Nybegynnerveiledning

Opprett en Merchant Center-konto

For å kunne bruke Google Merchant Center må du først registrere en Google-konto. Hvis du allerede har en Google-konto (f.eks. Gmail), kan du gå til merchants.google.com og logge på for å komme i gang.

Hvis du ikke har en Google-konto fra før, kan du gå til accounts.google.com og klikke på Opprett konto. Følg instruksjonene for å opprette en ny Google-konto.

Når du oppretter en Merchant Center-konto, blir du bedt om å gjøre følgende:

1. Konfigurere kontoen din og velge et sted
  2. Godta vilkårene for bruk

Relatert artikkel:

Feilsøk kontoen din