Veiledning for programtilgang

Registrer deg for Google Merchant Center

Google Merchant Center gjør det enklere for millioner av mennesker å oppdage, utforske og kjøpe produktene dine. Med de mange funksjonene og omfattende rapporteringsverktøyene får du flere ulike muligheter til å nå ut til de riktige kundene med de riktige produktene.

Før du begynner

Du trenger en Google-konto (som Gmail) for å registrere deg for Merchant Center. Hvis du ikke har noen Google-konto fra før, kan du gå til accounts.google.com og klikke på Opprett konto.

Når du er klar, går du til Merchant Center og logger på med Google-kontoen din for å komme i gang.

Du trenger ikke å fullføre hele den innledende prosessen på en gang. Fremdriften lagres automatisk, og du kan komme tilbake senere for å fullføre prosessen.

GÅ TIL MERCHANT CENTER

Kom i gang

Trinn 1: Legg inn bedriftsinformasjonen din

Fortell oss litt om bedriften din.

Bedriftsinformasjonen din brukes i alle de forskjellige funksjonene og verktøyene du bruker i Merchant Center. Du trenger bare å oppgi denne informasjonen én gang, og du kan redigere den når som helst.

• Under «Bedriftsadresse» legger du til stedet der bedriften din er registrert.
    • Tidssonen for Merchant Center fylles automatisk ut basert på landet du velger under «Bedriftsadresse». Når du har opprettet en konto, kan du endre tidssonen i kontoinnstillingene.
  • Bedriftsnavnet kan være navnet på bedriften din, på nettstedet ditt eller på butikken din.
    • Navnet du oppgir som bedriftsnavn, blir brukt som Merchant Center-kontonavnet ditt og er det som vises for brukerne i de ulike Google-tjenestene. Du finner mer informasjon i retningslinjene for bedriftsnavn.
Tips: Når tidssonen endres, endres også måten vi beregner og rapporterer resultatene dine på. Hvis du endrer tidssonen, gjelder ikke endringen for data som ble lagt til før endringen ble gjort.

Trinn 2: Velg hvor kundene dine skal betale

Fortell oss hvordan kassen din skal se ut.

Velg betalingsalternativene som gjelder for bedriften din. Du kan velge mer enn ett, og ved behov kan du endre dem senere i Merchant Center-kontoen din.

På nettstedet ditt

Kundene ser produktoppføringen din på Google og går til nettstedet ditt for å kjøpe produktet.

På Google

Kundene ser produktoppføringen din på Google og kjøper produktet uten å forlate Google. De kan velge å betale på nettstedet ditt selv om betaling på Google er tilgjengelig for produktoppføringene dine.

I den lokale butikken din

Kundene ser produktoppføringen din på Google og besøker den lokale butikken din for å kjøpe produktet.

Finn ut mer om betalingsalternativene i Merchant Center

Trinn 3: Velg tredjepartsplattformer

Fortell oss om verktøyene du jobber med.

Du bruker kanskje en tredjepartsplattform for å vise frem, markedsføre eller selge produktene dine på Google? Hvis du tilknytter kontoen din, knyttes Merchant Center-kontoen din til en konto du administrerer på en tredjepartsplattform. På denne måten kan vi tilby både deg og den tilknyttede plattformen bedre tjenester. Husk at du kan legge til flere verktøy og integreringer når som helst.

Finn ut mer om tilknytning til en tredjepartsplattform

Trinn 4: Velg e-postinnstillinger

Fortell oss hvordan vi kan nå deg.

Registrer deg for å motta e-post om oppdateringer, tips og anbefalte fremgangsmåter eller invitasjoner til å teste ut nye funksjoner. Du kan når som helst velge bort slike e-poster. Finn ut mer om e-postinnstillinger

Når du har lest og godtatt vilkårene for bruk, er kontoen din klar for neste trinn: valg av Merchant Center-funksjoner

Linker til beslektet innhold