I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Mobillink [mobile_link]

Attributten mobillink [mobile_link] giver dig mulighed for at inkludere en webadresse til en mobiloptimeret version af din landingsside. Denne mobilversion vises til brugere på mobilenheder som f.eks. telefoner eller tablets. Når du bruger denne attribut, får du også vist separate rapporter i Merchant Center med potentielle problemer med dine mobiloptimerede landingssider.

Opret et mobiloptimeret website, der kan hjælpe dig med at sikre, at din landingsside ser rigtig ud på mobilenheder. Denne type websites indlæses ofte hurtigere på mobiltelefoner.

An illustration showing how an ad click on mobile leads to a mobile landing page

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvornår den kan bruges

Optional Valgfrit for hvert produkt

Hvis du indsender attributten mobillink [mobile_link] ud over attributten link [link], bliver alle brugere på mobilenheder ført til den landingsside, der er angivet i attributten mobillink [mobillink]. Hvis du også indsender en værdi for attributten annonceomdirigering [ads_redirect], bliver de brugere, der klikker på Shopping-annoncer, sendt til denne webadresse frem for den webadresse, du indsender i forbindelse med attributterne link og mobillink.

Brugere, der klikker på gratis produktfortegnelser, bliver stadig omdirigeret til den webadresse, der er angivet i attributten link [link] eller mobillink [mobile_link]. Få flere oplysninger om, hvordan attributterne link, mobillink og annonceomdirigering fungerer sammen

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender. Få flere oplysninger om, hvornår og hvordan du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type Webadresse (inkl. http eller https), kun ASCII-tegn, i overensstemmelse med RFC 3986
Grænser 1-2.000 tegn
Gentaget felt Nej
Filformat Eksempel på værdi
Tekstfeeds https://www.m.example.com/writing/fiji-pens
XML-feeds <g:mobile_link>https://www.m.example.com/writing/fiji-pens</g:mobile_link>

Dybe links til appannoncer

Hvis du har brug for vejledning i korrekt implementering af dybe links til mobilapps i dit feed, kan du bruge følgende ressourcer:

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.

Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

• Overhold kravene til attributten link med den værdi, du indsender for attributten mobillink [mobillink].
  • Indsend attributten link, som er den side, der vil blive vist til computerbrugere.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Følg de optimale løsninger for attributten link med den værdi, du indsender for mobillink [mobile_link].
  • Link til en landingsside, der gengives korrekt på mobilenheder. Elementer, som du ikke bør bruge på din landingsside, omfatter Flash, Silverlight og ActiveX. Få flere oplysninger om at oprette websites, der er optimeret til brug på mobil
  • Hvis du bruger sporingsparametre i attributten mobillink [mobile_link], anbefaler vi, at du bruger attributten link i googles søgeindeks [canonical_link] i dit feed for at angive en kanonisk webadresse. Brug attributten link i Googles søgeindeks [canonical_link] til at sikre, at produkter er tilknyttet den korrekte webadresse i Googles søgeindeks, da det vil forbedre Googles forståelse af produktet. Få flere oplysninger om kanoniske links
    • Hvis attributten link i Googles søgeindeks [canonical_link] ikke bruges, er det muligt, at den angivne webadresse i feedattributten mobillink [mobile_link] bliver indekseret. For at forhindre indeksering skal du føje tagget noindex til dine sider, hvis det er relevant, eller bruge attributten link i Googles søgeindeks [canonical_link] i dit feed.

Eksempler

Produkter uden varianter

Når du bruger mobillink [mobile_link], skal du huske også at angive attributten link [link]. Mobilbrugere vil blive sendt til den webadresse, som du angiver for attributten 'mobillink' [mobile_link], men computerbrugere vil stadig blive sendt til den webadresse, som du angiver for attributten 'link' [link].

Produktdata for Google-kuglepenne med sort blæk
Attribut Værdi
'mobillink' [mobile_link] https://mobile.example.com/writing/google-pens
'link' [link] https://example.com/writing/google-pens
Produkt med varianter

Når du inkluderer en webadresse for et produkt med varianter, skal du sørge for, at varianten vælges automatisk på baggrund af webadressen.

Produktdata for Google-kuglepenne med sort blæk
Attribut Værdi
'mobillink' [mobile_link] https://mobile.example.com/writing/google-pens?color=black
'link' [link] https://example.com/writing/google-pens?color=black

Produktdata for Google-kuglepenne med rødt blæk
Attribut Værdi
'mobillink' [mobile_link] https://mobile.example.com/writing/google-pens?color=red
'link' [link] https://example.com/writing/google-pens?color=red