I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Introduktionsvejledning til lokalt butikslager

Vejledning i implementering

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Image depicting a local inventory onboarding guide

Du skal angive oplysninger om din virksomhed, dine butikker og dine produkter for at vise dine lokale produkter på Google. Brug denne implementeringsvejledning til enten at oprette annoncer for lokalt butikslager eller gratis lokale produktfortegnelser.

Tip! Crawl af automatisk feed er nu tilgængeligt for annoncer for lokalt butikslager. Dette giver dig mulighed for automatisk at generere et feed for lokalt lager ved hjælp af oplysninger om produkttilgængelighed på dit website. Få flere oplysninger om crawl af automatisk feed for annoncer for lokalt butikslager.
  • Er du interesseret i at få adgang via API? Få flere oplysninger.
  • Er du forhandler og interesseret i at få din udbyder af POS-/lagerdata til at indsende dine lagerdata til Google på dine vegne? Eller er du udbyder af POS-/lagerdata og ønsker at indsende dine kunders data til Google? Se, hvordan du kommer i gang.
Tip! Kvalificerede forhandlere i USA, Canada, Storbritannien og Irland kan bruge produktlæseren eller appen for lokalt butikslager til at få produkter, der er på lager i butikken, tilføjet på Google helt automatisk og uden beregning. Kom godt i gang.
Step 1 of showing your local products on Google is setting up your accounts

Trin 1: Konfigurer dine konti

Step 2 of showing your local products on Google is enabling local inventory ads or free local product listings

Trin 2: Aktivér annoncer for lokalt butikslager eller gratis lokale produktfortegnelser

Step 3 of showing your local products on Google is adding your business information

Trin 3: Tilføj dine virksomhedsoplysninger

Step 4 of showing your local products on Google is linking your Google My Business account and selecting your location groups

Trin 4: Brug Profiladministrator til at linke dine virksomhedsprofiler, og vælg din virksomhedsgruppe

Step 5 of showing your local products on Google is creating, registering and submitting your feeds

Trin 5: Opret, registrer og indsend feeds

1. Opret et primært feed
  2. Opret et feed for lokal lagerstatus
  3. Tilmeld og indsend lokale feeds
Step 2 of showing your local products on Google is enabling local inventory ads or free local product listings

Trin 6: Vælg din onboarding-mulighed:

Har du opdaterede lageroplysninger?

1. Hvis svaret er "Ja, jeg ved, hvad der er på lager i mine butikker"
    1. Vælg din landingssidetype til annoncer for lokalt butikslager
Bemærk! Dette trin er kun tilgængeligt for annoncer for lokalt butikslager. Hvis du konfigurerer gratis lokale produktfortegnelser, skal du fortsætte til trin 7.
  1. Hvis svaret er "Nej, jeg ved ikke, hvad der er på lager i mine butikker, men jeg kan sende produkter til mine butikker"
    1. I sektionen "Afhentning senere" skal du vælge "Hvis et produkt ikke er på lager, er muligheden levering til butik tilgængelig" og indsende et eksempel på en produktside.
Step 6 of showing your local products on Google is verifying your About page Trin 7: Verificer siden Om (kun Schweiz, Tyskland og Østrig)
Step 7 of showing your local products on Google is requesting inventory verification

Trin 8: Anmod om verificering af lager

Bemærk! Verificering af lager er ikke påkrævet, hvis du er blevet godkendt til sælgerhostet lokal butiksfacade.

Få flere oplysninger om processen vedrørende verificering af lager

Step 8 of showing your local products on Google is setting up Google Ads for local inventory ads

Trin 9: Konfigurer Google Ads til annoncer for lokalt butikslager (valgfrit)

1. Knyt din Merchant Center-konto til din Google Ads-konto
  2. Aktivér lokale produkter i din kampagne

Tip! Hvis du har problemer, kan du gå til formularen Kontakt os.