Oversikt over annonser for varer i butikk

Med funksjonen for annonser for varer i butikk kan du vise frem produktene dine og butikkinformasjonen din til brukere i nærheten som søker på Google. Når kundene klikker på annonser for produkter du har i butikken din, kommer de til den lokale butikkfronten din – en nettside for butikken din som Google er vert for – eller landingssiden din for omnikanalbruk hvis nettstedet ditt oppfyller de nødvendige kravene. På den lokale butikkfronten kan kundene blant annet se hvilke varer som er tilgjengelige i butikken, se åpningstidene og få veibeskrivelser til butikkene.

Viktig: For å bruke annonser for varer i butikk må du overholde retningslinjene for annonser for varer i butikk.

Fordeler

• Markedsfør produktlageret i butikken din: Informer kunder i nærheten om at produktene de er ute etter, er på lager i butikken din – i det øyeblikket de søker på Google.
  • Få den lokale butikken din på nettet: Bruk den lokale butikkfronten som Google er vert for, eller ditt eget nettsted med funksjonen for selgervertsbasert lokal butikkfront, som et effektivt, digitalt utstillingsvindu.
  • Du kan fremheve hentealternativene direkte i annonsene dine for varer i butikk.
  • Mål resultatene: Følg med på hvordan de digitale annonsene dine påvirker resultatmålene for salg på nettet og i butikken.

Tilgjengelighet

Vi samarbeider for tiden med forhandlere som har fysiske butikker i Australia, Brasil, Canada, Danmark, Frankrike, India, Irland, Italia, Japan, Nederland, New Zealand, Norge, Polen, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tyskland, USA og Østerrike.