Link din Merchant Center-konto til Google Ads

Både med Merchant Center- og Google Ads-konti har du mulighed for at bruge Google Ads-kampagneværktøjer, der er rettet mod detailhandlen, og Merchant Centers datafokuserede kraft til at forbedre din tilstedeværelse på nettet. Produktdataene i Merchant Center kan også bruges til at oprette kampagner for dynamisk remarketing, annoncer for lokalt butikslager og meget mere.

I lande, der er en del af det europæiske økonomiske samarbejdsområde (EØS), og i Schweiz deltager man i Shopping-annoncer via en eller flere prissammenligningstjenester, som du vælger. Nogle prissammenligningstjenester administrerer dine produktdata og kampagner på dine vegne, mens andre giver dig værktøjer, så du selv kan stå for administrationen. Få flere oplysninger om annoncering med prissammenligningstjenester i Europa

Hvad er Merchant Center?

Merchant Center er en platform, der giver dig mulighed for at uploade dine butiks- og produktdata til Google og gøre dem tilgængelige til brug sammen med din Google Ads-konto og andre Google-tjenester. Få flere oplysninger om Google Merchant Center.

Tilmeld dig Google Merchant CenterFIND EN PARTNER AT SAMARBEJDE MED

Hvad er Google Ads?

Google Ads er et onlineannonceringsprogram, som giver dig mulighed for at nå ud til nye målgrupper med målretning, budgivning, søgeord og meget mere. Få flere oplysninger om Google Ads.

Hvorfor linke Google Ads til Merchant Center?

Når du godkender et link mellem din Google Ads- og din Merchant Center-konto, gør du det muligt for produktdata at strømme fra Merchant Center til Google Ads, så de kan bruges i annoncekampagner. Afhængigt af hvilken type produktdata, du indsender, kan du oprette Shopping-kampagner for at annoncere for dine produkter, bruge dynamisk remarketing til at fremme dine displaykampagner og meget mere.

Hvad sker der, når du linker Merchant Center og Google Ads?

• Det er kun en Merchant Center-kontobruger, der kan anmode om, at de to konti linkes. Nye anmodninger om at linke konti vises på din Google Ads-konto på siden "Tilknyttede konti", som du finder på rullemenuen Indstillinger.

• Når ejeren af Google Ads-kontoen godkender anmodningen, deles der nogle oplysninger mellem kontiene. Produktoplysningerne fra Merchant Center er nu tilgængelige i Google Ads, hvor de kan bruges til at oprette kampagner. Nogle Google Ads-statistikker, f.eks. klik, vises på den linkede Merchant Center-konto.

• Google Ads-kontoejere og administrator- eller standardbrugere af Merchant Center kan til enhver tid fjerne linket. Ingen af ​​parterne kan foretage ændringer på den anden tilknyttede konto. Ejeren af Merchant Center-kontoen kan f.eks. ikke sætte kampagner på pause eller starte dem og heller ikke foretage ændringer i bud på den linkede Google Ads-konto.
  • Hvis du fjerner linket til kontoen, kan Shopping-kampagner, der anvender produktdata fra denne Merchant Center-konto, ikke længere vise annoncer. Du kan heller ikke oprette nye kampagner i Google Ads, der anvender produktdata fra denne Merchant Center-konto.

Før du begynder

Du skal bruge følgende:

• Adgang til en Merchant Center-konto
  • Du skal have administratoradgang til din Google Ads-konto for at kunne oprette link mellem Google Ads- og Merchant Center-konti. Hvis du ikke har administratoradgang, kan du bede administratoren af din Google Ads-konto om at give dig adgang, eller du kan bede administratoren om at oprette linket mellem kontiene for dig.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Nedenfor kan du lære at gøre følgende:

• Anmod om at linke til Google Ads fra Merchant Center
  • Godkend linkanmodninger fra Merchant Center i Google Ads
  • Administrer links mellem konti
  • Spor linkstatusser

Anmode om at linke til Google Ads i Merchant Center

Links skal altid oprettes fra Merchant Center. Du kan linke flere Google Ads-konti til en enkelt Merchant Center-konto eller en enkelt Google Ads-konto til flere Merchant Center-konti.

Sådan linker du til din egen Google Ads-konto:

1. Klik på Kontolinkning på rullemenuen under ikonet med tre prikker på din Merchant Center-konto.
  2. Vælg Google Ads
  3. Find Google Ads-kunde-id'et for den konto, du vil linke, under "Din Google Ads-konto". Du finder kunde-id'et øverst på alle Google Ads-sider, når du er logget ind. Det står tæt på din mailadresse.
  4. Klik på Link.
Bemærk! Hvis du ikke har en Google Ads-konto, kan du klikke på Opret konto på denne side.

Sådan linker du til andre Google Ads-konti:

1. Klik på Kontolinkning på rullemenuen under ikonet med tre prikker på din Merchant Center-konto.
  2. Vælg Google Ads
  3. Klik på Link konti under "Andre Google Ads-konti", og indtast kunde-id'et for Google Ads for den konto, som du vil linke. Du finder kunde-id'et øverst på alle Google Ads-sider, når du er logget ind. Det står tæt på din mailadresse.
  4. Klik på Tilføj.

Godkend linkanmodninger i Google Ads

Når du får tilsendt en anmodning om linkning fra en Merchant Center-konto, kan du se invitationen i tabellen på siden "Linkede konti" for Merchant Center i Google Ads.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Linkede konti under "Konfiguration".
  4. Klik på Info under "Google Merchant Center".
  5. Find den konto, du vil linke. Kolonnen "Status" vil vise "Afventer". Klik på Se info i kolonnen "Handlinger", og gennemgå anmodningsoplysningerne.
  6. Hvis du vil godkende linket, skal du klikke på Godkend. Hvis du vil afvise linket, skal du klikke på Afvis. Hvis du vil linke disse konti senere, skal du sende en ny linkanmodning fra Merchant Center.

Administrer links mellem konti

Når du har linket Merchant Center- og Google Ads-konti, kan du annullere eller sende linkanmodninger igen fra Merchant Center, og du kan altid fjerne linket til en konto enten fra Merchant Center eller fra Google Ads.

I Merchant Center

Sådan annullerer du en linkanmodning:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på ikonet med tre prikker.
  3. Vælg Linkede konti.
  4. På fanen Google Ads kan du se anmodningen sammen med kunde-id'et for Google Ads-kontoen.
  5. Klik på Annuller anmodning til højre.
  6. Klik på Fortsæt, når du bliver bedt om det.

Sådan fjerner du links mellem konti:

1. Klik på ikonet med tre prikker.
  2. Vælg Kontolinkning.
  3. Gå til "Din Google Ads konto" eller "Andre Google Ads-konti".
  4. Gå til den konto, hvor du vil fjerne linket, og klik på Fjern link.

I Google Ads

Sådan fjerner du links mellem konti:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Linkede konti under "Konfiguration".
  4. Klik på Info under "Google Merchant Center".
  5. Find den konto, som du vil fjerne linket til, og klik Fjern link.

Spor linkstatusser i Google Ads

Nedenfor kan du se de statusser, der kan blive vist i tabellen med linkede konti for Merchant Center på din Google Ads-konto.

• Skal godkendes af dig: Ejeren af den aktuelle Merchant Center-konto har anmodet om at linke til din Google Ads-konto. Du kan godkende eller afvise anmodningen.
  • Linket: Din Google Ads-konto er linket til den aktuelle Merchant Center-konto, og remarketinglisterne for appsene på kontoen er aktiveret.