Veiledning for programtilgang

Registrer deg for Google Merchant Center

Sign up for Google Merchant Center [Hero image]

Google Merchant Center gjør det enklere for millioner av mennesker å oppdage, utforske og kjøpe produktene dine. Med de mange funksjonene og omfattende rapporteringsverktøyene får du flere ulike muligheter til å nå ut til de riktige kundene med de riktige produktene.

Før du begynner

Du trenger en Google-konto (som Gmail) for å registrere deg for Merchant Center. Hvis du ikke har en Google-konto fra før, kan du gå til accounts.google.com og klikke på Opprett konto.

Når du er klar, går du til Merchant Center og logger på med Google-kontoen din for å komme i gang.

GÅ TIL MERCHANT CENTER

Kom i gang

Merchant Center lager en oppstartsprosess spesielt tilpasset kontoen din. Du får forslag om neste trinn og ser oppgavene som allerede er fullført.

Du kan når som helst gå til «Oversikt»-fanen for å se hvilke oppgaver som gjenstår. Finn ut mer om hvordan du navigerer i Merchant Center

Du trenger ikke å fullføre hele oppstartsprosessen på en gang. Når det passer for deg, kan du komme tilbake til «Oversikt»-fanen og fortsette der du slapp.

Legg til informasjon

Step 1 Oppgi bedriftsinformasjon

Fortell oss litt om bedriften din.

Bedriftsinformasjonen din brukes i alle de forskjellige funksjonene og verktøyene du bruker i Merchant Center. Du trenger bare å oppgi denne informasjonen én gang, og du kan redigere den når som helst.

• Under «Bedriftsadresse» legger du til stedet der bedriften din er registrert.
    • Tidssonen for Merchant Center fylles automatisk ut basert på landet du velger under «Bedriftsadresse». Når du har opprettet en konto, kan du endre tidssonen i kontoinnstillingene.
  • Bedriftsnavnet kan være navnet på bedriften din, på nettstedet ditt eller på butikken din.
    • Navnet du oppgir som bedriftsnavn, blir brukt som Merchant Center-kontonavnet ditt og er det som vises for brukerne i de ulike Google-tjenestene. Du finner mer informasjon i retningslinjene for bedriftsnavn.
  • Oppgi et gyldig telefonnummer for bedriften.
    • Du må gjennomføre telefonbekreftelsesprosessen før du kan fullføre registreringen av Merchant Center-kontoen din.
Tips: Hvis du endrer tidssonen, endres også måten vi beregner og rapporterer resultatene dine på. Endring av tidssonen har ingen innvirkning på dataene som ble lagt inn før endringen ble gjort.

Step 2 Velg hvor kundene dine skal betale

Fortell oss hvordan kassen din skal se ut.

Velg betalingsalternativene som gjelder for bedriften din. Du kan velge mer enn ett, og du kan endre dem senere i Merchant Center-kontoen din ved behov.

Sign up for merchant center | On your website [icon]

På nettstedet ditt

Kundene ser produktoppføringen din på Google og går til nettstedet ditt for å kjøpe produktet.

Sign up for merchant center | On Google [icon]

På Google

Kundene ser produktoppføringen din på Google og kjøper produktet uten å forlate Google. De kan velge å betale på nettstedet ditt selv om betaling på Google er tilgjengelig for produktoppføringene dine.

Sign up for merchant center | At your local store [icon]

I den lokale butikken din

Kundene ser produktoppføringen din på Google og besøker den lokale butikken din for å kjøpe produktet.

Finn ut mer om betalingsalternativene i Merchant Center

Step 3 Velg tredjepartsplattformer

Fortell oss om verktøyene du jobber med.

Du bruker kanskje en tredjepartsplattform for å vise frem, markedsføre eller selge produktene dine på Google? Du kan velge å knytte Merchant Center-kontoen din til en konto du administrerer på en tredjepartsplattform. På denne måten kan vi tilby både deg og den tilknyttede plattformen bedre tjenester. Husk at du kan legge til flere verktøy og integreringer når som helst.

Finn ut mer om tilknytning til en tredjepartsplattform

Step 4 Velg e-postinnstillinger

Fortell oss hvordan vi kan komme i kontakt med deg.

Registrer deg for å motta e-post med oppdateringer, tips og anbefalte fremgangsmåter eller invitasjoner til å teste nye funksjoner. Du kan når som helst velge å ikke lenger motta slike e-poster. Finn ut mer om e-postinnstillinger

Når du har lest og godtatt vilkårene for bruk, er kontoen din klar for neste trinn: valg av Merchant Center-funksjoner

Linker til beslektet innhold