Översikt över annonser för lokala butikslager

Med annonser för lokala butikslager visas dina produkter och butiksinformation för användare som befinner sig i närheten och som söker med Google. När användarna klickar på din annons kommer de till en Google-sida för din butik – det lokala skyltfönstret. I det lokala skyltfönstret kan användarna se butikens utbud, öppettider, hitta vägbeskrivningar och mycket mer.

Fördelar

• Marknadsföra utbudet i butiken: visa lokala användare att de kan hitta det de letar efter i din butik, direkt när de börjar söka på Google.

• Marknadsför den lokala butiken online: använd ett lokalt skyltfönster med Google som värd för en stabil, digital butiksupplevelse.

• Mäta resultat: övervaka effekterna dina digitala annonser har på butikens försäljning och antal besökare.

Tillgänglighet

Vi jobbar för närvarande med återförsäljare som har fysiska butiker i Australien, Brasilien, Danmark, Frankrike, Japan, Kanada, Norge, Schweiz, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA.