I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Merchant Center-meddelelser

Her kan du hver måned se, hvad der er nyt i Merchant Center.

2019
New feature updateDine produkter kan blive vist i flere lande
August 2019
HjælpÆndringslog
Acccount settings update Konfiguration af forsendelse er påkrævet, hvis du leverer produkter uden for dit feeds salgsland
Juli 2019
Ændringslog
Automatic item updates and Shopping Actions
June 13, 2019
Help CenterChange log
New feature updateShopping Actions: Updates to Retailer Standards criteria
May 31, 2019
Change log
New feature updateChanges to Shopping Actions Merchant Terms of Service
April 2019
Help CenterChange log
New feature updateOpdatering af sundhedspolitik: Målretning af onlineapoteker mod Tyskland på tværs af grænser
April 2019
HjælpÆndringslog
New feature update2019 Merchant Center product data specification update
March 2019
Help CenterChange log
Acccount settings updateComparison Listing ads for Comparison Shopping Services
March 2019
Help Center | Change log
Acccount settings updateConnecting you to visual shoppers with new ad formats on Google Images
March 2019
Change log
New feature updateMarketplace facilitator tax application in SD, DC
March 2019
Help Center | Change log

Acccount settings update Ændringer i politik vedrørende politisk indhold for Indien
Februar 2019
Hjælp | Ændringslog

2018
Acccount settings update Ændringer af faktureringsoplysninger i Orders API
December 2018

Ændringslog

Acccount settings update Opdateringer til Shopping-politikken for sundhed og medicin.
Juli 2018
Hjælp | Ændringslog

Acccount settings update Opdatering af Google Shoppings specifikation for produktfeed 2018
25. juni 2018

Hjælp

Acccount settings update Opdateringer af Shopping-politikken for farligt indhold.
Maj 2018

Hjælp | Ændringslog

New feature update Nu kan du indstille deadline for forsendelse til højtider.
Januar 2018

Hjælp | Ændringslog

2017
Acccount settings update Opdatering til attributten energy_efficiency_class [energiklasse].
December 2017

Hjælp

New feature update Opdateringer til indisk moms og krav til kompatible produkter fra tredjepart.
Oktober 2017

Ændringslog | Hjælp

New feature update Ændringer i Tysklands politik for indhold, der er rettet mod voksne
Oktober 2017

Ændringslog | Hjælp

Acccount settings updateAutomatisk opdatering af varer er blevet forbedret for at sikre større datanøjagtighed
Oktober 2017

Hjælp

New feature update Opdateringer til feeds i Merchant Center
August 2017

Ændringslog

New feature update Opdateringer til kontaktmuligheder via mail. Nye indstillinger for mailpræferencer, og yderligere mailkontakter er nu tilgængelige.
August 2017

Ændringslog | Hjælp

New feature update Kunderne kan nu tilvælge Google Kundeanmeldelser via mobilwebsites.
Juli 2017

Hjælp

Acccount settings update Opdatering til Google Shoppings specifikation for produktfeeds for 2017
23/05/2017

Hjælp

New feature update Introduktion til Google Kundeanmeldelser.
April 2017

Ændringslog | Blogindlæg

New feature update Brugere kan nu få adgang til og administrere flere Merchant Center-konti fra en enkelt Google-konto.
24/02/2017

Hjælp

New feature update Shopping-kampagner er nu tilgængelige i Irland, New Zealand, Singapore og Sydafrika
Februar 2017

Sprog og valutaer

2016
New feature update Nyt design til artikler om specifikationen for produktdata for at gøre det nemmere at bruge.
24/10/2016

Specifikation for produktdata | Ændringslog

New feature update Præsentation af det nye Google Merchant Center.
30/08/2016

Ændringslog | Blogindlæg

New feature update Brug valutaomregning til at gøre dine produktdata tilgængelige for flere målgruppelande.
30/08/2016

Hjælp

Acccount settings update Feedregler er blevet opdateret med tilpassede regler og nye omdannelser.
29/08/2016

