Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Laskeutumissivut ja seuranta dynaamisessa uudelleenmarkkinoinnissa

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Kun dynaamisia uudelleenmarkkinointimainoksia luodaan Display-mainosten rakennustyökalussa, käytämme tuotetietojen linkki [link] ‑määritteeseen lisättyjä laskeutumissivujen URL-osoitteita. Jos haluat käyttää toista URL-osoitetta tai haluat seurata osoitetta toisella tavalla, voit käyttää seuraavia vaihtoehtoja.

Käytä dynaamisessa mainoskampanjassa toista URL-osoitetta

Jos haluat käyttää dynaamisessa uudelleenmarkkinointikampanjassa toista URL-osoitetta, käytä Display-mainoslinkki [display_ads_link] ‐määritettä. Jos haluat lisätä tämän määritteen, tarkista ensin tekniset tiedot ja muuta sitten tuotetietojasi seuraavasti:

• Jos TXT-syöte on käytössä: Lisää sarake, jonka otsikko on display_ads_link, ja liitä haluamasi uudet URL-osoitteet sarakkeeseen ja kunkin tuotteen viereen. URL-osoitteet eivät saa olla koodattuja.
  • Jos XML-syöte on käytössä: Päivitä syöte muotoon <g:display_ads_link>insert new unencoded landing page url</g:display_ads_link>
    • Tarkista myös XML-tiedoston yläreunan nimitilat. Nimitilana voi olla:
      <rss xmlns:g="http://base.google.com/ns/1.0" version="2.0">
      Päivitä se muotoon:
      <rss xmlns:g="http://base.google." com/ns/1.0" xmlns:c="http://base.google.com/cns/1.0" version="2.0">
  • Jos API-pyynnöt ovat käytössä: Päivitä pyynnöt muotoon <sc:attribute name="display_ads_link">insert new unencoded landing page url</sc:attribute>

Tärkeää: Jos käytät Display-mainoslinkki [display_ads_link] ‑määritettä, sitä käytetään kaikkien URL-osoitteidesi sijasta vain dynaamisissa mainoksissa, myös ads-uudelleenohjaus[ads_redirect] ‑määritteessä. Shopping-mainosten linkit eivät muutu. Niissä käytetään edelleen alkuperäistä linkki [link] ‑määritteen URL-osoitetta tai ads-uudelleenohjaus [ads_redirect] ‑määritettä, jos se on käytössä.

Jos käytät ValueTrack-parametrejä, niiden toiminta edellyttää, ettei URL-osoitetta ole koodattu ja että se luetaan merkkijonona. Muokkaa edellisiä ohjeita seuraavissa tilanteissa:

• Jos TXT-syöte on käytössä: Lisää sarake, jonka otsikko on display_ads_link, ja liitä haluamasi uudet URL-osoitteet sarakkeeseen ja kunkin tuotteen viereen. URL-osoitteet eivät saa olla koodattuja.
  • Jos XML-syöte on käytössä: Päivitä syöte muotoon <g:display_ads_link>insert new unencoded landing page url</g:display_ads_link>
  • Jos API-pyynnöt ovat käytössä: Päivitä pyynnöt muotoon <sc:attribute name="display_ads_link" " >insert new unencoded landing page url</sc:attribute>