Om produktbedømmelser

Produktbedømmelser viser et antal stjerner i Shopping-annoncer og i visse tilfælde i produktfortegnelser på Google. Disse bedømmelser hjælper shoppere med deres købsbeslutninger, og mere kvalificerede shoppere finder vej til dine produktsider.

Sådan fungerer produktbedømmelser

Produktbedømmelser vises som et antal stjerner mellem 1 og 5 samt en optælling af det samlede antal anmeldelser. Antallet af stjerner bygger på det samlede antal bedømmelser og anmeldelser af produktet indsamlet fra flere kilder, bl.a. sælgere, tredjepartsformidlere, websites med produktanmeldelser af høj kvalitet og forbrugere.

Shopping-annoncer i Google-søgninger viser et antal stjerner, når der er tre eller flere anmeldelser af produktet.

Den samlede købsoplevelse kan omfatte leverancer, returneringer og kundeservice, men produktbedømmelser er relateret til specifikke produkter og ikke til din butik eller virksomhed. Hvis du gerne vil finde ud af, hvordan du får anmeldelser af din virksomhed, kan du få mere at vide om Sælgerbedømmelse.

Antallet af stjerner vises muligvis ikke altid. Vi viser et antal stjerner, når vores system afgør, at bedømmelsesoplysningerne er præcise og relevante for shoppernes behov.

Sådan fungerer matchning

Anmeldelsesdataene fra et feed med produktbedømmelser matches med produkter på baggrund af en række faktorer, hvor den mest centrale er globale unikke produkt-id'er såsom GTIN [GTIN]. Uden GTIN-data [GTIN] forsøger Google at matche en anmeldelse via andre metadataoplysninger, f.eks. SKU [varenummer], Brand [brand], MPN [producentens_varenummer] og produktwebadresser, selvom disse id'er generelt ikke giver et godt match. Kort og godt kan der opstå problemer med matchning, hvis der ikke er nogen GTIN'er [GTIN]. Det betyder, at du måske ikke ser et antal stjerner sammen med de produkter, din virksomhed tilbyder.

Kvalifikation

Du bør have en Merchant Center-konto knyttet til din virksomheds website. Hvis du ikke har en Merchant Center-konto, kan du læse begyndervejledningen.

• Upload dine anmeldelsesfeeds. Denne valgmulighed kræver mindst 50 anmeldelser fordelt på alle dine produkter. Når du har indsendt interesseformularen og gennemført introduktionsfasen, vil du kunne uploade dit feed via din Merchant Center-konto.
  • Brug en anmeldelsesformidler. Hvis du samarbejder med en godkendt produktbedømmelsesformidler, skal du kontakte vedkommende direkte efter indsendelsen af produktbedømmelserne. Bemærk, at denne tjeneste kun er tilgængelig for Google Shopping-sælgere.
  • Google Kundeanmeldelser. Du kan være med i programmet ved at deltage i Google Kundeanmeldelser og tilføje valgfrie kodelinjer for at indsamle produktanmeldelser. Få flere oplysninger om Google Kundeanmeldelser.

Tilgængelighed

Produktbedømmelser i Shopping-annoncer er tilgængelige i lande, hvor Shopping-annoncer er tilgængelige. Se hele listen.