Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Tavaramerkit

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja uudelle Kauppiaskeskukselle.

Tämä käytäntö koskee Shopping-mainoksia ja paikallisia tuotemainoksia

Googlen käytäntö

Shopping-mainoksissa kauppiaat saavat käyttää tavaramerkkejä mainoksen otsikoissa tai kuvauksissa, jos kyse on tavaramerkkituotteesta tai siihen liittyvästä tuotteesta. Kauppiaiden on ilmoitettava tavaramerkit, jotta he voivat kertoa käyttäjille tarjoamistaan tuotteista, ja käyttäjät tarvitsevat näitä tietoja hakuihinsa. Tarkistamme tavaramerkkien omistajien tekemät vaatimukset, jos tavaramerkkiä on käytetty tavalla, jonka perusteella kuluttajilla ei ole varmuutta tuotteen alkuperästä. Jos olet tavaramerkin omistaja ja haluat tehdä tavaramerkkiin liittyvän valituksen, käytä tätä lomaketta.

Mitä voit tehdä?

Tee näin, jos tuotteesi hylätään tai jos Kauppiaskeskus-tiliisi liittyy ongelma:

Tuotteen hylkääminen

Käytäntöjen vastaiset tuotteet voidaan hylätä, ja hylätyt tuotteet eivät voi näkyä.

1. Katso käytännöistä, mitä emme salli.
  2. Päivitä sivustosi. Jos mainos tai listaus ohjaa käyttäjän käytäntöjen vastaiseen sisältöön, päivitä verkkosivustosi käytäntöjemme mukaiseksi.
  3. Poista käytäntöjen vastaiset tuotteet tuotetiedoista. Saat sähköpostiviestin, jossa on tiedot rikkomuksesta.
    • Jos tuotetiedoissasi on käytäntöjen vastaisia tuotteita, sinun on poistettava ne syötteestäsi.
  4. Päivitä tuotetietosi Kauppiaskeskuksessa. Jos olet aikatauluttanut automaattiset lataukset, päivitä tuotetiedot manuaalisesti tai odota automaattista päivitystä, ennen kuin pyydät tarkastusta.
  5. Pyydä tuotteiden tarkastusta tai tee valitus päätöksestä..
    • Jos käytäntöjen vastaiset tuotteet on poistettu, sinun ei tarvitse pyytää tarkastusta tai tehdä mitään muuta.
    • Jos korjaat tuotetason ongelmat muokkaamalla tuotetietoja valitsemasi lataustavan (esim. tiedosto) kautta tai suoraan Kauppiaskeskuksessa, tuotteesi tarkastetaan uudelleen.
    • Voit olla eri mieltä joistain ongelmista, mutta sinun on ehkä suoritettava ylimääräisiä vaiheita, kuten kerrottava valituksen syy tai ladattava tarvittavat asiakirjat.
    • Jos käytät tuotteiden listaamiseen kolmannen osapuolen alustaa, voit pyytää tarkastusta kolmannelta osapuolelta. Tämä ei ole mahdollista Kauppiaskeskuksessa.
    • Jos tarkastus tai valitus hyväksytään, ongelma poistuu Kauppiaskeskuksesta.
Tilin hylkääminen

Useimpien rikkomusten kohdalla lähetämme sinulle huomautussähköpostin, jossa selitetään käytäntörikkomus. Sinulla on 7–28 päivää aikaa korjata ongelma.

1. Katso käytännöistä, mitä emme salli.
  2. Päivitä sivustosi. Jos mainos tai listaus ohjaa käyttäjän käytäntöjen vastaiseen sisältöön, päivitä verkkosivustosi käytäntöjemme mukaiseksi.
  3. Poista käytäntöjen vastaiset tuotteet tuotetiedoista. Saat sähköpostiviestin, jossa on tiedot rikkomuksesta. Jos tuotetiedoissasi on käytäntöjen vastaisia tuotteita, sinun on poistettava ne syötteestäsi.
  4. Päivitä tuotetiedot Kauppiaskeskuksessa.
    • Tarkista tilisi ja lähetä puuttuvat tiedot tai viimeistele keskeneräiset toimenpiteet.
    • Jos olet aikatauluttanut automaattiset lataukset, päivitä tuotetiedot manuaalisesti tai odota automaattista päivitystä, ennen kuin pyydät tarkastusta.
  5. Pyydä tilin tarkastusta tai tee valitus päätöksestä.
    • Jos huomautusjakso on edelleen voimassa tililläsi, se tarkastetaan uudelleen automaattisesti huomautusjakson lopussa. Jos käytäntöjen vastaiset tuotteet on poistettu, sinun ei tarvitse pyytää tilin tarkastusta tai tehdä mitään muuta.
    • Jos tilisi on jäädytetty ja olet ratkaissut ongelman, pyydä tilin tarkastusta.
    • Voit olla eri mieltä joistain ongelmista, mutta sinun on ehkä suoritettava ylimääräisiä vaiheita, kuten kerrottava valituksen syy tai ladattava tarvittavat asiakirjat.
    • Jos käytät tuotteiden listaamiseen kolmannen osapuolen alustaa, voit pyytää tarkastusta kolmannelta osapuolelta. Tämä ei ole mahdollista Kauppiaskeskuksessa.

