Kodningsindstilling for forvansket tekst

Hvis teksten er forvansket, når du åbner Googles produktklassifikation .txt, kan du opdatere kodningsindstillingerne for din browser, så klassifikationen vises korrekt.

Du kan justere din browsers kodningsindstillinger ved at følge de browserspecifikke trin nedenfor.

Chrome

Du kan ikke justere Chromes kodningsindstillinger, men du kan prøve at bruge en udvidelse for at løse problemer med forvansket tekst.

1. Gå til Chrome Webshop.
  2. Klik på Udvidelser øverst til venstre.
  3. Angiv "Forvansket tekst" i søgefeltet.
  4. Vælg en udvidelse.

Få flere oplysninger om, hvordan du installerer og administrerer udvidelser

Firefox

1. Vælg "Vis" øverst i browservinduet.
  2. Vælg "Tekstkodning".
  3. Vælg "Unicode (UTF-8)" i rullemenuen.

Safari

1. Vælg "Vis" øverst i browservinduet.
  2. Vælg "Tekstkodning".
  3. Vælg "Unicode (UTF-8)" i rullemenuen.

Internet Explorer

1. Naviger til den side, du har problemer med at få vist.
  2. Højreklik på siden.
  3. Hold musen over "Kodning".
  4. Vælg "Unicode (UTF-8)" i den udvidede menu.