ads_redirect: Määritelmä

Käyttämällä ads_redirect [ads-uudelleenohjaus] ‑määritettä voit lisätä laskeutumissivun lisämääritteitä tuotesivulle, jota haluat käyttää Shopping-mainoksia varten. Kun asetat seuranta-URL-osoitteen ads_redirect [ads-uudelleenohjaus] ‑määritteelle, käyttäjät ohjataan kyseiseen URL-osoitteeseen link [linkki]- tai mobile_link [mobiililinkki] ‑määritteille asetettujen arvojen sijaan. Parametrien laajennuksen jälkeen ads_redirect [ads-uudelleenohjaus] ‑määritteen verkkotunnuksen on vastattava täsmälleen link [linkki] ‑määritteen (sekä mahdollisen mobile_link [mobiililinkki] ‑määritteen) verkkotunnusta. Tämä mahdollistaa samanaikaisen seurannan, joka ohjaa käyttäjät suoraan mainoksesta sivustollesi ja auttaa laskeutumissivuasi latautumaan entistä nopeammin.

Jos haluat käyttää kolmannen osapuolen klikkaustenmittausjärjestelmää, voit määrittää seurantapalvelimen URL-osoitteen Google Adsin seurantamallissa.

TÄRKEÄÄ

Samanaikaisen seurannan lanseerauksen myötä link [linkki]-, mobile_link [mobiililinkki]- (jos käytössä) ja ads_redirect [ads-uudelleenohjaus] ‑määritteillä on oltava sama verkkotunnus. Jos näillä määritteillä on eri verkkotunnukset, seuranta saatetaan menettää. Lue lisää samanaikaisesta seurannasta.

An illustration showing how adwords_redirect URLs are used

Käyttötilanne

Valinnainen kullekin tuotteelle

Ei saatavilla Googlen maksuttomassa listauksessa esitetyille tuotteille

Jos haluat seurata kampanjan tuloksia, lisää tuotesivulle ylimääräisiä laskeutumissivuparametreja. Lue lisää link [linkki]-, mobile_link [mobiililinkki]- ja ads_redirect [ads-uudelleenohjaus] ‑määritteiden yhteiskäytöstä.

Jos tuotteitasi mainostetaan Display-verkoston kampanjalla, käytä sen sijaan display_ads_link [display-mainoslinkki] ‑määritettä.

Google Adsissa voit seurantamallia käyttämällä lisätä seurantaparametreja (ilmoittamaasi URL-osoitteeseen) kampanjan, mainosryhmän ja tuoteryhmän tasoilla. Lue lisää seurantamallien lisäämisestä.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi URL (sis. http tai https), vain ASCII-merkkejä, RFC 3986:n mukainen
Rajoitukset 1 – 2 000 merkkiä
Toistuva kenttä Ei

Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet https://tracking.example.com?product=ballpoint-pens
XML-syötteet <g:ads_redirect>https://tracking.example.com?product=ballpoint-pens</g:ads_redirect>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Uudelleenohjaa laskeutumissivulle, joka täyttää laskeutumissivun vaatimukset. Lue lisää Shopping-mainosten laskeutumissivujen vaatimuksista.
  • Uudelleenohjaa kävijät samaan laskeutumissivun sisältöön, joka asetettiin link [linkki]- tai mobile_link [mobiililinkki] ‑määritteelle. Ohjaa kävijät seurantasivulta laskeutumissivulle, jonka olet ilmoittanut link [linkki]- tai mobile_link [mobiililinkki] ‑määritteellä.
  • Käytä hyväksyttyjä ValueTrack-parametreja, jos seuranta-URL-osoite sisältää parametreja. Lue lisää ValueTrack-parametreista.
  • Käytä arvoa, joka ratkaistaan kelvolliseksi URL-osoitteeksi, kun mahdolliset parametrit tai seurantamallit on korvattu lopullisilla arvoillaan. Esimerkiksi seuraavaa arvoa ei näytettäisi kelvollisena URL-osoitteena tietokoneilla: {ifmobile:ht}tp://example.com

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Vältä uudelleenohjausten käyttämistä. Uudelleenohjaukset pidentävät aikaa, joka kuluu, kun käyttäjä klikkaa mainostasi ja lataa laskeutumissivusi. Pitkät latausajat aiheuttavat käyttäjille negatiivisen kokemuksen. Seuraa mainosten klikkauksia käyttämällä Google Adsin seurantamallia.
  • Lisää seurannan sisältävä mobiililaitteille suunnattu laskeutumissivu tähän määritteeseen. Käytä vain mobiilikäyttäjien uudelleenohjaukseen ValueTrack-parametria {ifmobile} siinä arvossa, jonka lisäsit ads_redirect [ads-uudelleenohjaus] ‑määritteelle.
    Esimerkiksi:
    https://tracking.example.com?p=ballpoint-pens&m={ifmobile:true}{ifnotmobile:false}
    https://{ifmobile:m}{ifnotmobile:www}.example.com/product?id=123?param=abc

Esimerkkejä

Huom. Kaikki esimerkit, joissa käytetään link [linkki] ‑määritettä, koskevat myös mobile_link [mobiililinkki] ‑määritettä.

