I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Beskrivelse [description] og struktureret beskrivelse [structured_description]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

An example ad showing where description text might appear

Brug attributterne beskrivelse [description] og struktureret beskrivelse [structured_description] til at fortælle kunderne om dit produkt. Angiv produktegenskaber, tekniske specifikationer og visuelle karakteristika. En detaljeret beskrivelse hjælper os med at vise dit produkt til de rette kunder.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Required Påkrævet for alle produkter

Til beskrivelser, der er oprettet ved hjælp af generativ AI, skal du bruge attributten struktureret beskrivelse [structured_description]. Du kan også bruge attributten beskrivelse [description].

Attributten beskrivelse [description] er en standardtekstattribut uden underordnede attributter.

Attributten struktureret beskrivelse [structured_description] bruger 2 underordnede attributter:

• Digital kildetype [digital_source_type] (valgfrit): To værdier understøttes:
    • Standard [default]: Angiver, at den beskrivelse, der angives ved hjælp af den underordnede attribut indhold [content], ikke er oprettet ved hjælp af generativ AI.
    • Trænede algoritmiske medier [trained_algorithmic_media]: Angiver, at den beskrivelse, der angives med den underordnede attribut indhold [content], blev oprettet ved hjælp af generativ AI.

Hvis der ikke er angivet en værdi, bruges standardværdien [default].

• Indhold [content] (påkrævet): Beskrivelsesteksten.

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type Streng (Unicode-tegn. Anbefalet: Kun ASCII)
Grænser

Beskrivelse [description]: 1-5.000 tegn

Den underordnede attribut indhold [content] for struktureret beskrivelse [structured_description]: 1-5.000 tegn

Gentaget felt Nej
Schema.org-ejendom
(Hvad er det?)

Beskrivelse [description]: Product.description, Type: Text

Struktureret beskrivelse [structured_description]: Understøttes ikke af Schema.org på nuværende tidspunkt

Formatering af beskrivelser

Filformat Eksempel på værdi
Tekst (TSV) Google Chromecast er designet til diskret forbindelse med dit tv. Stream og spejl indhold trådløst. Integreret HDMI-stik.
XML (feeds) <g:description>Google Chromecast er designet til diskret forbindelse med dit tv. Stream og spejl indhold trådløst. Integreret HDMI-stik.</g:description>

Formatering af structured_description

Filformat Eksempel på værdi
Tekst (TSV)

Eksempel, der er oprettet ved hjælp af generativ AI:
trained_algorithmic_media:"Omdan dit fjernsyn med Google Chromecasts supernyttige funktioner. Denne elegante enhed opretter diskret forbindelse til dit tv og åbner op for en verden af trådløs streaming og spejling. Du kan caste dit yndlingsindhold direkte til husets største skærm ved hjælp af det integrerede HDMI-stik – lige fra film og tv-serier til billeder og præsentationer."

Eksempel, der ikke er oprettet ved hjælp af generativ AI:
Google Chromecast er designet til nem forbindelse med dit fjernsyn. Stream og spejl indhold trådløst. Integreret HDMI-stik.

Formatér værdien ved at indsende værdier for de underordnede attributter digital kildetype [digital_source_type] og indhold [content] adskilt af et kolon ( : ).

Hvis et kolon er en del af den underordnede attribut indhold [content], skal du sætte dobbelte anførselstegn ("). Hvis et dobbelt anførselstegn er en del af den underordnede attribut indhold [content], skal du parre det med et andet dobbelte anførselstegn. Angiv f.eks."12"" Stegepande:Teflon" i stedet for 12" Stegepande:Teflon.

XML (feeds) <g:structured_description>
<g:digital_source_type>
oplæring_algorithmic_media
</g:digital_source_type>
<g:content>
Omdan dit fjernsyn med Google Chromecasts supernyttige funktioner. Denne elegante enhed opretter diskret forbindelse til dit tv og åbner op for en verden af trådløs streaming og spejling. Du kan caste dit yndlingsindhold direkte til husets største skærm ved hjælp af det integrerede HDMI-stik – lige fra film og tv-serier til billeder og præsentationer.
</g:content>
</g:structured_description>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

