I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Hasardspilrelateret indhold

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Denne politik gælder for Shopping-annoncer og annoncer for lokalt butikslager

Vores politik

Google begrænser promovering af hasardspilrelateret indhold.

Eksempler på, hvad der er tilladt under visse omstændigheder

Hasardspilrelateret indhold
Google begrænser promovering af hasardspilrelaterede produkter, bl.a.:
  • Hasardspilrelaterede kampagneprodukter, f.eks. hasardspilrelaterede kuponer, bonuskoder osv.
  • Hasardspilrelaterede lotterier, f.eks. ikke-nationale eller statslotterier, affilierede af nationale eller statslotterier eller formidlere af disse
  • Fysiske skrabelodder
Allowed Google tillader promovering af hasardspilrelateret fysisk udstyr, bl.a.:
  • Hasardspilrelateret tilbehør, f.eks. jetoner
  • Hasardspilrelaterede fysiske genstande, f.eks. pokerbøger, dvd'er eller videospil til konsoller

Hvad du kan gøre

Her kan du se, hvad du kan gøre, hvis dit produkt er blevet afvist, eller hvis hele din Merchant Center-konto er påvirket:

Afvisning af produkter

Produkter, der ikke overholder vores politikker, kan blive afvist. Når et produkt er blevet afvist, er det ikke kvalificeret til at blive vist.

1. Læs vores politikker for at få flere oplysninger om, hvad vi ikke tillader.
  2. Opdater dit website. Hvis din annonce eller fortegnelse fører til indhold, der overtræder en politik, skal du opdatere dit website, så det opfylder kravene og overholder vores politikker.
  3. Fjern alle de produkter fra dine produktdata, der overtræder politikkerne. Du modtager en mail med oplysninger om overtrædelsen.
    • Hvis du har produkter i dine produktdata, der overtræder politikken (eller politikkerne), skal du fjerne tilbuddene fra dit feed.
  4. Opdater dine produktdata i Merchant Center. Hvis du har oprettet en tidsplan for automatiske uploads, skal du opdatere dine produktdata manuelt eller vente på, at dine produktdata opdateres automatisk, inden du anmoder om gennemgang.
  5. Anmod om en gennemgang af dine produkter, eller appellér afgørelsen om dette problem.
    • Hvis de produkter, der overtræder politikkerne, bliver fjernet, behøver du ikke at anmode om en gennemgang eller foretage dig andet.
    • Hvis du løser problemer på produktniveau ved at redigere dine produktdata via din valgte uploadmetode (f.eks. en fil) eller direkte i Merchant Center, bliver dine produkter gennemgået igen.
    • I forbindelse med visse problemer kan du være uenig i afgørelsen, men du skal muligvis udføre yderligere trin, f.eks. angive en årsag til appellen og/eller uploade den påkrævede dokumentation.
    • Hvis du bruger en tredjepartsplatform til at vise dine produkter, kan du kontakte din tredjepart, hvis du vil anmode om en gennemgang. Du kan ikke gøre dette i Merchant Center.
    • Hvis en gennemgang eller appel godkendes, forsvinder problemet fra Merchant Center.
Afvisning af konto

Ved de fleste overtrædelser sender vi en mail til dig med en advarsel, der specificerer politikovertrædelsen, og vi giver dig 7 eller 28 kalenderdage til at løse problemet.

1. Læs vores politikker for at få flere oplysninger om, hvad vi ikke tillader.
  2. Opdater dit website. Hvis din annonce eller fortegnelse fører til indhold, der overtræder en politik, skal du opdatere dit website, så det opfylder kravene og overholder vores politikker.
  3. Fjern alle de produkter fra dine produktdata, der overtræder politikkerne. Du modtager en mail med oplysninger om overtrædelsen. Hvis du har produkter i dine produktdata, der overtræder politikken (eller politikkerne), skal du fjerne tilbuddene fra dit feed.
  4. Opdater dine data i Merchant Center.
    • Gennemgå din konto, og indsend eventuelle manglende oplysninger, eller fuldfør ikke-gennemførte trin.
    • Hvis du har oprettet en tidsplan for automatiske uploads, skal du opdatere dine produktdata manuelt eller vente på, at dine produktdata opdateres automatisk, inden du anmoder om gennemgang.
  5. Anmod om en gennemgang af din konto, eller appellér afgørelsen om dette problem.
    • Hvis din konto stadig er inden for advarselsperioden, gennemgås den automatisk igen i slutningen af advarselsperioden. Hvis de produkter, der overtræder politikkerne, bliver fjernet, behøver du ikke at anmode om en kontogennemgang eller foretage dig andet.
    • Hvis din konto er blevet suspenderet, og du har løst problemet, skal du anmode om en kontogennemgang.
    • I forbindelse med visse problemer kan du være uenig i afgørelsen, men du skal muligvis udføre yderligere trin, f.eks. angive en årsag til appellen og/eller uploade den påkrævede dokumentation.
    • Hvis du bruger en tredjepartsplatform til at vise dine produkter, kan du kontakte din tredjepart, hvis du vil anmode om en gennemgang. Du kan ikke gøre dette i Merchant Center.

