I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Titel [title]

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Brug attributten titel [title] til tydeligt at identificere det produkt, du sælger. Titlen er en af de mest fremtrædende dele af din annonce eller gratis fortegnelse. En specifik og præcis titel hjælper os med at vise dit produkt til de rigtige kunder.

I denne artikel kan du læse om følgende:

An example ad showing where you might see the title in an ad

Hvornår den kan bruges

Required Påkrævet for alle produkter

Format

Følg disse retningslinjer for formatering for at sikre, at Google forstår de data, du indsender.

Få flere oplysninger om, hvordan og hvornår du skal indsende dine produktdata på engelsk

Type

Streng (Unicode-tegn. Anbefalet: Kun ASCII)

Grænser

1-150 tegn

Gentaget felt

Nej

Schema.org-ejendom

(Hvad er det?)

Product.name, Type: Tekst

Filformat Eksempel på post
Tekstfeeds Google-T-shirt i økobomuld til mænd – blå – str. medium
XML-feeds <g:title>Google-T-shirt i økobomuld til mænd – blå – str. M</g:title>

Hvis du vil formatere dine data til Content API, kan du få flere oplysninger ved at gå til ressourcen Content API for Shopping.

Bemærk! For at sikre, at denne attribut til produktdata læses korrekt af vores system, skal du huske at indsende filen med dit datafeed i et format, som vi understøtter.
Minimumskrav

Du skal opfylde følgende krav for at vise dit produkt. Hvis du ikke opfylder kravene, afviser vi produktet og giver dig besked om det på din Merchant Center-konto.

Bemærk! Hvis din titel ikke holder sig inden for tegnbegrænsningen, bliver den afkortet af Google, så den passer. Du får en underretning, der angiver, at titlen er afkortet.
  • Brug en relevant titel, der tydeligt beskriver dit produkt.
  • Beskriv produktet, der vises på din landingsside. Sørg for, at din titel beskriver det produkt, du linker til. De titler, du angiver for produkterne i dine produktdata, behøver ikke altid at være identiske med indholdet på dine landingssider, men de skal henvise til det samme produkt.
  • Skeln mellem varianter.
    • Føj de karakteristiske detaljer for hver variant til titlen. F.eks. Google-T-shirt, rød. Husk også at indsende disse oplysninger ved hjælp af de relevante attributter som farve [color], størrelse [size] eller aldersgruppe [age_group]. Føj produktdesignelementer, der ikke har en tilsvarende attribut, f.eks. smag, til titlen.
    • Vær specifik. Jo mere specifik du er med din titel, jo lettere er det for kunderne at identificere det rigtige produkt på din landingsside samt mulige varianter. Hvis du f.eks. sælger gardiner, og du har angivet 7 forskellige gardiner på din landingsside, skal der skelnes mellem dem ved hjælp af størrelser og farver. Kunderne har brug for en enkel metode til hurtigt at identificere det produkt, som de først kiggede på. En specifik titel kan hjælpe dem med det.
  • Brug et professionelt og grammatisk korrekt sprog. Korrekt grammatik er lettere at forstå og giver en mere professionel fremtoning, hvilket kan føre til flere klik. Undgå desuden opfindsomme metoder til at tiltrække opmærksomhed, f.eks. udelukkende store bogstaver, symboler, HTML-tags og salgsfremmende tekst. Få flere oplysninger om de redaktionelle og professionelle krav
  • Brug ikke ord fra fremmedsprog, medmindre de forstås af de fleste mennesker, f.eks. et produkt med et udenlandsk navn eller titel.
    • "Sushi" er f.eks. et ord, der er velkendt uden for Japan.
    • Skriv udenlandske ord ved hjælp af alfabetet på dit målsprog. Undgå f.eks. japanske tegn, når du målretter mod USA. Bogstaver med accenter (f.eks. "Les Clés") er tilladt.
    • Brug ikke udenlandske tegn til opfindsomme formål. Denne teknik er almindelig i spam og utroværdige annoncer. F.eks.: (ಠ_ಠ).
  • Brug ikke store bogstaver til at tiltrække opmærksomhed. Tekst med store bogstaver er normalt i spam og utroværdige annoncer. Du bør stadig bruge store bogstaver, når det er relevant, bl.a. til forkortelser, telefonnumre, lande og valutaer. For eksempel "ADHD", "UNICEF", "1-555-CALL-NOW", "UK" og "USD".
  • Medtag ikke kampagnetekst. Tilføj ikke oplysninger som pris, tilbudspris, udsalgsdatoer, forsendelse, leveringsdato, andre tidsrelaterede oplysninger eller din virksomheds navn. Medtag disse oplysninger ved hjælp af de andre attributter, f.eks. udsalgspris eller forsendelse.
  • Brug ikke ekstra mellemrum. Brug i stedet disse tegn på en mere effektiv måde til at beskrive dit produkt.

