In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Landingspagina's en trackinggegevens met dynamische remarketing

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Als er dynamische remarketingadvertenties worden gemaakt met het Hulpprogramma voor het maken van display-advertenties, gebruiken we de URL's van de landingspagina's die zijn opgenomen in het kenmerk link [link] van uw productgegevens. Wilt u een andere URL gebruiken of wilt u de betreffende URL op een andere wijze bijhouden, kies dan een van de onderstaande opties.

Een andere URL gebruiken voor de dynamische advertentiecampagne

Als u een andere URL in uw dynamische remarketingcampagne wilt gebruiken, gebruikt u het kenmerk link voor display-advertenties [display_ads_link]. Raadpleeg eerst de technische specificaties en breng vervolgens de volgende wijzigingen in uw productgegevens aan:

• Als een txt-feed wordt gebruikt: Voeg een kolom toe met de kop display_ads_link en plak de nieuwe URL's die u wilt gebruiken in deze kolom en naast elk van de producten. Deze URL's mogen niet gecodeerd zijn.
  • Als een xml-feed wordt gebruikt: Update de gegevens met <g:display_ads_link>insert new unencoded landing page url</g:display_ads_link>
    • Controleer ook de naamruimten die bovenaan uw XML-bestand zijn gedefinieerd. Mogelijk zijn de waarden momenteel ingesteld op:
      <rss xmlns:g="http://base.google.com/ns/1.0" version="2.0">
      Update de gegevens met
      <rss xmlns:g="http://base.google. com/ns/1.0" xmlns:c="http://base.google.com/cns/1.0" version="2.0">
  • Als API-verzoeken worden gebruikt: Update de gegevens met <sc:attribute name="display_ads_link">insert new unencoded landing page url</sc:attribute>

Belangrijke opmerking: Als u het kenmerk link voor display-advertenties [display_ads_link [display_ads_link] implementeert, worden alle URL's van dynamische advertenties overschreven, inclusief het kenmerk advertentie-omleiding [ads_redirect]. Links voor Shopping-advertenties worden niet beïnvloed en blijven de originele URL uit link [link] gebruiken, of uit advertentie-omleiding [ads_redirect] indien aanwezig.

Als u ValueTrack-parameters gebruikt, werken deze alleen als de URL geen codes bevat en als een tekenreeks kan worden gelezen. Wijzig de bovenstaande instructies om het volgende te doen:

• Als een txt-feed wordt gebruikt: Voeg een kolom toe met de kop display_ads_link en plak de nieuwe URL's die u wilt gebruiken in deze kolom en naast elk van de producten. Deze URL's mogen niet gecodeerd zijn.
  • Als een xml-feed wordt gebruikt: Update de gegevens met <g:display_ads_link>insert new unencoded landing page url</g:display_ads_link>
  • Als API-verzoeken worden gebruikt: Update de gegevens met <sc:attribute name="display_ads_link" " >insert new unencoded landing page url</sc:attribute>