Huom. Tilin tarkastukseen menee yleensä seitsemän arkipäivää, mutta toisinaan tarvitaan laajempi tarkastus, johon voi mennä kauemmin. Jos poistat käytäntöjen vastaiset tuotteet, varoitus poistuu. Jos tarkastus tai valitus hyväksytään, ongelma poistuu Kauppiaskeskuksesta. Jos tilisi on jäädytetty, hyväksymme tilin ja sallimme tuotteiden näkymisen uudelleen.

Tuotteiden näkyvyyttä rajoittava tiliongelma

Tililläsi on ongelma, jonka vuoksi tilisi toimintaa ja tuotteidesi näkyvyyttä rajoitetaan. Olemme lähettäneet sinulle sähköpostiviestin, joka sisältää ohjeet tiliongelman ratkaisemiseen.

1. Lue käytäntömme saadaksesi lisätietoa vaatimuksista.
  2. Päivitä sivustosi. Jos mainos tai listaus ohjaa käyttäjän käytäntöjen vastaiseen sisältöön, päivitä verkkosivustosi käytäntöjemme mukaiseksi.
  3. Selvitä kaikki ratkaisemattomat käytäntörikkomukset tililläsi. Tarkista tuotteesi ja tilisi tiedot.
    • Jos tuotteita ei tueta, poista ne syötteestäsi.
    • Jos tilin tiedot puuttuvat, lisää ne Kauppiaskeskukseen.
  4. Pyydä tilin tarkastusta tai tee valitus päätöksestä.
    • Jos varoitusjakso on vielä käynnissä Kauppiaskeskus-tililläsi tiettyjen käytäntöjen osalta, tili tarkastetaan uudelleen automaattisesti jakson lopussa.
    • Jos olet ratkaissut tililläsi olleen ongelman, pyydä Kauppiaskeskus-tilin tarkastusta.
    • Voit olla eri mieltä joistain ongelmista, mutta sinun on ehkä suoritettava ylimääräisiä vaiheita, kuten kerrottava valituksen syy tai ladattava tarvittavat asiakirjat.
    • Jos käytät tuotteiden listaamiseen kolmannen osapuolen alustaa, voit pyytää tarkastusta kolmannelta osapuolelta. Tämä ei ole mahdollista Kauppiaskeskuksessa.

Huom. Tilin tarkastukseen menee yleensä seitsemän arkipäivää, mutta toisinaan tarvitaan laajempi tarkastus, johon voi mennä kauemmin. Jos poistat käytäntöjen vastaiset tuotteet, varoitus poistuu. Jos tarkastus tai valitus hyväksytään, ongelma poistuu Kauppiaskeskuksesta. Jos tilisi on jäädytetty, hyväksymme tilin ja sallimme tuotteiden näyttämisen uudelleen.

Taatakseen positiivisen ja turvallisen kokemuksen asiakkailleen Google edellyttää kaikkien jälleenmyyjien noudattavan käytäntöjemme lisäksi kaikkia sovellettavia lakeja ja säädöksiä. On tärkeää, että perehdyt näihin vaatimuksiin ja olet selvillä niihin tehdyistä muutoksista kaikkialla, missä yrityksesi toimii ja missä mainoksesi näkyvät. Jos havaitsemme, että sisältösi rikkoo näitä vaatimuksia, saatamme estää sen näkymisen. Toistuvat tai törkeät rikkomukset saattavat johtaa siihen, ettet voi enää mainostaa sisältöä Googlessa.