I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan linkes Merchant Center og Display & Video 360

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Fremgangsmåden, der er beskrevet her, gælder kun for annoncører, der allerede har en Display & Video 360-konto.

Display & Video 360, Google Marketing Platforms platform på efterspørgselssiden, arbejder sammen med annoncebørser, tredjepartsudbydere af data og andre produkter i Google Marketing Platform (f.eks. Campaign Manager 360 og Search Ads 360) om at tilbyde en samlet platform til administration af mediekøb og køb af annoncebeholdning i realtid.

Før du kan oprette dynamisk annoncemateriale, der leveres af Google Merchant Center, skal du først knytte din Merchant Center-konto til din annoncør i Bid Manager. Når du har tilknyttet din Merchant Center-konto, vil alle oplysninger i dit produkts datafeed være tilgængelige i Bid Manager, så du kan oprette annoncemateriale med dynamisk remarketing på produktniveau.

Dine produktdata vil være skrivebeskyttede i Display & Video 360, så du fortsat opdaterer disse data direkte i Merchant Center.

Linkning til Display & Video 360 fra Merchant Center

Følg denne fremgangsmåde for at linke din Display & Video 360-konto til Merchant Center:

1. På din Merchant Center-konto skal du gå til prikmenuen og derefter klikke på Kontolinkning.
  2. Vælg Google Marketing Platform
  3. Klik på plusknappen.
  4. Indtast id'et for din annoncør i Display & Video 360, og klik derefter på Gem.

Hvis du bruger en konto for flere kunder i Merchant Center, kan du linke enten den overordnede konto eller særskilte underkonti til Display & Video 360. Hvis du linker den overordnede konto, vil du kunne bruge produktdata fra alle underkonti i dit annoncemateriale i Display & Video 360.

Administrer dine linkede konti

Når du har linket dine Merchant Center- og Display & Video 360-konti, kan du administrere dine linkede konti i Merchant Center. Du kan til enhver tid fjerne linket til en konto.

Hvis du har brug for at fjerne linket mellem dine konti, skal du gå til sektionen Google Marketing Platform og vælge Fjern link ud for annoncør-id'et.

Få flere oplysninger om dynamisk annoncemateriale i Display & Video 360

Hvis du allerede har en Display & Video 360-konto, kan du få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer dynamisk annoncemateriale med produktdata fra Merchant Center ved at logge ind på Hjælp til Display & Video 360.

Hvis du ikke har en Display & Video 360-konto, kan du få flere oplysninger om køb af displayannoncer med Display & Video 360.