In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Over de implementatie van promoties

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Met promoties kunt u online aanbiedingen distribueren via verschillende Google-services, waaronder Google Zoeken, het tabblad Shopping en Chrome.

Zet YouTube-ondertiteling aan voor ondertiteling in uw eigen taal. Selecteer het icoon Instellingen Afbeelding van icoon voor YouTube-instellingen onderaan de videospeler, selecteer Ondertiteling en kies dan uw taal.

Promoties worden automatisch aangezet voor alle in aanmerking komende accounts. Als de kaart Promoties (op de pagina Programma's beheren) in Merchant Center niet aanstaat, vult u het interesseformulier in om een inschrijvingsverzoek te doen.

Onboarding steps [icon] Stapsgewijze implementatie

1. Configureer uw accounts.
  2. Maak een promotie.
  3. Kies producten voor uw promotie.
  4. (Optioneel) Registreer en upload uw promotiefeed.
  5. (Optioneel) Upload uw promoties met de Content API.
    • Deze stap is vereist als u een promotie heeft gemaakt met de Content API. De Content API is beschikbaar voor verkopers in Australië, Brazilië, Canada, Duitsland, Frankrijk, India, Italië, Japan, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Zuid-Korea. Deze functie ondersteunt de volgende talen: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Portugees en Spaans. Sla deze stap over als u de promotiebuilder heeft gebruikt of een promotiefeed heeft gemaakt.
Opmerking: U kunt uw promoties ook maken en beheren via externe partners, zoals Shopify en WooCommerce. Bekijk meer informatie over het beheer van uw promoties via externe partners.