Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Ads-uudelleenohjaus [ads_redirect]

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja uudelle Kauppiaskeskukselle.

Käyttämällä ads-uudelleenohjauksen määritettä [ads_redirect] voit lisätä laskeutumissivun lisämääritteitä tuotesivulle, jota haluat käyttää Shopping-mainoksia varten. Jos asetat seuranta-URL-osoitteen ads-uudelleenohjauksen määritteelle, asiakkaat ohjataan kyseiseen URL-osoitteeseen linkin [link] tai mobiililinkin [mobile_link] määritteille asetettujen osoitteiden sijaan.

TÄRKEÄÄ

Samanaikaisen seurannan lanseerauksen myötä linkin [link], mobiililinkin [mobile_link] (jos käytössä) ja ads-uudelleenohjauksen [ads_redirect] määritteillä on oltava sama verkkotunnus. Jos näillä määritteillä on eri verkkotunnukset, seuranta saatetaan menettää. Lue lisää samanaikaisesta seurannasta.

Sisällys

Käyttö

OptionalValinnainen kullekin tuotteelle

Ei saatavilla Googlen maksuttomien listausten tuotteille

Jos haluat seurata kampanjan mittareita, lisää tuotesivulle laskeutumissivuparametreja.

Jos tuotteitasi mainostetaan Display-verkoston kampanjalla, käytä sen sijaan Display-mainoslinkin määritettä [display_ads_link].

Google Adsissa voit seurantamallia käyttämällä lisätä seurantaparametreja (ilmoittamaasi URL-osoitteeseen) kampanjan, mainosryhmän ja tuoteryhmän tasoilla.

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää siitä, milloin ja miten tuotetietoja voi lähettää englanniksi

Tyyppi URL (sis. http tai https), vain ASCII-merkkejä, RFC 3986:n mukainen
Rajoitukset 1–2 000 merkkiä
Toistuva kenttä Ei
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Teksti (TSV) https://tracking.example.com?product=ballpoint-pens
XML (syötteet) <g:ads_redirect>https://tracking.example.com?product=ballpoint-pens</g:ads_redirect>
Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.
Huom. Muista lähettää datasyötetiedosto tuetussa muodossa, jotta järjestelmämme tunnistaa tuotetietomääritteen oikein.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta tuotteesi voivat näkyä. Jos vaatimukset eivät täyty, hylkäämme tuotteesi ja ilmoitamme asiasta Kauppiaskeskus-tililläsi.

• Uudelleenohjaa laskeutumissivulle, joka täyttää laskeutumissivun vaatimukset.
  • Uudelleenohjaa kävijät samaan laskeutumissivun sisältöön, jonka olet ilmoittanut linkin tai mobiililinkin määritteellä. Ohjaa asiakkaat seurantasivulta samaan laskeutumissivun sisältöön, jonka olet ilmoittanut linkin [link] tai mobiililinkin [mobile_link] määritteellä.

• Käytä hyväksyttyjä ValueTrack-parametreja, jos seuranta-URL-osoite sisältää parametreja. Lue lisää ValueTrack-parametreista.
  • Käytä arvoa, joka ratkaistaan kelvolliseksi URL-osoitteeksi, kun mahdolliset parametrit tai seurantamallit on korvattu lopullisilla arvoillaan. Esimerkiksi seuraava arvo ei näkyisi hyväksyttynä URL-osoitteena tietokoneilla: {ifmobile:ht}tp://example.com

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Vältä uudelleenohjausten käyttämistä. Uudelleenohjaukset pidentävät aikaa, joka kuluu, kun käyttäjä klikkaa mainostasi ja lataa laskeutumissivusi. Pitkät latausajat aiheuttavat käyttäjille negatiivisen kokemuksen. Seuraa mainosten klikkauksia käyttämällä Google Adsin seurantamallia.
  • Parametrien laajennuksen jälkeen ads-uudelleenohjauksen määritteen verkkotunnuksen on vastattava täsmälleen linkin määritteen verkkotunnusta (sekä mahdollisen mobiililinkin määritteen verkkotunnusta. Tämä mahdollistaa samanaikaisen seurannan, joka ohjaa käyttäjät suoraan mainoksesta sivustollesi ja auttaa laskeutumissivuasi latautumaan entistä nopeammin.
  • Jos haluat käyttää kolmannen osapuolen klikkaustenmittausjärjestelmää, voit määrittää seurantapalvelimen URL-osoitteen Google Adsin seurantamallissa.

Lisää seurannan sisältävä mobiililaitteille suunnattu laskeutumissivu tähän määritteeseen. Uudelleenohjaa vain mobiiliasiakkaat käyttämällä ValueTrack-parametria {ifmobile} (arvossa, jonka lisäät ads-uudelleenohjauksen määritteelle).

