Käytännöt ja vaatimukset

Tässä artikkelissa on vastauksia yleisiin kysymyksiin, jotka koskevat kampanjoiden kelpoisuutta.

Kampanjoiden on noudatettava Googlen ohjelmasääntöjä ja toimituksellisia vaatimuksia.

Miten kauan kampanja voi kestää?

Googlen ohjelmasääntöjen mukaan yksittäisen kampanjan enimmäiskesto on kuusi kuukautta eli 183 päivää.

Kuinka monta kampanjaa minulla voi olla käynnissä kerrallaan?

Kullakin Kauppiaskeskus-tilillä voi olla yhtäaikaisesti korkeintaan 500 avointa kampanjaa, jotka eivät ole päättyneet tai myyjän keskeyttämiä. Tämän yli menevät livekampanjat hylätään.

Minkätyyppisiä kampanjoita tuetaan?

Shopping-mainosten Kauppiaan tarjoukset ‑ohjelma tukee vain verkkokampanjoita. Kunhan kampanja noudattaa Kauppiaan tarjoukset ‑ohjelman sääntöjä, se voi sisältää monenlaisia tarjouksia, kuten maksuttomia lahjoja, raha- tai prosenttimääräisiä alennuksia tai lahjakortteja tuleviin ostoksiin kaupassasi.

Voiko yksi kampanjasyöte targetoida useisiin maihin?

Kampanjasyöte voi vastata vain yhden kohdemaan tuotesyötteitä. Se valitaan syötettä rekisteröitäessä. Jos haluat kampanjoidesi näkyvän muiden maiden Shopping-tuotemainoksissa, toimita lisää kampanjasyötteitä, jotka targetoivat haluttuihin maihin.

Miksi maksuttoman tai alennushintaisen toimituksen tarjoavat kampanjat edellyttävät kuponkikoodia?

Maksutonta tai alennushintaista toimitusta mainostava kampanja edellyttää koodia, jotta ostajat varmasti saavat luvatun lisäarvon alennuksena normaalista toimitushinnasta.

Jos esimerkiksi ilmoitat Kauppiaskeskuksessa tuotteen, jonka toimitushinta on 0 euroa, tuotteen toimitushinta näkyy jo valmiiksi Shopping-mainoksissa maksuttomana. Tällöin maksuton toimitus ‑kampanja ei tarjoaisi lisäarvoa, koska tuotteen toimitus on muutenkin maksuton.

Lue lisää Shopping-tuotemainosten toimitushintojen määrittämisestä.

Miksi kampanjani hylätään, jos alennus näytetään tuotteen laskeutumissivulla?

Shopping-tuotemainoksessa mainitun hinnan on vastattava tuotteen laskeutumissivulla mainittua hintaa. Alennukset ja kampanjat voidaan huomioida vasta kassalla tai ostohetkellä. Lisätietoja saat Kauppiaan tarjoukset ‑ohjelman säännöistä

Jos sinulla on lisää kysyttävää, ota meihin yhteyttä.