I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Knytt sammen Merchant Center og Display & Video 360

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Denne fremgangsmåten gjelder bare for annonsører med en eksisterende Display & Video 360-konto.

Google Marketing Platform-produktet Display & Video 360 er en plattform på etterspørselssiden som fungerer sammen med annonsebørser, tredjeparts dataleverandører og andre produkter i Google Marketing Platform-pakken (for eksempel Campaign Manager 360 og Search Ads 360). Her kan du administrere mediekjøp og kjøpe annonseplass i sanntid – på ett og samme sted.

Før du kan lage dynamiske reklamer med Google Merchant Center, må du koble Merchant Center-kontoen din sammen med annonsøren din i Bid Manager. Når kontoen din og annonsøren er koblet sammen, blir all informasjonen i produktdatastrømmen din tilgjengelig i Bid Manager, slik at du kan lage reklamer med dynamisk remarketing på produktnivå.

Produktinformasjonen din er skrivebeskyttet i Display & Video 360. Derfor må du fortsatt oppdatere denne informasjonen direkte i Merchant Center.

Tilknytning til Display & Video 360 fra Merchant Center

Følg denne korte veiledningen for å knytte Display & Video 360-kontoen din til Merchant Center:

1. Gå til ikonet for rullegardinmenyen med tre prikker i Merchant Center-kontoen din, og klikk så på Kontotilknytning.
  2. Velg Google Marketing Platform
  3. Klikk på plussknappen.
  4. Skriv inn ID-en til annonsøren din i Display & Video 360, og klikk så på Lagre.

Hvis du bruker en konto for flere klienter i Merchant Center, kan du koble den overordnede kontoen eller individuelle underkontoer sammen med Display & Video 360. Hvis du tilknytter den overordnede kontoen, kan du bruke produktinformasjon fra alle underkontoene i reklamene dine i Display & Video 360.

Administrer de tilknyttede kontoene dine

Når du har knyttet sammen Merchant Center- og Display & Video 360-kontoene dine, kan du når som helst administrere de tilknyttede kontoene i Merchant Center eller fjerne tilknytningen mellom kontoer.

Hvis du vil fjerne tilknytningen mellom kontoene, kan du gå til Google Marketing Platform-delen og velge Fjern tilknytningen ved siden av annonsør-ID-en.

Finn ut mer om dynamisk reklame i Display & Video 360

Hvis du allerede har en Display & Video 360-konto, kan du finne ut mer om hvordan du konfigurerer dynamisk reklame med produktinformasjon fra Merchant Center, ved å logge på brukerstøtten for Display & Video 360.

Hvis du ikke har noen Display & Video 360-konto, kan du finne ut mer om hvordan du kjøper bannerannonser med Display & Video 360.