Esimerkki: https://tracking.example.com?p=ballpoint-pens&m={ifmobile:true}{ifnotmobile:false}

https://{ifmobile:m}{ifnotmobile:www}.example.com/product?id=123?param=abc

Esimerkkejä

Google Adsin seurantamallien käyttäminen

Jos aiot käyttää Google Adsin seurantamalleja, lisää sopivat arvot ads-uudelleenohjauksen määritteellä [ads_redirect].
Linkki [link] https://www.example.com/product?id=123
Ads-uudelleenohjaus [ads_redirect] https://www.example.com/product?id=123&param=abc
Google Adsin seurantamalli https://tracking.com?url={lpurl}&src=google
Jos käytössä on sekä seurantamalli että ads-uudelleenohjauksen määrite, Google Adsin seurantamallissa {lpurl}-parametrina käytetään määritteen arvoa.
Kun samanaikainen seuranta ei ole käytössä,
  • asiakkaat ohjataan osoitteeseen https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fwww.example.com%2Fproduct%3Fid%3D123%26param%3Dabc%0A&src=google
Kun samanaikainen seuranta on käytössä,
  • asiakkaat ohjataan osoitteeseen https://www.example.com/product?id=123&param=abc
  • seurantapyyntö lähetetään osoitteeseen https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fgoogle.com%2Fasnc%2FdGVzdA&src=google
Huomioitavaa:
  • Kun samanaikainen seuranta on käytössä, seurantakutsun {lpurl}-parametri korvataan seuraavanlaisella URL-osoitteella https://google.com/asnc/dGVzdA. Korvaamalla {lpurl}-parametrin Googlen korvaavalla URL-osoitteella voit varmistaa, ettei verkkosivuasi pingata kahdesti (kerran käyttäjän klikattua mainosta ja uudestaan samanaikaisen seurannan uudelleenohjauksen vuoksi). Lue lisää
Kun Google Adsin finalUrlSuffix-kenttä käynnistetään, korvaavaan URL-osoitteeseen sisällytetään kaikki laskeutumissivulle lähetetyt parametrit, jotta seurantapalvelin voi käsitellä osoitteen asianmukaisesti. Lue lisää
Linkki [link] https://www.example.com/product?id=123
Ads-uudelleenohjaus [ads_redirect]
Google Adsin seurantamalli https://tracking.com?url={lpurl}&src=google
Jos ads-uudelleenohjauksen määritteelle ei lisätä arvoa, seurantamallin {lpurl}-parametrina Google Adsin seurantamallissa käytetään linkin ja mobiililinkin määritteitä. Kun samanaikainen seuranta ei ole käytössä,
  • asiakkaat ohjataan osoitteeseen https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fwww.example.com%2Fproduct%3Fid%3D123&src=google
Kun samanaikainen seuranta on käytössä,
  • asiakkaat ohjataan osoitteeseen https://www.example.com/product?id=123
  • seurantapyyntö lähetetään osoitteeseen https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fgoogle.com%2Fasnc%2FdGVzdA%26
    id%3D123%26param%3Dabc&src=google
Huomioitavaa:
  • Kun samanaikainen seuranta on käytössä, seurantakutsun {lpurl}-parametri korvataan seuraavanlaisella URL-osoitteella https://google.com/asnc/dGVzdA. Korvaamalla {lpurl}-parametrin Googlen korvaavalla URL-osoitteella voit varmistaa, ettei verkkosivuasi pingata kahdesti (kerran asiakkaan klikattua mainosta ja uudestaan samanaikaisen seurannan uudelleenohjauksen vuoksi). Lue lisää
Kun Google Adsin finalUrlSuffix-kenttä käynnistetään, korvaavaan URL-osoitteeseen sisällytetään kaikki laskeutumissivulle lähetetyt parametrit, jotta seurantapalvelin voi käsitellä osoitteen asianmukaisesti. Lue lisää

Google Adsin seurantamallit eivät ole käytössä

Jos lisäät ads-uudelleenohjauksen määritteen [ads_redirect], asiakkaat ohjataan kyseiseen URL-osoitteeseen eikä URL-osoitteeseen, jonka olet ilmoittanut linkin [link] tai mobiililinkin [mobile_link] määritteellä.
Linkki [link] https://www.example.com/product?id=123
Ads-uudelleenohjaus [ads_redirect]
Google Adsin seurantamalli

• Asiakkaat ohjataan osoitteeseen https://www.example.com/product?id=123
Linkki [link] https://www.example.com/product?id=123
mobiililinkki [mobile_link] https://m.example.com/product?id=123
Ads-uudelleenohjaus [ads_redirect] https://{ifmobile:m}{ifnotmobile:www}.example.com/product?id=123?param=abc
Google Adsin seurantamalli

Jos käytät ads-uudelleenohjauksen määritettä, lisäämäsi arvo ohittaa linkin ja mobiililinkin määritteet.
  • Tietokonetta käyttävät asiakkaat ohjataan osoitteeseen https://www.example.com/product?id=123param=abc
  • Mobiililaitetta käyttävät asiakkaat ohjataan osoitteeseen https://m.example.com/product?id=123&param=abc

Mobiililaitteille optimoidut laskeutumissivut

Linkki [link] https://www.example.com/product?id=123
Mobiililinkki [mobile_link] https://m.example.com/product?id=123
Ads-uudelleenohjaus [ads_redirect] https://{ifmobile:m}{ifnotmobile:www}.example.com/product?id=123?param=abc
Google Adsin seurantamalli
Jos käytät ads-uudelleenohjauksen määritettä, lisäämäsi arvo ohittaa linkin ja mobiililinkin määritteet. Tietokonetta käyttävät asiakkaat ohjataan osoitteeseen https://www.example.com/product?id=123param=abc. Mobiililaitetta käyttävät asiakkaat ohjataan osoitteeseen https://m.example.com/product?id=123&param=abc.