Nybörjarguide

Skapa ett Merchant Center-konto

Om du vill använda Google Merchant Center måste du först registrera ett konto hos Google. Om du redan har ett konto hos Google (som Gmail) kan du besöka merchants.google.com och logga in för att komma igång.

Om du inte redan har ett Google-konto kan besöka accounts.google.com och klicka på Skapa konto. Följ anvisningarna för att skapa ett nytt Google-konto.

När du skapar ett Merchant Center-konto blir du ombedd att utföra följande åtgärder:

1. Konfigurera ditt konto och välja en plats
  2. Godkänna våra Användarvillkor

Relaterad artikel:

Felsöka kontot