Google Adsin seurantamallit ovat käytössä

Jos aiot käyttää Google Adsin seurantamalleja, lisää sopivat arvot ads_redirect [ads-uudelleenohjaus] ‑määritteeseen.
link [linkki] ads_redirect Google Adsin seurantamalli
https://www.example.com/product?id=123 https://www.example.com/product?id=123&param=abc https://tracking.com?url={lpurl}&src=google
Jos käytössä on sekä seurantamalli että ads_redirect [ads-uudelleenohjaus] ‑määrite, seurantamallissa {lpurl}-parametrina käytetään ads_redirect [ads-uudelleenohjaus] ‑määritteen arvoa.
Kun samanaikainen seuranta ei ole käytössä,
  • käyttäjät lähetetään osoitteeseen https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fwww.example.com%2Fproduct%3Fid%3D123%26param%3Dabc%0A&src=google

Kun samanaikainen seuranta on käytössä,

• käyttäjät ohjataan osoitteeseen https://www.example.com/product?id=123&param=abc
  • seurantapyyntö lähetetään osoitteeseen https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fgoogle.com%2Fasnc%2FdGVzdA&src=google

Huomioitavaa

• Kun samanaikainen seuranta on käytössä, seurantakutsun {lpurl}-parametri korvataan seuraavanlaisella URL-osoitteella https://google.com/asnc/dGVzdA. Korvaamalla {lpurl}-parametrin Googlen korvaavalla URL-osoitteella voit varmistaa, ettei verkkosivuasi pingata kahdesti (kerran käyttäjän klikattua mainosta ja uudestaan samanaikaisen seurannan uudelleenohjauksen vuoksi). Lue lisää

Kun Google Adsin finalUrlSuffix-kenttä käynnistetään, korvaavaan URL-osoitteeseen sisällytetään kaikki laskeutumissivulle lähetetyt parametrit, jotta seurantapalvelin voi käsitellä osoitteen asianmukaisesti. Lue lisää

Linkki ads_redirect Google Adsin seurantamalli
https://www.example.com/product?id=123 https://tracking.com?url={lpurl}&src=google

Jos ads_redirect [ads-uudelleenohjaus] ‑määritteelle ei lisätä arvoa, seurantamallin {lpurl}-parametrina käytetään link [linkki]- ja mobile_link [mobiililinkki] ‑määritteitä.

Kun samanaikainen seuranta ei ole käytössä,

• käyttäjät lähetetään osoitteeseen https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fwww.example.com%2Fproduct%3Fid%3D123&src=google

Kun samanaikainen seuranta on käytössä,

• käyttäjät lähetetään osoitteeseen https://www.example.com/product?id=123
  • seurantapyyntö lähetetään osoitteeseen https://tracking.com?url=https%3A%2F%2Fgoogle.com%2Fasnc%2FdGVzdA%26
    id%3D123%26param%3Dabc&src=google

Huomioitavaa

• Kun samanaikainen seuranta on käytössä, seurantakutsun {lpurl}-parametri korvataan seuraavanlaisella URL-osoitteella https://google.com/asnc/dGVzdA. Korvaamalla {lpurl}-parametrin Googlen korvaavalla URL-osoitteella voit varmistaa, ettei verkkosivuasi pingata kahdesti (kerran käyttäjän klikattua mainosta ja uudestaan samanaikaisen seurannan uudelleenohjauksen vuoksi). Lue lisää

Kun Google Adsin finalUrlSuffix-kenttä käynnistetään, korvaavaan URL-osoitteeseen sisällytetään kaikki laskeutumissivulle lähetetyt parametrit, jotta seurantapalvelin voi käsitellä osoitteen asianmukaisesti. Lue lisää

Google Adsin seurantamallit eivät ole käytössä

Jos lisäät ads_redirect [ads-uudelleenohjaus] ‑määritteen, käyttäjät ohjataan kyseiseen URL-osoitteeseen eikä link [linkki]- tai mobile_link [mobiililinkki] ‑määritteelle lisäämääsi URL-osoitteeseen.

link [linkki] ads_redirect Google Adsin seurantamalli
https://www.example.com/product?id=123
  • Käyttäjät lähetetään osoitteeseen https://www.example.com/product?id=123
link [linkki] mobile_link ads_redirect Google Adsin seurantamalli
https://www.example.com/product?id=123 https://m.example.com/product?id=123 https://{ifmobile:m}{ifnotmobile:www}.example.com/product?id=123?param=abc

Jos käytät ads_redirect-attribuuttia, lisäämäsi arvo ohittaa link- ja mobile_link-attribuuttien arvot.

• Tietokoneen käyttäjät ohjataan osoitteeseen https://www.example.com/product?id=123param=abc
  • Mobiililaitteen käyttäjät ohjataan osoitteeseen https://m.example.com/product?id=123&param=abc

Mobiililaitteille optimoidut laskeutumissivut

link [linkki] mobile_link ads_redirect Google Adsin seurantamalli
https://www.example.com/product?id=123 https://m.example.com/product?id=123 https://{ifmobile:m}{ifnotmobile:www}.example.com/product?id=123?param=abc -

Jos käytät ads_redirect-attribuuttia, lisäämäsi arvo ohittaa link- ja mobile_link-attribuuttien arvot.

Tietokoneen käyttäjät ohjataan osoitteeseen https://www.example.com/product?id=123param=abc
Mobiililaitteiden käyttäjät ohjataan osoitteeseen https://m.example.com/product?id=123&param=abc