I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Merchant Center-kunngjøringer

Her ser du hva som er nytt i Merchant Center hver måned.

2019
New feature updateProduktene dine kan kanskje vises i flere land
August 2019
BrukerstøtteEndringslogg
Acccount settings update Konfigurering av frakt er nødvendig dersom produktene dine sendes utenfor salgslandet i feeden din
Juli 2019
Endringslogg
Automatic item updates and Shopping Actions
June 13, 2019
Help CenterChange log
New feature updateShopping Actions: Updates to Retailer Standards criteria
May 31, 2019
Change log
New feature updateChanges to Shopping Actions Merchant Terms of Service
April 2019
Help CenterChange log
New feature updateOppdatering av retningslinjer for helsetjenester: Annonser for nettapoteker kan målrettes mot Tyskland også fra utlandet
April 2019
BrukerstøtteEndringslogg
New feature update2019 Merchant Center product data specification update
March 2019
Help CenterChange log
Acccount settings updateComparison Listing ads for Comparison Shopping Services
March 2019
Help Center | Change log
Acccount settings updateConnecting you to visual shoppers with new ad formats on Google Images
March 2019
Change log
New feature updateMarketplace facilitator tax application in SD, DC
March 2019
Help Center | Change log

Acccount settings update Vi har endret retningslinjene for politisk innhold i India.
Februar 2019
Brukerstøtte | Endringslogg

2018
Acccount settings update Vi har gjort endringer i faktureringsinformasjon i Orders API.
Desember 2018

Endringslogg

Acccount settings update Vi har oppdatert Shopping-retningslinjene for helsetjenester og legemidler.
Juli 2018
Brukerstøtte | Endringslogg

Acccount settings update Oppdatering av produktfeedspesifikasjonen for Shopping-annonser for 2018
25.06.2018

Brukerstøtte

Acccount settings update Vi har oppdatert Shopping-retningslinjene for farlig innhold.
Mai 2018

Brukerstøtte | Endringslogg

New feature update Innstillingen for leveringsstopp i høytider er nå tilgjengelig.
Januar 2018

Brukerstøtte | Endringslogg

2017
Acccount settings update Oppdatering av energy_efficiency_class [energiklasse]-attributtet.
Desember 2017

Brukerstøtte

New feature update Vi har oppdatert GST-avgiftene på varer og tjenester i India samt produktkravene til kompatible produkter fra tredjeparter.
Oktober 2017

Endringslogg | Brukerstøtte

New feature update Vi har endret retningslinjene for Tyskland når det gjelder innhold som er uegnet for mindreårige.
Oktober 2017

Endringslogg | Brukerstøtte

Acccount settings updateFunksjonen for automatiske vareoppdateringer er forbedret for å få mer presise data.
Oktober 2017

Brukerstøtte

New feature update Vi har oppdatert feeder i Merchant Center.
August 2017

Endringslogg

New feature update Vi har oppdatert kontaktalternativene for e-post. Nye e-postinnstillinger og flere e-postkontakter er nå tilgjengelige.
August 2017

EndringsloggBrukerstøtte

New feature update Kunder kan nå registrere seg for Google Kundeanmeldelser på mobilnettsteder.
Juli 2017

Brukerstøtte

Acccount settings update 2017-oppdatering av Google Shopping-produktfeedspesifikasjonen.
23.05.2017

Brukerstøtte

New feature update Vi lanserer Google Kundeanmeldelser.
April 2017

Endringslogg | Blogginnlegg

New feature update Brukere har nå tilgang til flere Merchant Center-kontoer fra én Google-konto.
24.02.2017

Brukerstøtte

New feature update Shopping-kampanjer er nå tilgjengelig i Irland, New Zealand, Singapore og Sør-Afrika
Februar 2017

Språk og valutaer

2016
New feature update Vi har redesignet artiklene som omhandler spesifikasjonen for produktinformasjon, slik at de er enklere å bruke og forstå.
24.10.2016

Spesifikasjon for produktinformasjon | Endringslogg

New feature update Vi presenterer nye Google Merchant Center.
30.08.2016

Endringslogg | Blogginnlegg

New feature update Med valutakonvertering kan du gjøre produktinformasjonen din tilgjengelig i flere oppføringsland.
30.08.2016

Brukerstøtte

Acccount settings update Feedreglene er oppdatert med regeljusteringer og nye formateringsmuligheter.
29.08.2016

