Toelatingsgids

Aanmelden voor Google Merchant Center

Google Merchant Center zorgt dat miljoenen online kopers uw producten kunnen ontdekken, verkennen en kopen. Een reeks programma's, waaronder Shopping-advertenties, platforms van Google en Shopping Actions, bieden verschillende manieren om de juiste producten aan de juiste klanten te koppelen.

Voordat u begint

U heeft een Google-account nodig (bijvoorbeeld Gmail) om u aan te melden voor Merchant Center. Als u nog geen Google-account heeft, gaat u naar accounts.google.com en klikt u op Account maken.

Als u klaar bent, gaat u naar merchants.google.com en logt u in met uw Google-account om aan de slag te gaan.

Uw bedrijfsinformatie invoeren

Uw bedrijfsinformatie wordt gebruikt in elk programma waarvoor u zich aanmeldt. U hoeft deze informatie slechts één keer in te voeren. Als 'Land van bedrijf' vermeldt u het land waar uw bedrijf geregistreerd is.

De weergavenaam van uw bedrijf kan uw bedrijfsnaam, websitenaam of winkelnaam zijn. Let op: De naam die u als weergavenaam van uw bedrijf opgeeft, wordt gebruikt als naam van uw Merchant Center-account. Gebruikers zien deze naam op Google.

De richtlijnen doornemen

Alle verkopers die Merchant Center-services gebruiken, moeten algemene richtlijnen naleven. De voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land dat u heeft geselecteerd. Bekijk meer informatie over de servicevoorwaarden en de Merchant Center-richtlijnen.

Gerelateerde link