Bemærk! En kontogennemgang tager typisk 7 hverdage, men den kan tage længere tid, hvis der er tale om mere komplicerede tilfælde. Hvis du fjerner de produkter, der overtræder politikkerne, fjernes advarslen. Hvis en gennemgang eller appel godkendes, forsvinder problemet fra Merchant Center. Hvis kontoen er suspenderet, godkender vi kontoen og tillader, at produkterne vises igen.

Kontoproblem, der begrænser dine produkters synlighed

På grund af et problem er din kontos funktionalitet nedsat, og det betyder, at dine produkters synlighed er begrænset. Der er blevet sendt en mail til dig med besked om, hvad du skal gøre for at løse kontoproblemet.

1. Læs vores politikker for at få flere oplysninger om vores krav.
  2. Opdater dit website. Hvis din annonce eller fortegnelse fører til indhold, der overtræder en politik, skal du opdatere dit website, så det opfylder kravene og overholder vores politikker.
  3. Løs eventuelle andre åbne politikovertrædelser på din konto. Gennemgå dine produkter og dine kontooplysninger.
    • Hvis produkter ikke understøttes, skal du fjerne dem fra dit feed.
    • Hvis der mangler kontooplysninger, skal du angive dem i Merchant Center.
  4. Anmod om en gennemgang af din konto, eller appellér afgørelsen om dette problem.
    • Hvis din Merchant Center-konto stadig er inden for advarselsperioden i forbindelse med visse politikker, bliver den automatisk gennemgået igen i slutningen af advarselsperioden.
    • Hvis din konto er blevet berørt, og du har løst problemet, skal du anmode om en Merchant Center-kontogennemgang.
    • I forbindelse med visse problemer kan du være uenig i afgørelsen, men du skal muligvis udføre yderligere trin, f.eks. angive en årsag til appellen og/eller uploade den påkrævede dokumentation.
    • Hvis du bruger en tredjepartsplatform til at vise dine produkter, kan du kontakte din tredjepart, hvis du vil anmode om en gennemgang. Du kan ikke gøre dette i Merchant Center.

Bemærk! En kontogennemgang tager typisk 7 hverdage, men den kan tage længere tid, hvis der er tale om mere komplicerede tilfælde. Hvis du fjerner de produkter, der overtræder politikkerne, fjernes advarslen. Hvis en gennemgang eller appel godkendes, forsvinder problemet fra Merchant Center. Hvis kontoen er suspenderet, godkender vi kontoen og tillader, at produkterne vises igen.

Foruden vores politikker kræver Google, at forhandlere overholder alle gældende love og bestemmelser, så kunderne får en sikker og positiv oplevelse. Det er vigtigt, at du sætter dig ind i og løbende holder dig orienteret om disse krav for den lokation, hvor din virksomhed opererer, samt andre lokationer, hvor dine annoncer vises. Hvis vi opdager indhold, der ikke lever op til disse krav, kan vi blokere det, så det ikke bliver vist. I tilfælde af gentagne eller grove overtrædelser kan vi forbyde dig at annoncere indhold hos os.

Hvis du bruger en tredjepartsplatform, gælder nogle af disse vejledninger muligvis ikke for dig. Tjek din tredjepartsplatform for at hjælp til, hvordan du løser problemet eller udfører opgaven. Se, hvordan du får support, hvis du bruger en platform, der ikke tilhører Google.