Bemærk! Hvis din beskrivelse ikke holder sig inden for tegnbegrænsningen, afkortes den af Google, så den passer. Du får en advarsel, der angiver, at beskrivelsen er afkortet.
  • Beskriv kun selve produktet. Beskriv ikke andre aspekter, f.eks. oplysninger om kompatible produkter, tilbehør eller andre lignende produkter, der er tilgængelige. Angiv ikke din virksomheds historie eller politik.
  • Brug et professionelt og grammatisk korrekt sprog. Korrekt grammatik er lettere at forstå og giver en mere professionel fremtoning, hvilket kan føre til flere klik. Undgå desuden opfindsomme metoder til at tiltrække opmærksomhed, f.eks. udelukkende store bogstaver, symboler og kampagnetekst. Få flere oplysninger om de redaktionelle og professionelle krav.
  • Brug ikke ord fra fremmedsprog, medmindre de forstås af de fleste mennesker, f.eks. et produkt med et udenlandsk navn eller titel.
    • Sushi er f.eks. et ord, der er velkendt uden for Japan.
    • Skriv udenlandske ord ved hjælp af alfabetet på dit målsprog. Undgå f.eks. japanske tegn, når du målretter mod USA. Bogstaver med accenter, f.eks. "Les Clés", er tilladt.
    • Brug ikke udenlandske tegn til opfindsomme formål. Denne teknik er almindelig i spam og utroværdige produktfortegnelser. F.eks.: (ಠ_ಠ)
  • Brug XML-enheder eller "escapede" tegn i stedet for symboler. Hvis du indsender dine produktdata i XML eller JSON, og det er nødvendigt at medtage symboler, skal du sørge for at følge specifikationen for XML eller JSON. For XML skal du bruge XML-enheder såsom &quot;. For JSON skal du bruge "escape"-tegn som f.eks. \". Hvis du automatisk koder din beskrivelse, skal du passe på, at du ikke kommer til at kode den to gange.
  • Medtag ikke sammenligninger eller oplysninger om andre produkter. For eksempel "endnu bedre end X". Lad kunderne undersøge andre produkter på egen hånd.
  • Medtag ikke henvisninger til kategoriseringssystemer. Lad eksempelvis være med at medtage "Legetøj og spil og derefter Legetøj og derefter Dukker, legesæt og legetøjsfigurer og derefter Dukker". Medtag disse oplysninger i attributten Google-produktkategori [google_product_category] eller produkttype [product_type].
  • Medtag ikke links til din butik eller andre websites. Medtag kun et link til dit produkts landingsside med attributten link [link].
  • Brug ikke store bogstaver til at tiltrække opmærksomhed. Tekst med store bogstaver er almindelig i spam og utroværdige produktfortegnelser. Brug store bogstaver, når det er relevant, bl.a. til forkortelser, telefonnumre, lande og valutaer. For eksempel ADHD, UNICEF, 1-555-CALL-NOW, UK og USD.
  • Medtag ikke kampagnetekst som pris, tilbudspris, tilbudsdatoer, forsendelse, leveringsdato og andre tidsrelaterede oplysninger eller din virksomheds navn. Medtag i stedet disse oplysninger ved hjælp af andre attributter, f.eks. tilbudspris [sale_price] eller forsendelse [shipping].

• Indsend en beskrivelse for hvert produkt. Produkter, der ikke har en værdi i attributten 'beskrivelse' [description], modtager en advarsel og kan opleve begrænset effektivitet. Lignende produkter, der indeholder en beskrivelse, kan blive prioriteret.
  • Alle beskrivelser, der er oprettet ved hjælp af generativ AI, skal angives ved hjælp af attributten struktureret beskrivelse [structured_description] i stedet for attributten beskrivelse [description]
    • Den underordnede attribut digital kilde [digital_source_type] for attributten struktureret beskrivelse [structured_description] skal have værdien "trained_algorithmic_media", hvilket angiver, at billedet blev oprettet ved hjælp af generativ AI.
    • Den underordnede attribut indhold [content] for attributten struktureret beskrivelse [structured_description] skal indeholde den AI-genererede beskrivelse.
  • Hvis du angiver både attributten struktureret beskrivelse [structured_description] og beskrivelse [description], bruger vi kun attributten beskrivelse [description].