Optimale løsninger

Her får du nogle optimale løsninger, der kan hjælpe dig med at optimere dine produktdatas effektivitet, når de grundlæggende krav er opfyldt.

• Brug alle 150 tegn. Din titel bruges til at matche dit produkt til en kundes søgning. Medtag de vigtigste oplysninger, der definerer dit produkt.
  • Angiv de vigtigste oplysninger først. Brugerne vil som regel kun se de første 70 tegn eller færre i din titel, afhængigt af skærmstørrelsen.
  • Brug søgeord. Søgeord hjælper med at forbinde dit produkt til en kundes søgning og hjælper kunden med at se, hvad du sælger. Dine søgeord kan f.eks. omfatte disse typer produktinfo:
    • Produktnavn
    • Brand
  • Specifikke oplysninger om produktområdet, f.eks. "ventetøj" for beklædning eller "vandfast" for mascara

Yderligere retningslinjer

Gennemgå omhyggeligt hvert enkelt afsnit for at afgøre, om kravene gælder for dit land eller produkt. Hvis du ikke opfylder de krav, der gælder for dig, afviser vi dit produkt og giver dig besked på din Merchant Center-konto.

Optimerede titler

For at levere den bedst mulige brugeroplevelse kan Google flytte vigtige produktattributter frem, så de står forrest i din titel. Det sker for at sikre, at dit tilbud matcher kundernes søgninger. Hvis en titel bruger produktets brandnavn som det første ord i titlen, tilføjes andre produktattributter efter brandnavnet. Separatorer såsom bindestreger ("-") bliver muligvis tilføjet for at øge læsevenligheden.

Eksempler

En kingsizemadras

• Søgeforespørgsel: "Kingsizemadras"
  • Sælgers titel*: "Mediumfast kingsizemadras med memoryfoam..."
  • Dynamisk titel: "Kingsize - Memoryfoam mediumfast..."

En kingsizemadras med memoryfoam fra brandet XYZ

• Søgeforespørgsel: "XYZ kingsize memoryfoam madras"
  • Sælgers titel*: "Mediumfast kingsizemadras med memoryfoam..."
  • Dynamisk titel: "XYZ - King - memoryfoam kingsize..."

*Sælgers titel er den værdi, du indsender for et produkt ved hjælp af attributten titel [title]. I tilfælde, hvor den indsendte titel allerede matcher en kundes søgeforespørgsel godt, bliver der ikke foretaget nogen ændringer.

Kun i Rusland

Angiv aldersgrænse i begyndelsen af titlen for informationsprodukter som f.eks. bøger, trykte medier, digitale medier og produkter, der indeholder aldersbegrænsede oplysninger. Brug en af disse aldersgrænser:

• Over 18 år
  • Over 16 år
  • Over 12 år
  • Over 6 år
  • 0+

Følg dette format, når du tilføjer aldersgrænsen: "(aldersgrænse)" + "titel på dit produkt"
Eksempel: (18+) Братья Карамазовы

Mobiltelefon eller tablet med abonnement

Forklar i din titel, at dit produkt kræver et abonnement af en vis varighed. Anvend f.eks. sætninger som:

• Med kontrakt, 12 månedlige betalinger
  • Med aftale, 24 månedlige betalinger
  • Med abonnement, 18 månedlige betalinger

Printerpatroner

Den titel, du indsender, afhænger af typen, standen og producenten af den printerpatron, du sælger.
Få flere oplysninger om krav til printerpatroner

Kompatible eller renoverede produkter fra tredjepart

Den titel, du indsender, afhænger af typen, standen og producenten af det tredjepartsprodukt, du sælger. Få flere oplysninger om krav til kompatible eller renoverede tredjepartsprodukter

Kun i USA – mobiltelefoner eller tablets med afdragsordning

Forklar i din titel, at dit produkt forudsætter en afdragsordning af en bestemt varighed. Anvend f.eks. sætninger som:

• "med 12 månedlige betalinger"
  • "med 10 månedlige rater"
Tilpassede varer

Tilføj en beskrivelse af produktets tilpasningsoplysninger. Hvis et produkt f.eks. kan indgraveres med tekst, bør du føje sådanne oplysninger til titlen. Få flere oplysninger om krav til specialfremstillede produkter

Produktprøver
Hvis det produkt, du vil vise, kun sælges i større mængder, men du også tillader køb af prøver enkeltvis, kan du vise prøven i stedet for den store mængde. Det gør du ved at indsende prisen på prøven i feedet og starte titlen med "prøve".
Sælgerdefinerede pakker og multipacks

Beskriv hele produktpakken eller multipacken. For en pakke kan du f.eks. tilføje en beskrivelse af alt det, der sælges sammen med hovedproduktet. For en multipack kan du medtage oplysninger om, hvor mange produkter der sælges sammen.

