_category [googlen_tuoteluokka] Elektroniikka > Viestintä > Puhelimet > Matkapuhelimet
Tuote Google Nexus 9
title [nimi] Google Nexus 9 – 32 Gt – musta – 24 maksuerässä
price [hinta] 1 800 BRL
installment [maksuerä] 24:10 BRL
subscription_cost [tilaushinta] (jätettävä tyhjäksi, koska palvelusopimusta ei ole)
google_product_category [googlen_tuoteluokka] Elektroniikka > Tietokoneet > Tablettitietokoneet