Bedste praksis

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Vær specifik og præcis. Jo mere specifik du er i din beskrivelse, jo lettere er det for kunderne at identificere det produkt, de søger efter.
  • Angiv de vigtigste oplysninger inden for de første 160-500 tegn. Du kan tilføje op til 5.000 tegn, men kunderne skal klikke videre for at se flere oplysninger om produkterne, før de kan se hele beskrivelsen.
  • Medtag dit produkts mest relevante funktioner og visuelle egenskaber. Eksempler på typer af oplysninger, der kan medtages:
    • Størrelse
    • Materiale
    • Aldersgruppe
    • Særlige funktioner
    • Tekniske specifikationer
    • Form
    • Mønster
    • Tekstur
    • Design. Kunderne kan f.eks. søge efter meget specifikke visuelle udtryk, f.eks. "kuglepenne med kugle, der kan trækkes ind og ud".
    • Varianter. Angiv oplysninger, der definerer produktet, f.eks. farve, størrelse, aldersgruppe, størrelse, mønster, smag eller materiale.

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder de krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked på din Merchant Center-konto.

AI-genererede beskrivelser

For AI-genererede beskrivelser skal du bruge attributten [structured_description] i stedet for attributten beskrivelse [description]. Angiv den AI-genererede beskrivelsestekst i den underordnede attribut indhold [content], og angiv den underordnede attribut digital kildetype [digital_source_type] til værdien " trained_algorithmic_media".
Tilpassede varer
  • Tilføj en beskrivelse af produktets tilpasningsoplysninger. Hvis et produkt f.eks. kan indgraveres med tekst, bør du føje sådanne oplysninger til beskrivelsen.
Sælgerdefinerede pakker og multipacks
  • Beskriv hele produktpakken eller multipacken. For en pakke kan du f.eks. tilføje en beskrivelse af alt det, der sælges sammen med hovedproduktet. For en multipack kan du medtage oplysninger om, hvor mange produkter der sælges sammen.

Eksempler

Hardware og software

Produktdata for en Google Chromecast

Attribut

Værdi

Beskrivelse [description]

Google Chromecast er en enhed til mediestreaming, som sluttes til HDMI-porten på dit tv. Du skal blot bruge din mobilenhed og dit tv for at caste dine foretrukne tv-serier, film, musik, sport, spil og meget mere. Chromecast virker sammen med iPhone, iPad, Android, Mac, Windows og Chromebook.

Beskrivelser, der er oprettet ved hjælp af generativ AI

Sørg for, at du bruger attributten struktureret beskrivelse [structured_description] i stedet for attributten beskrivelse [description] til AI-genererede beskrivelser.

Produktdata for en Google Chromecast

Attribut

Værdi

Struktureret beskrivelse [structured_description] trained_algorithmic_media:"Omdan dit fjernsyn til en uendelig underholdningshub med Google Chromecast. Denne kompakte mediestreamingenhed sluttes nemt til HDMI-porten på dit fjernsyn og låser op for en verden af indhold på et øjeblik. Du kan styre alt fra din smartphone, tablet og computer – uanset om det er iPhone, iPad, Android, Mac, Windows eller Chromebook. Cast nemt dine foretrukne tv-serier, film, musik, sport, spil og meget mere direkte til husets største skærm."

Bøger

Produktdata for bogen "How Google Works"

Attribut

Værdi

Beskrivelse [description]

"How Google Works" er en underholdende og spændende bog om de erfaringer, Eric og Jonathan gjorde, da de var med til at opbygge virksomheden. Forfatterne forklarer, hvordan teknologien har flyttet magtbalancen fra virksomhederne til forbrugerne, og at den eneste vej til succes i dette evigt skiftende landskab er at skabe bedre produkter og tiltrække en ny type medarbejdere, der dækker mange facetter, og som Eric og Jonathan kalder "intelligente skabere".

Produkter med varianter

Produktdata for kuglepenne med rødt blæk

Attribut

Værdi

Beskrivelse [description]

Disse kuglepenne har et godt greb, der giver behagelig skrivning, og en kugle, der kan trækkes ind og ud, hvilket giver et støt blækflow. Rødt blæk.

Produktdata for kuglepenne med sort blæk

Attribut

Beskrivelse [description]

Værdi

Disse kuglepenne har et godt greb, der giver behagelig skrivning, og en kugle, der kan trækkes ind og ud, hvilket giver et støt blækflow. Sort blæk.