Softwareabonnementer

Medtag ordet "abonnement" og abonnementets varighed i titlen for softwareabonnementer. For et produkt med et abonnement på 1 år kan du f.eks. angive: Google Chrome (abonnement på 1 år). Få flere oplysninger om krav til softwareabonnementer

Eksempler

Relevant titel

Sørg for, at din titel beskriver produktet på din landingsside.

Blue and orange shoe

Filformat Eksempel på post
Produktdata for Google-sko, herre, størrelse 41, blå og orange
Attribut Værdi
Titel [title] Originale Google-sko, herre, størrelse 41, blå og orange
Mobiltelefoner

Nexus phones

Produktdata for en Google Pixel 3, 64 GB, Midnight Blue, låst op
Attribut Værdi
Titel [title] Google Pixel 3 – 64 GB – Midnight Blue – låst op

Produktdata for en Google Pixel 4, 64 GB, Midnight Blue
Attribut Værdi
Titel [title] Google Pixel 4 – 64 GB – Midnight Blue
Produkter uden varianter
Produktdata for Android-bamse i økologisk bomuld, 38 cm
Attribut Værdi
Titel [title] 38 cm høj Android-bamse i økologisk bomuld
Produkt med varianter

Skater dress

Produktdata for en ærmeløs sort skaterkjole med polkaprikker i str. small
Attribut Værdi
Størrelse [size] S
Farve [color] Sort
Titel [title] Ærmeløs skaterkjole med polkaprikker, str. S, sort

Produktdata for en ærmeløs grøn skaterkjole med polkaprikker i str. small
Attribut Værdi
Størrelse [size] S
Farve [color] Grøn
Titel [title] Ærmeløs skaterkjole med polkaprikker, str. S, grøn

Produktdata for en ærmeløs sort skaterkjole med polkaprikker i str. medium
Attribut Værdi
Størrelse [size] M
Farve [color] Sort
Titel [title] Ærmeløs skaterkjole med polkaprikker, str. M, sort

Produktdata for en ærmeløs grøn skaterkjole med polkaprikker i str. medium
Attribut Værdi
Størrelse [size] M
Farve [color] Grøn
Titel [title] Ærmeløs skaterkjole med polkaprikker, str. M, grøn

Produktdata for ærmeløs sort skaterkjole med polkaprikker i str. large
Attribut Værdi
Størrelse [size] L
Farve [color] Sort
Titel [title] Ærmeløs skaterkjole med polkaprikker, str. L, sort

Produktdata for en ærmeløs grøn skaterkjole med polkaprikker i str. large
Attribut Værdi
Størrelse [size] L
Farve [color] Grøn
Titel [title]

Ærmeløs skaterkjole med polkaprikker, str. L, grøn

Produkter med ikke-understøttede varianter

Nogle gange har den karakteristiske detalje for en gruppe af variantprodukter ikke en tilsvarende attribut. Du kan stadig føje oplysninger om de pågældende varianter til din titel. Smag har f.eks. ikke en attribut, men du kan stadig føje sådanne oplysninger til titlen.

Produktdata for økologisk mælkechokolade
Attribut Værdi
Titel [title] Økologisk mælkechokolade

Produktdata for økologisk mørk chokolade
Attribut Værdi
Titel [title] Økologisk mørk chokolade
Softwareabonnement

Sælger du softwareabonnementer skal du sørge for at inkludere ordet "abonnement" og abonnementets varighed i attributten titel [title].

Produktdata for 1 års abonnement på Google-software
Attribut Værdi
Titel [title] Google-software – 1-års abonnement
Google-produktkategori [google_product_category] Software > Computersoftware
Pakker

Camera bundle

Produktdata for en sælgerdefineret pakke med kamera, objektiv og oplader
Attribut Værdi
Titel [title] Kamera – sort + 18-55 mm objektiv og oplader
Pakke [is_bundle] yes