Endringslogg

New feature update Nye fraktinnstillinger er lansert.
12.07.2016

Endringslogg | Brukerstøtte

Acccount settings update Funksjonen for forebyggende vareavvisning for brudd knyttet til produktinformasjon er lagt til for alle land. Denne funksjonen kan bare brukes for enkelte brudd knyttet til produktinformasjon.
12.07.2016
Brukerstøtte
New feature update Den maksimale størrelsen på bildefiler er økt fra 4 MB til 16 MB.
01.06.2016
Brukerstøtte
New feature update 2016-oppdatering av Google Shopping-produktfeedspesifikasjonen.
25.05.2016
Endringslogg
New feature update Se meldinger sendt til kontoen din i Merchant Center-meldingsarkivet. Med den nye arkiveringsfunksjonen for meldinger kan du se alle meldinger, varsler og kunngjøringer på ett og samme sted.
17.05.2016
Brukerstøtte
New feature update Endre dataene dine med feedregler for å oppfylle kravene i Google Shopping-produktfeedspesifikasjonen.
26.04.2016
Brukerstøtte | Blogginnlegg
Acccount settings update Vi lanserte det nye retningslinjesenteret for Google Shopping i dag. Gjør deg kjent med de nye retningslinjene.
29.02.2016
Endringslogg
Acccount settings update For enkelte land er det lagt til et krav om å sende inn et GTIN-nummer for alle produkter som har dette.
08.02.2016

Endringslogg | Brukerstøtte

2015
Acccount settings update Vi gjør retningslinjene våre mer brukervennlige. Ta en forhåndstitt på retningslinjene nå.
02.12.2015
Endringslogg
Acccount settings update I enkelte land kan det nå bes om en manuell gjennomgang av varer som ikke er godkjent på grunn av GTIN-numre tilknyttet utvalgte merkevarer.
15.09.2015
Brukerstøtte
New feature update Med den passordbaserte SFTP-feedopplastingsfunksjon (SSH File Transfer Protocol) som er lansert i alle land, er det nå tryggere å laste opp feeder.
03.09.2015
Brukerstøtte
New feature update Vi har lansert en funksjon for netthandelsplattformer i alle land, og med den kan det importeres produktinformasjon fra slike plattformer som støttes.
01.09.2015
Brukerstøtte
New feature update Med Google Merchant Center-tillegget for Google Regneark kan du enkelt opprette, validere og sende inn feeder basert på regneark.
25.06.2015
Brukerstøtte | Blogginnlegg
New feature update 2015-oppdatering av Google Shopping-produktfeedspesifikasjonen og Google-produktklassifikasjonen.
08.06.2015
Brukerstøtte | Blogginnlegg
Acccount settings update Du kan bekrefte og gjøre krav på nettadressen din uten å gå ut av Merchant Center, via Bekreftelse av nettsted-fanen under Innstillinger.
04.06.2015
Brukerstøtte
Acccount settings update Manuell evaluering av brudd på retningslinjene er nå tilgjengelig for selgere i alle land. Du kan bare be om evaluering av enkelte brudd på retningslinjene.
26.05.2015
Brukerstøtte
Acccount settings update Funksjonen for forebyggende vareavvisning er lagt til for alle land. Denne funksjonen kan bare brukes for enkelte brudd på retningslinjene.
26.05.2015
Brukerstøtte
Acccount settings update Det er lagt til advarsler for tilbakekalte produkter. Du kommer nå til å motta advarsler om produkter registrert i en database for produkter som skal tilbakekalles.
30.04.2015
Brukerstøtte
New feature update Med feeden for oppdatering av produktlager på nett kan du raskt oppdatere informasjon om priser, tilgjengelighet og tilbudspriser.
08.04.2015
Brukerstøtte
Acccount settings update Vi har oppdatert kravene til skreddersydde varer.
01.04.2015
Endringslogg
Acccount settings update Felter med anførselstegn aktiveres nå automatisk i nye feeder.
30.03.2015
Brukerstøtte
Known issues update Merchant Center har fått nytt utseende, og du kan nå blant annet søke i hele brukerstøtten fra kontoen din.
10.02.2015
Brukerstøtte
New feature update Nye attributter for fraktdimensjoner er nå tilgjengelig for selgere som bruker operatørberegnede fraktsatser.
04.02.2015
Brukerstøtte | Blogginnlegg
New feature update Vi har lagt til flere fraktfunksjoner for Australia.
26.01.2015
Brukerstøtte | Google+
2014
New feature update 2014-oppdatering av Google Shopping-produktfeedspesifikasjonen.
Brukerstøtte