I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Optimale løsninger til indsendelse af ikke-understøttede varianter

De mest almindelige produktvarianter understøttes af detaljerede produktattributter for 'farve' [color], 'størrelse' [size], 'mønster' [pattern], 'materiale' [material], 'aldersgruppe' [age_group], 'køn' [gender], 'størrelsestype' [size_type] og 'størrelsessystem' [size_system]

Disse attributter kan muligvis ikke bruges til at beskrive dine produktvarianter, hvis du sælger specialfremstillede og tilpassede produkter eller produkter, der varierer efter andre kriterier. Disse optimale løsninger kan give dig tips til, hvordan du kan indsende varianter, når produkterne ikke passer ind i de detaljerede produktattributter, Google stiller til rådighed.

Hvis du ikke er bekendt med de udtryk, vi bruger her, kan du få flere oplysninger om detaljerede produktattributter og -varianter.

Optimale løsninger til indsendelse af produkter, der har ikke-understøttede varianter

• Indsend ikke flere gentagelser af det samme produkt for hvert kompatibelt tredjepartsprodukt. Du kan f.eks. få vinduesviskere, der er kompatible med en række forskellige biler eller telefoncovere, der er kompatible med en række forskellige telefoner. Angiv i stedet det fulde omfang af produktets kompatibilitet i produktbeskrivelsen.
  • Hvis du sælger forskellige varianter af et lignende produkt, hvor de enkelte varianter betragtes som forskellige produkter, skal du gøre følgende:
    • Angiv forskellen i titel og beskrivelse.
    • Sørg for, at hvert produkt har et tilsvarende GTIN eller andet unikt produkt-id, som bekræfter produktets unikhed.

Eksempel

Du sælger reservedele til biler, og alle komponenter er forskellige alt afhængigt af mærke og model på den bil, der skal bruge komponenten. Eftersom produktfeedspecifikationen ikke giver mulighed for at angive mærke og model, kan du ikke indsende varianter med attributten 'varegruppe-id' [item_group_id]. I stedet skal du kun indsende hvert unikt produkt én gang i dine produktdata og angive kompatibilitetsoplysninger som f.eks. reservedelens mærke og model i hvert produkts 'beskrivelse' [description]. Bemærk, at et unikt produkt identificeres ved at have sit eget 'MPN (producentens varenummer)' [mpn] og et 'brand' [brand], som er tildelt af producenten, eller et gyldigt 'GTIN' [gtin] fra producenten.

Få flere oplysninger om indsendelse af kompatible eller renoverede tredjepartsprodukter

Optimale løsninger til indsendelse af specialfremstillede produkter

• I dine produktdata skal du skal enten indsende det fuldstændigt konfigurerede produkt eller komponenterne til et produkt.
  • Hvis du indsender et fuldt konfigureret produkt, skal du indsende de produkter, der er de lettest tilgængelige og bedst sælgende.
  • Hvis du indsender en komponent til et produkt, skal du sørge for, at billedet, beskrivelsen og prisen afspejler den komponent, du sælger. Få flere oplysninger om optimale løsninger for specialfremstillede produkter.
  • Hvis dit lager og dine priser ændrer sig ofte i løbet af dagen, bør du overveje at bruge automatiske vareopdateringer.

Eksempel

Du laver specialfremstillede smykker, og på dit website kan kunderne selv kombinere indfatninger og sten til deres endelige produkt. Der er så mange kombinationsmuligheder for dit produkt, at du ikke ønsker, at de alle sammen skal optræde som varianter i attributten 'varegruppe-id' [item_group_id] i dine produktoplysninger. I stedet vælger du kun at promovere de bedst sælgende kombinationer på Google. Når kunderne ser en annonce for dine smykker, ser de pris og billede for det fuldt konfigurerede produkt.