Sælgerbedømmelser

Sælgerbedømmelser på Shopping kan være baseret på en eller flere af følgende kilder:

• Google Kundeanmeldelser: Et gratis program, der bruges til indsamling af anmeldelser af købsoplevelsen på vegne af sælgere.
  • Samlede effektivitets-metrics fra shoppingundersøgelser, som er foretaget af Google.
  • Bedømmelser fra Google Forbrugerundersøgelser, som er en platform til markedsundersøgelser, vi bruger til at indsamle data fra visse domæner og virksomheder.
  • Shoppinganmeldelser af dit butiksdomæne, heriblandt anmeldelser fra diverse tredjepartskilder.

Vi ændrer ikke eksisterende anmeldelser. Vi giver brugerne adgang til anmeldelser fra websites med sælgerbedømmelser. Da Google gerne vil vise ensartede bedømmelser, tilpasser vi bedømmelserne til en fælles skala, og vi bortfiltrerer de anmeldelser, som vi anser for at være utroværdige eller problematiske.

Bedømmelser af din butik kan blive vist automatisk, uden at du selv behøver at gøre noget. I udviklingen af dette program fortsætter vi med at forbedre og justere vores bedømmelser. Vi forventer, at antallet af butikker, der bliver bedømt på Google, vil vokse, efterhånden som vi opdaterer denne funktion.

Hvis din butik ikke har fået anmeldelser endnu, kan du kontakte en af følgende tjenester:

Tjeneste Tilgængelige lande Beskrivelse

Algeriet, Argentina, Australien, Bahamas, Bahrain, Belgien, Belize, Bhutan, Brasilien, Burkina Faso, Cameroun, Canada, Chile, Colombia, Costa Rica, Danmark, Den Dominikanske Republik, Ecuador, Egypten, Elfenbenskysten, El Salvador, Fiji, Filippinerne, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Gabon, Guatemala, Guyana, Holland, Honduras, Hongkong, Indien, Indonesien, Irland, Israel, Italien, Jamaica, Japan, Jordan, Kina, Kuwait, Libyen, Liechtenstein, Luxembourg, Malaysia, Maldiverne, Mali, Marokko, Mexico, Namibia, New Zealand, Nicaragua, Norge, Oman, Palæstina, Panama, Papua Ny Guinea, Paraguay, Polen, Portugal, Puerto Rico, Qatar, Rusland, Saudi Arabien, Schweiz, Singapore, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan, Tchad, Thailand, Timor-Leste, Tjekkiet, Tunesien, Tyrkiet, Tyskland, Ukraine, Uruguay, USA, Venezuela, Vietnam, Østrig

Et gratis program, der bruges til indsamling af anmeldelser af købsoplevelsen på vegne af sælgere.

Du kan få oplysninger om, hvordan du tilmelder dig programmet Google Kundeanmeldelser, her.

Evaluering foretaget af Google
og/eller andre evalueringspartnere
Frankrig, Tyskland, Storbritannien og USA Disse programmer bruges til måling og evaluering af kvaliteten af den shoppingoplevelse, som onlineforhandlerne tilbyder.

Google indsamler data om udvalgte sælgere og den shoppingoplevelse, de tilbyder.
Anmeldelsespartnere Se hvert enkelt partnerwebsite Google samarbejder med alle de anmeldelsespartnere, der er vist her. Kontakt den partner, du vil samarbejde med, direkte.

Beregning af sælgerbedømmelser

Vores mål med sælgerbedømmelser er at give et præcist billede af kvaliteten hos en sælger i et givet land. Som angivet ovenfor kan vi gøre brug af en række forskellige kilder med henblik på at nå dette mål.

Fejlfinding vedrørende butiksbedømmelser

Nedenfor kan du se nogle almindelige problemer, der kan opstå i forbindelse med sælgerbedømmelser.

Forkerte bedømmelser

Hvis du har opdaget en bedømmelse, som du mener er forkert, skal du kontakte det website, der har offentliggjort bedømmelsen, for at løse problemet. Du kan ikke besvare individuelle sælgeranmeldelser via Merchant Center. Hvis du vil svare på en sælgeranmeldelse, skal du gå til det website, som sælgerbedømmelsen ligger på, og give dit svar der. I øjeblikket viser vi ikke sælgersvar på sælgeranmeldelser.

Hvis du mener, at sælgerbedømmelser fra en anden butik vises sammen med dine produkter, skal du sikre dig, at dit butiksnavn og det registrerede domæne på din Merchant Center-konto ikke er det samme som den anden butiks på tredjepartswebsites med sælgerbedømmelser. Hvis disse oplysninger er ens og det ikke er muligt at foretage ændringer, skal du kontakte os for at få sagen undersøgt nærmere.

Mine sælgerbedømmelser bliver ikke vist

Anmeldelser tilføjes ikke i realtid, så du konstaterer muligvis, at der er en forsinkelse mellem det tidspunkt, hvor du modtager en ny anmeldelse, og det tidspunkt, hvor den føjes til din samlede bedømmelse. Det samme gør sig gældende, når en anmeldelse fjernes fra et website med sælgerbedømmelser. Hvis du opdager, at dine anmeldelser ikke længere vises, skal du sørge for, at dit butiksnavn og registrerede domæne matcher på din Google Merchant Center-konto og på tredjepartswebsites for sælgerbedømmelser. Du kan opdatere dit butiksnavn og dit websites adresse i Merchant Center. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din konto

Din virksomhed skal have fået mindst 100 unikke sælgeranmeldelser inden for de seneste 12 måneder, for at der kan vises bedømmelser i et bestemt land. Vi viser dog muligvis bedømmelser af sælgere, der har fået under 100 anmeldelser, hvis vi har indhentet en tilstrækkelig mængde data fra andre kilder til at opnå en retvisende bedømmelse.

Sådan tjekker du, om du har fået en sælgerbedømmelse

Du kan se, om du har fået en sælgerbedømmelse for et bestemt land, ved at redigere følgende webadresse, så "www.example.com" erstattes med webadressen til din startside:

Eksempel på webadresse: https://www.google.com/shopping/ratings/account/lookup?q=www.example.com

Når denne side er indlæst, kan du se oplysninger om din butik og dens sælgerbedømmelse. Oplysninger om sælgerbedømmelser vil kun være tilgængelige, hvis dit website opfylder minimumsværdierne for sælgerbedømmelser. Du vil kunne se disse oplysninger pr. land ved hjælp af landevælgeren. Hvis dit websitedomæne er forskelligt fra land til land, skal du gentage ovenstående trin for hver variant.

Bemærk! Hvis Google ikke har oplysninger om din butik, eller hvis din butik ikke lever op til minimumskravet med hensyn til antal sælgerbedømmelser, indlæses der muligvis ikke en side med sælgerbedømmelser for din startside. Hvis du har angivet en ugyldig webadresse eller en forkert startside, indlæses der muligvis heller ikke en side med sælgerbedømmelser.