Tuotetyyppi [product_type]

Tuotetyyppi [product_type] ‑määritteellä voit sisällyttää tuotetietoihisi oman tuoteluokitusärjestelmäsi. Toisin kuin Googlen tuoteluokka [google_product_category] ‑määritteessä, jossa käytetään ennalta määritettyjä luokkia, tässä voit itse valita, mikä arvo tuotetyypille asetetaan. Lisäämiäsi arvoja voidaan käyttää hintatarjousten ja raportoinnin järjestämiseen Google Adsin Shopping-kampanjoissa.

Käyttötilanne

• Valinnainen kullekin tuotteelle

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tyyppi

Merkkijono (Unicode-merkit – suositus: vain ASCII)

Rajoitukset 0–750 merkkiä
Toistuva kenttä Voit lisätä tämän enintään viisi kertaa. Pidä kuitenkin mielessä, että vain ensimmäistä arvoa käytetään hintatarjousten ja raportoinnin järjestämiseen Google Adsin Shopping-kampanjoissa. Erota eri tuotetyypit toisistaan pilkulla (,). Älä käytä pilkkua (,) yksittäisen tuotetyypin arvossa, koska Google tulkitsee sen eri tuotetyyppien erotukseksi. (Jos määrität esimerkiksi arvon "Talo, puutarha ja keittiö", arvo "Talo" tulkitaan eri tuotetyypiksi kuin "Puutarha ja keittiö".)
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet

Home > Women > Dresses > Maxi Dresses

XML-syötteet <g:product_type>Home &gt; Women &gt; Dresses &gt; Maxi Dresses</g:product_type>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat, että tuotetietosi ovat laadukkaita.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Käytä tätä määritettä vain, jos olet varma siitä, ettei tuotteellesi ole määritetty tuotetunnisteita.
  • Jos tuotteen identifier_exists [tunniste_olemassa] ‑määritteen arvoksi on lisätty virheellisesti no [ei] tai false [epätosi] ja tuotetunnisteen olemassaolosta on todisteita, tuote hylätään.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Voit erottaa eri kategoriatasot toisistaan käyttämällä >-merkkiä. Lisää myös välilyönti ennen ja jälkeen symbolin >. Esimerkiksi: Home > Women > Dresses > Maxi Dresses.
  • Lisää tämä määrite missä tahansa kampanjatyypissä käytettäville tuotteille. Kun lisäät tuotetyyppi [product_type] ‑määritteen, ymmärrämme paremmin, mitä myyt, ja voimme auttaa käyttäjiä löytämään tuotteesi. Voit myös järjestää Shopping-kampanjasi määrittämiesi arvojen avulla.
  • Jos käytät tuotetyyppi [product_type] ‑määritettä hintatarjoustesi järjestämiseen ja raportointiin Google Adsissa, lisää vain yksi arvo. (Jos lisäät useita arvoja, vain ensimmäistä arvoa käytetään.) Lue lisää tuoteryhmien järjestämisestä tuotetyypin mukaan.
  • Jos omat tuoteryhmäsi sisältävät useita tasoja, lisää kaikki tasot. Jos tuotteesi kuuluvat esimerkiksi maksimekkoihin, kirjoita koko sarja: Home > Women > Dresses > Maxi Dresses.
  • Käytä täydellisiä vaihemerkkitietoja. Suosittelemme mahdollisuuksien mukaan lisäämään yksityiskohtaisempia luokkia, koska näin tuotteesi voidaan luokitella tarkemmin. Esimerkiksi "Books > Non-Fiction > Sports > Baseball" on parempi kuin pelkkä "Baseball". Lue lisää tuotetyypin käyttämisestä Shopping-kampanjoiden järjestämiseen.
  • Voit käyttää samaa arvoa Googlen tuoteluokka [google_product_category] ‑määritteelle ja tuotetyyppi [product_type] ‑määritteelle, mutta kyseisen arvon on oltava tuettu Googlen tuoteluokka.

Esimerkkejä

Monitasoinen tuotetyyppi
Tuotetiedot: Maksimekko
Määrite Arvo
Tuotetyyppi [product_type] Home > Women > Dresses > Maxi Dresses

Tuotetiedot: Google Pixel 3
Määrite Arvo
Tuotetyyppi [product_type] Product > Mobile Phones > Android

Tuotetiedot: Järjestelmäkameran objektiivi
Määrite Arvo
Tuotetyyppi [product_type] Home > Photography > Lenses > SLR Lenses