Ændringslog

New feature update Der er indført nye forsendelsesindstillinger.
07/12/2016

Ændringslog | Hjælp

Acccount settings update Funktionen til forebyggende afvisning af varer på grund af produktdata er blevet tilføjet for alle lande. Denne funktion er kun tilgængelig ved visse overtrædelser på grund af produktdata.
4/12/2016
Hjælp
New feature update Billedfilens maksimale størrelse er øget fra 4 MB til 16 MB.
01/06/2016
Hjælp
New feature update Opdatering til Google Shoppings Specifikation for produktfeeds for 2016.
25/05/2016
Ændringslog
New feature update Se beskeder, der er sendt til din konto i Merchant Center-meddelelsesarkivet. Med den nye meddelelsesarkivfunktion kan du se alle mails, underretninger og meddelelser på et centralt sted.
17/05/2016
Hjælp
New feature update Omdan dine data med feedregler for at overholde kravene til Google Shoppings specifikation for produktfeeds.
26/04/2016
Hjælp | Blogindlæg
Acccount settings update Vi har i dag lanceret det nye Google Shopping-politikcenter. Lær de nye politikker at kende.
29/02/2016
Ændringslog
Acccount settings update For nogle lande har vi tilføjet et krav om at indsende GTIN-værdier for alle produkter, der har en sådan værdi.
08/02/2016

Ændringslog | Hjælp

2015
Acccount settings update Vores politikker bliver endnu mere brugervenlige. Se en forhåndsvisning af politikkerne nu.
02/12/2015
Ændringslog
Acccount settings update For nogle lande er der nu mulighed for at anmode om en manuel gennemgang af varer fra udvalgte brands, der er blevet afvist på grund af GTIN-værdier.
15/09/2015
Hjælp
New feature update Der er for alle lande blevet lanceret en funktion til upload af feeds via adgangskodebaseret SFTP (SSH File Transfer Protocol), hvilket giver mulighed for mere sikre uploads af feeds.
03/09/2015
Hjælp
New feature update Alle lande har nu en funktion til e-handelsplatforme. Denne funktion gør det muligt at importere produktdata fra understøttede e-handelsplatforme
01/09/2015
Hjælp
New feature update Brug tilføjelsen Google Merchant Center til Google Sheets til nemt at oprette, validere og indsende regnearksbaserede feeds.
25/06/2015
Hjælp | Blogindlæg
New feature update Opdatering til Google Shoppings specifikation for produktfeeds og Googles produktklassifikation for 2015.
08/06/2015
Hjælp | Blogindlæg
Acccount settings update Bekræft og gør krav på dit websites adresse uden at forlade Merchant Center på fanen Websitebekræftelse under Indstillinger.
04/06/2015
Hjælp
Acccount settings update Muligheden for at sælgere kan anmode om en manuel gennemgang af overtrædelse af politik er blevet tilføjet for alle lande. Du kan kun anmode om en gennemgang i forbindelse med visse overtrædelser af politikker.
26/05/2015
Hjælp
Acccount settings update Funktionen for forebyggende afvisning af varer er blevet tilføjet for alle lande. Denne funktion findes kun i forbindelse med visse overtrædelser af politikker.
26/05/2015
Hjælp
Acccount settings update Tilføjede advarsler for tilbagekaldte produkter. Du modtager nu advarsler om produkter, der er fundet i en database for produkttilbagekald.
30/04/2015
Hjælp
New feature update Feed til opdatering af lagerstatus for netbutik giver mulighed for hurtige opdateringer af pris, tilgængelighed og oplysninger om udsalgspris.
08/04/2015
Hjælp
Acccount settings update Opdaterede krav for specialfremstillede "build-to-order"-varer.
01/04/2015
Ændringslog
Acccount settings update Felter i anførselstegn aktiveres nu automatisk for nye feeds
30/03/2015
Hjælp
Known issues update Opdateret udseende for Merchant Center, herunder muligheden for at søge i hele Hjælp fra din konto.
10/02/2015
Hjælp
New feature update Nye forsendelsesdimensionsattributter er nu tilgængelige for sælgere, der bruger forsendelsespriser beregnet af fragtfirma.
04/02/2015
Hjælp | Blogindlæg
New feature update Udvidede forsendelsesfunktioner for Australien
26/01/2015
Hjælp | Google+
2014
New feature update Opdatering til Google Shoppings Specifikation for produktfeeds for 2014
Hjælp